Madridista Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Da pojasnim, on hoće sebe ubaciti u FM i postaviti si ocjene koje on želi, kao što se radi u BaL Kruno, prodo, Staridedo i Ling pomozite čovjeku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 kako mogu ubaciti igraca u FM 13,fora kao Becam a legend?U editoru odes na add people i onda ispunis sve podatke koje treba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 kako mogu ubaciti igraca u FM 13,fora kao Becam a legend? Imas u dijelu za ReSearch tutorijal o editoru, tamo imas to, samo trebas da nadjes. Uglavnom, trazi kako napraviti novog igraca (add person u editoru na engleskom) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Doktor87 Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 gde se to tacno nalazi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Doktor87 Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Drugari,ja nikako da se snadjem da oko ubacivanja igraca u editor,da li je to toliko tesko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Upališ editor, on učita bazu, klikneš people pa add. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papaparanoja Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 jel moze neko da mi napravi bazu da doria iz botafoga ima i italijanski pasos al da je declared for nation brazil, da nikoli anticu iz rada nije zvezda klub koji mrzi i da zvezdini treci dresovi budu skroz crvena majica, malo tamnije plav sorc i bele stucne umesto onog teget III dresa. Pozdrav 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Izvoli:http://speedy.sh/e9Jfa/promjenee.dbc 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cry Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 Dali mi mozete ozivit staru naciju irske pa da mogu kreirat novu drzavu? Malo sam proucavo po forumu kako to ide ali mi nije uspjelo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted January 10, 2014 Author Share Posted January 10, 2014 evo dodao sam staroj ireland za kontinent europe. pretpostavljam da je to ono što ti je trebalo. ostalo mislim da sve možeš uređivati sad sam. samo pročitaj tamo editor tutorijale da možeš to što bolje napravit i pitaj ovdje ako nebudeš znao http://www.mediafire.com/download/ch3gb4auamhy94i/irska.dbc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cry Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 E hvala ti bas sam to trazio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suki86 Posted January 20, 2014 Share Posted January 20, 2014 Možda je glupo pitanje ali može li neko napraviti nekakav kup koji bi se igrao za vrijeme ljetne pauze (jul/avgust) 5-6 mečeva da ne moram voditi računa oko prijateljskih,bilo je takvo nešto za FM2012 evropa podjeljena po regijama na 4 različita kupa koji se igraju tokom ljeta.Može i nekakav interkontinentalni naravno ako ko ima vremena da to napravi pošto znam da treba dosta posla .Da vas ne gnajvim više .Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted January 20, 2014 Share Posted January 20, 2014 Dobra ideja, očekuj u toku sutrašnjeg dana. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suki86 Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 (edited) Samo jedna sugestija ako se šta bude radilo oko mog prijedloga za kup za vrijeme ljetne pauze.Mislim da bi bilo dobro da se može izvršiti više izmjena a ne standardne 3 ipak bi to bilo prijateljsko takmičenje .Hvala i na čitanju sugestije a ako se uvaži hvala i za to Edited January 23, 2014 by suki86 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 Komplikovano je, trebat će mi malo inspiracije da se nakanim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suki86 Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 Potpuno te razumijem pošto mi nije strano raditi u editoru ali ove god nije bilo para da kupim original pa sam FM dobio od kolege na dvd-u da inst i nemam editor.Ako nemaš ništa protiv napisao bih šta i kako bi ja napravio pa ako šta uspiješ dobro je ako ne nikom ništa.U svakom slučaju hvala što si i pogledao moj prijedlog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor93 Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 jel može kako da bude ex-yu liga ali da ne postoji traprezentacija Jugoslavije, već da bude normalno ko i dosad npr da Modrić igra za hrvatsku, Matić za Srbiju itd.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted January 24, 2014 Author Share Posted January 24, 2014 može ako ćeš je radit preko neke od postojećih ex yu država. ali onda će ti klubovi u europi kraj sebe imati zastavu hrvatske/srbije/bih itd. ovisno preko koje je države radiš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor93 Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 a nikako se ne može napravit kao ta regionalna liga? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Može tehnički ako promjeniš sistem europskih kupova i dodaš Jugoslaviju kojoj je prva liga razigravanje između najboljih X ekipa iz svih ex-yu liga i najbolji odatle idu u Europu.Na taj način ostaviš ex-yu države van LP i EL, a one i dalje postoje jer nisi mijenjao državljanstvo igračima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan92 Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 (edited) . Edited January 24, 2014 by Dejan92 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted January 24, 2014 Author Share Posted January 24, 2014 Novo! Da bi vaš zahtjev za izradom nove lige, izradom promjena na bazi i sl., ušao u razmatranje i bio ispunjen, morate ispuniti uvjet od minimalno 50 postova na forumu.Do tog broja ćete najlakše doći na način da pomognete nekome vezano za editor ili igru općenito, komentirate neke od naših research ili grafičkih radova i napišete što bi vi drugačije uradili i kako ih unaprijedili, ili pak predstavite svoj save u obliku karijere ili kratkog reporta u temi "kako vam ide". 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vedran Bukal Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Moze neka world liga i kup s najboljim svjetskim klubovima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Pročitaj post iznad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts