prodo Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Želite da povećamo reputaciju ili transfer budžet vašem klubu? Da premjestimo nekog igrača iz jednog u drugi klub? Da vam izradimo neku neaktivnu ligu ili nešto slično? Onda je ovo prava tema za Vas. Novo! Da bi vaš zahtjev za izradom nove lige, izradom promjena na bazi i sl., ušao u razmatranje i bio ispunjen, morate ispuniti uvjet od minimalno 50 postova na forumu. Do tog broja ćete najlakše doći na način da pomognete nekome vezano za editor ili igru općenito, komentirate neke od naših research ili grafičkih radova i napišete što bi vi drugačije uradili i kako ih unaprijedili, ili pak predstavite svoj save u obliku karijere ili kratkog reporta u temi "kako vam ide". 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serbetli Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Bosanska liga kad ce biti ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Negdje 11 mjesecu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
225883 Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Svaka čast Prodo i Kruno na poslu koji radite za izradu bosanskih liga. Sve pohvale. Nadam se da je ok što ću to i ovdje napisati, a tiče se ekipe FK Rudar Kakanj (1. liga FBiH). Ovako, imam tačne podatke u vezi igrača Rudara, koje sam preuzeo sa "transfermarkta", i za koje su mi iz navijačke grupe Rudara "Gusari" potvrdili da su tačni. Oni se nalaze u temi koju sam otvorio u Pomoć početnicima > Kutak za traženje pomoći > Bosanske lige. Mogu ih i ovdje postaviti, ukoliko želite. Veliki pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeming Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 (edited) Ne znam jeli ovo pravo mesto da pitam, ali kada cete izbaciti i da li cete izbaciti kao u proslom serijalu Media pack i mozda zonske lige za Srbiju? ili samo trece, uostalom, kada se moze ocekivati neki dodatak te sorte za srpsku ligu? Edited October 30, 2013 by Zeming Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Kada bude izasla full verzija i kada bude izasao editor. Od tog momenta mozete da ocekujete dodatke kao i prosle godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeming Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Hmmm, kada je Editor izasao prosle godine, je l' isto u paketu sa FM-om ili nesto kasnije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Isto kad i igra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sofokle12 Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 Kad ce biti SFRJ lige 1-4 po sistemu takmicenje kao pre raspada iste?Da il ce biti uradjen db ya jak fudbal u regionu kao na FM13? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedHill Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 Može Njemačke i Talijanske niže lige? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jocar Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Moze Luksemburska liga! Zelim da dominiram sa Dudelange koje sam u 13-ci iz amatera pretvorio u Profesional i igrao polufinale lige sampiona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Možemo ti uključiti, ali lakše je da koristiš prošlogodišnji file, mala je liga, neće se ni primjetiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeming Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Kad ce Srpske? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Tesko da ce biti Srpske nize lige. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Basten Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Oce li bit Hrvatske nize lige? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzondza Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 Da li ce biti kiparska liga ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted November 14, 2013 Author Share Posted November 14, 2013 trenutno su nam prioritet lige ex yu, nakon toga jugo liga, a kasnije zašto ne i ciparska 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papaparanoja Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 treba mi hitno jedna mala baza sa 3 promene na 14.1.3. Yannick N'djeng da ima i francuski pasos ali da igra samo za kamerun, Eric Mathoho da ima francuski pasos ali da igra samo za Juznu Afriku i Nosa Igiebor da ima francuski pasos ali da moze da igra samo za nigeriju. MOLIM VAS HITNO MI TREBA, HOCU VECERAS DA KRENEM SA NOTINGEMOM :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Sređeno.http://www.mediafire.com/download/sfceldh2a3f9dvm/Francuska.xml Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papaparanoja Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 hvala brate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Creepy Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 planirate raditi i trecu hrvatsku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted November 24, 2013 Author Share Posted November 24, 2013 čitajući ovo:http://hns-cff.hr/files/documents/old/153-Odluka%20o%20sustavu%20stalnih%20natjecanja%20HNS.pdf ispada da se u ovoj sezoni igra treća hnl u 5 skupina, a u 2014/2015 se igra u 3 skupine. hoću li to uspješno moć izvest u editoru ne znam. a trebalo bi uređivat i regionalne postavke svih 500-tinjak klubova i štimat ih na te 3 nove skupine 3. lige s obzirom da SI nije napravio nikakav posao (čak ni 1. HNL nije igriva na defaultu poslje 2. sezone-glupi miles ) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Creepy Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 ma pusti to, samo aktivirajte 3.hnl istok, zapad, sjever, jug i srediste da mogu igrati s mosorom probao sam se igrati malo u editoru, lige su tamo vec napravljene al se uvijek izgubim s onim nation rules i na kraju imam trecu ligu a nemam prvu i drugu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mbarbaric Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 vozdra svima. ne znam je li netko grao kaiserreich mod za europa universalis 3? uglavnom, jel moguce da se napravi fantasy svijet u kojem komunizam nije pao, u kojem postoje reprezentacije i lige jugoslavije, sssr, čehoslovačke... i da se te reprezentacije natječu na euru i svjetskom prvenstvu? Da se onnovi kup uefa i kup pobjednika kupova? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Doktor87 Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 kako mogu ubaciti igraca u FM 13,fora kao Becam a legend? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts