Dino151 Posted November 12, 2013 Author Share Posted November 12, 2013 Ling, ostali? Ne može se ništa riješiti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 Asti, ovo sam več negdje vidio, ali ne za HNL nego neku drugu ligu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 Probaj neki raniji sejv, ako ne tesko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 Moze Dino SS Game Statusa? Pogledaj pod League Rules sta pise, ako moze SS i toga. Da nisi slucajno isao na add/remove league? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 12, 2013 Author Share Posted November 12, 2013 Nisam dodavao Hrvatsku, ali jesam Slovensku,a micao druge lige. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 našao još jedan bug, ako se može nazvati bugom... ramos dao dva gola na tekmi, i ide penal i on puca a stavljen je ronaldo, pa alonso itd itd, nigdje ramosa... ovo mi se dogodilo već jednom ili dvaput, svaki put kad netko da dva gola, on puca penal bez obzira tko je glavni za penale btw. ramos je naravno falio penal 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 (edited) Madri nećeš vjerovati, tako se i meni dogodilo.Jedvaj zabio 2 gola i bude penal(stavljeno je da puca JESE pa PARDO).Uzme Jedvaj balun i ide on po hattrick, i zabije gol http://i.imgur.com/51HDCwO.png Edited November 13, 2013 by Cris Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 To se i meni desavalo valjda da zabije hat-trick ali to nije nimalo zabavno kad je nerijeseno ili gubis jedan razlike a taj ide da suta penal i ako je panj masiti ce ga sigurno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 K'o da nikada niste igrali FM. Nije to bug, to je tako napravljeno. Ako je igrac postigao dva gola, i bude penal, on ce da ga izvede bez obzira na instrukcije, da zabije hattrick. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 Ali je to glupo bas zbog ovog iznad sto sam naveo sta ako je neko finale ili veoma bitna utakmica i zbog te gluposti izgubis,jedino rjesenje cim igrac zabije dva gola ako nije dobar izvodac penala izmjenu praviti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 Ma je*o mu ja majku, ima da me sluša ko Robben Guardiolu, jel mu to jasno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 E sad ne znam je li se moze odgoditi utakmica, ali pogledajte.Utakmica LP tjedan dana prije svih i kako ću ja sada igratihttp://i.imgur.com/EX9O5qf.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 Mene golman izludjuje, uhvati loptu i ode s njom u korner... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 dali je bug ja ponudim za igraca primjer 5 miliona i to je ok ali kada ponudim 2 miliona odmah a tri miliona kroz 48 rata zbog cega se smanji cifra transfera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 Smanji se iznos koji ti ide iz transfer budgeta. Normalno i poželjno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Trebala bi biti Cibalia... http://www.dodaj.rs/f/1h/WH/4mopJm7u/2013-11-1800001.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Kod mene je bug ovakav... Preuzeo sam uz Real španjolsku repku i kada ubacim Illarramendija u reprezentaciju, sve dok je u njoj meni piše u Realu da se vraća 7.7.2017., a kod mene 11. mjesec Moram ga svaki put izbacit iz repke kada završi reprezentativna stanka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 21, 2013 Author Share Posted November 21, 2013 http://i.imgur.com/IsQHOve.png Mali spojler za karijeru. Zelenika obrani, lopta za nas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 28, 2013 Author Share Posted November 28, 2013 http://i.imgur.com/K5TU0bh.png Sve 5, ali da vrijedi 25 miliona.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted November 28, 2013 Share Posted November 28, 2013 Možda je imao dobru sezonu iza sebe. Isto kod mene igrač koji mi ima najlošije ocjene u ligi dominiira,daje 2 sezone za redom preko 30 golova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 28, 2013 Author Share Posted November 28, 2013 Igra za rezerve Bayerna.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 28, 2013 Share Posted November 28, 2013 Provjeri za koliko je kupljen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted November 28, 2013 Share Posted November 28, 2013 Jos nisu sredili da pravi igraci izvodi penal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 28, 2013 Author Share Posted November 28, 2013 Provjeri za koliko je kupljen.Njihova škola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 28, 2013 Share Posted November 28, 2013 Njihova školaBag onda. Jos nisu sredili da pravi igraci izvodi penal. Nije to bag Kruno 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts