prodo Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Sva pitanja oko rada u editoru te pitanja kako nešto napraviti idu u ovu temu. Zahtjevi za baze i lige koje ćemo napraviti za Vas idu u temu Zahtjevi za DB i Nove Lige. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
icko1610 Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 Je li isti način menjanja kontinenta, za neku državu, kao i u prošlim verzijama? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 Je isto je ko i prosle godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
icko1610 Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 E hvala...hoće li biti nekog tutorijala za editor, odnosno, za advanced rules? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted November 7, 2013 Author Share Posted November 7, 2013 zasad ne. kad i ako bude u planu obavijestit ćemo. dotad vidi mogu li ti pomoći zasad objavljeni fileovi. rađeni su advanced editorom pa probaj usporediti. sva pitanja kako, zašto, mogu ovdje u temu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexxx85 Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 Zasto kada uradim neku novu naciju pr.Jugoslavija u igri se nemoze izaberiti jugoslovensko drzavjansto dali zna neko kako to da sredim poz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 To se izgleda vise ne moze, jos do proslog fm2013. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlenjuska Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 Zar ne menjas naziv drzavljanstva u podesavanjima nacije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurefm Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 Imam jedno pitanje. Je u FM 2013 Editoru moguče suspendirati igrača za recimo tri mesece (recimo od 20.10. do 15.1.)? Ili napišeš suspend tri mesece ili nešto slično? Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlenjuska Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 imas opciju "bans" ali ja je nisam nikad koristio. imas da podesis razlog zasto je suspendovan, pocetak i broj utakmica 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vedran Bukal Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Igram sa real madridom i u igri kad igram u narandastim dresovima ne pokazuju se dresovi u toj boji vec u nekoj varijanti plave?kako to ispraviti?I kako da mi pravilno se pokaze ime lige..skinuo sam FIFA World League i posto je radena pod engleskom nacijom umjesto World League One prikazuje mi barclays premier league..kako to promijeniti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted February 3, 2014 Author Share Posted February 3, 2014 gledam sad u editoru je sve dobro naštimano. realu su treći dresovi narančasti tako da će valjda vrlo rijetko igrati u njima. ne znam kako ti se onda pokazuje narančasta boja prije početka utakmice, a u igri neka druga. po meni nema logičnog objašnjenja...za pitanje vezano za world ligu ovisi odakle si je skinio i o autoru filea. jesi li pročitao upute do kraja? možda je bio nekakav .lnc file koji mijenja imena natjecanja i koji se trebao staviti na određeno mjesto prije početka igre, a možda je neka beta nedovršena verzija, a možda je jednostavno loše napravljena. a možda i ti od prije koristiš neke .lnc fileove koji mijenjaju imena natjecanjima pa bi njih trebalo ukloniti. može bit svašta...ti najbolje znaš šta je od ovoga edit: vjerojatno je ovo zadnje s obzirom da ti se premier liga zove barclays. znači već koristiš neke fileove koji mijenjaju imena natjecanjima. njih moraš ukloniti pa započeti novu igru sa tom svjetskom ligom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan92 Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Ljudi jel moze da se promeni stanovnistvo neke drzave? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Kako misliš? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan92 Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Ono kao population. npr. Nemacka ima 80M i ja bih da povecam to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Ne može Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan92 Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Jel ima to neki uticaj na igru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Nema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan92 Posted May 13, 2014 Share Posted May 13, 2014 Jel moze da se izbrise neka reprezentacija iz igre? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted May 13, 2014 Author Share Posted May 13, 2014 može al nesmi ti ostat niti jedan igrač ili staff sa tim državljanstvom i moraš sva natjecanja u kojim je ta država sudjelovala (prvenstva svjetska, kontinentalna, ligu prvaka, natjecanja mlađih uzrasta) napraviti sistem njihov ponovo. ovako je krlenjuska uspio prije koju godinu napraviti da ugasi neku naciju u igri, a ne doživi crash. posao je ogroman i pitanje je vrijedi li truda i vremena, a radi li i na fm14 ti ne mogu reći jer ne znam je li itko pokušavao 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlenjuska Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 Radi na fm14 ali jeste prilicno velik posao. Naravno zavisi sta planiras 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
icko1610 Posted July 16, 2014 Share Posted July 16, 2014 Mene interesuje kako da u advanced rules podesim da mi u grupama za SP ne bude više od dve evropske repke, da bude dobro ukrštanje u nokaut fazi, da u kvalifikacijama bude raspored ekipa po jačini, a ne da u istoj grupi budu Nemačka, Italija, Engleska... i još ponešto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted July 16, 2014 Share Posted July 16, 2014 Teško pitanje dosta, moraš koristiti postojeći sistem, sad da objasnim kako napraviti ispočetka bi bila knjiga, a ne post. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
icko1610 Posted July 16, 2014 Share Posted July 16, 2014 Ma ja sam napravio, samo ne štima baš najbolje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
icko1610 Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Video sam u nekim od prethodnih postova šta treba da se uradi da bi se neka nacija obrisala iz igre. Uradio sam sve što piše ali mi je izbacilo crash dump. da li neko može, ukratko, da objasni postupak tačno i precizno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts