Bole™ Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Aha ali ako ne nades kreni na njega ili onaj Khune ako ga vec neko nije kupio cuda cini na golu Napoli-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Još imam 2-3 mjeseca do kraja i brani mi rezervni vratar Grun, lik primit gol ne može.I onda postavin Benagla i on asistira njihovim napadaćima Nego da ne spamamo, nadam se jednom Njemcu, mlad, strašne ocijene i oće dođe (transfer listed by request ) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Leno = Ćaća 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 We have the winner 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semkoo™ Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Da li da prodam Michua 28g 12.5 vrijednost, da li se isplati prodati ga ili da ga ostavim da bude legenda kluba i da kod nas zavrsi, isto tako, Chico Flores 27 g 5.75 M i Wilfried Bony 25g 13.5M vrijednost, Bony-a ne bi jos al sam u dilemi bi li ga bilo pametno prodati i kad, a za Chica nema nesto ponuda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Zavisi da je neki klub dobrostojeci sa finansijama pa bi ga mogao ostaviti da bude legenda ovako moras pordavati da bi kupio prodaj Michu-a od 15-20 mil i Floresa ako moze 7,5-10 izvuci. A Bony-a nemoj osim ako imas nekog drugog napadaca umjesto njega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semkoo™ Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Za Michua sam vec dogovorio Vadalu dolazi na kraju sezone a probacu ili iancu/stanciu ili pavlovskog da tu pojacam konkurenciju, na chicovoj poziciji su tu balanta, strandberg, amat i kapiten wiliams, za bonya imam kao zamjenu gabriela barbosu (18) i vydru sad da li ce se vydra pokazat zasad solidan i on i barbosa 5 sedmica out bili barbosa to lagano podnijeo a njemu su samo 3 fizicke ocjene za 1 opale, takodje mi se i shelvey 5 sedmica povrijedio i vazquez isto haha neki 5 weeks out bug al svi su blizu povratka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 ne prodaju Bonya jer boljeg ne možeš imat/dovest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semkoo™ Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Michu vrijedi skoro 14 miliona a Man United salje ponudu 7 m, da mi je Chica uvalit za 6-7 M isteko mu rok i Pabla moram prodat 29 g 2M vrijednost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semkoo™ Posted August 5, 2014 Share Posted August 5, 2014 (edited) Eh sad koja 3 bi zasluzili da im ponudim ugovor hitno a mozda i vise posto nece par mojih dobit novi ugovor, ovaj napadac iz barce je stvarno dobar ali i on i Sergi traze dosta pa bi bio velik udarac uzimat obojicu, kontam i prodat 2-3 igrac pa oslobodit Wage Budget, ako nije problem sto brze da mi napisete koga bi vi uzeli ovde prva mi je karijera na 14ki pa ne znam kakvi ce neki igraci u buducnosti bit' I da li je ovaj momak vrijedan novog ugovora dobar bio na posudbama http://i.imgur.com/s9KrMBH.png Edited August 5, 2014 by King Fergie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 5, 2014 Share Posted August 5, 2014 Sergi, Vietto, Romeu, Denswil i Pavlovski sigurno vrijede. Ove ostale ne znam napamet. Daj SS Campbella i Seagera! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semkoo™ Posted August 5, 2014 Share Posted August 5, 2014 Evo ga i sta mislis za ovog Donellya sta cu sa njim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 5, 2014 Share Posted August 5, 2014 Kojeg Donellya? Ostaju ti oni gore koje sam napisao kao dobri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semkoo™ Posted August 5, 2014 Share Posted August 5, 2014 Ma Donelly iz prvog posta moj igrac pri kraju ugovora link-o sam ga znaci da ako bude para uzmem a bil mogo skratit odabir ako zamanjka para mada mislim prodat Michua, odlazi i Pablo a mozda i Chico pa bi se moglo naci mjesta, Vietto odlican samo sto ja imam 4-5 napadaca sad al mozda ga kupim pa loan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 5, 2014 Share Posted August 5, 2014 A taj. Nije loš, onako kao joker i ako se još malo poboljša odličan ti je za klupe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semkoo™ Posted August 5, 2014 Share Posted August 5, 2014 Kontam ako cu vec ove kupovat da ga prodam jer je velika guzva u napadu a mozda cak i produzim mozda ga kasnije prodam za koji milioncic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted August 5, 2014 Share Posted August 5, 2014 Sergi, Vietto, Romeu, Denswil i Pavlovski sigurno vrijede. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 Koga da dovedem, Džeku ili Mandžukiča? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 Kako igraš, da vidim taktiku! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 Igrat ču sa 2 napadačema. Trebam mi target man za pomoč Falcaotu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 Koga da dovedem, Džeku ili Mandžukiča? Džeko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 Igrat ču sa 2 napadačema. Trebam mi target man za pomoč Falcaotu Mogu i jedan i drugi to riješiti, ali u manageru ja Mandzu ne bih koristio ni za što drugo osim DF. Izbor Džeko 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 Zasto? Mandzo TM je fizicki superiorni u tom elementu. odličan fitness stanima, heading sve sto mu treba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 Da, ali mora i zabiti digod, a nema baš ne znam kakvu završnicu. Džeko ima i snagu i završnicu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 Daj SS-ove jednog i drugog pa ti kazem 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts