Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Kupiti/prodati igrača

staridedo
 Share

Recommended Posts

Još imam 2-3 mjeseca do kraja i brani mi rezervni vratar Grun, lik primit gol ne može.

I onda postavin Benagla i on asistira njihovim napadaćima facepalm

Nego da ne spamamo, nadam se jednom Njemcu, mlad, strašne ocijene i oće dođe (transfer listed by request :D)

• Like 1

Da li da prodam Michua 28g 12.5 vrijednost, da li se isplati prodati ga ili da ga ostavim da bude legenda kluba i da kod nas zavrsi, isto tako, Chico Flores 27 g 5.75 M i Wilfried Bony 25g 13.5M vrijednost, Bony-a ne bi jos al sam u dilemi bi li ga bilo pametno prodati i kad, a za Chica nema nesto ponuda

Zavisi da je neki klub dobrostojeci sa finansijama pa bi ga mogao ostaviti da bude legenda ovako moras pordavati da bi kupio prodaj Michu-a od 15-20 mil i Floresa ako moze 7,5-10 izvuci. A Bony-a nemoj osim ako imas nekog drugog napadaca umjesto njega.

Za Michua sam vec dogovorio Vadalu dolazi na kraju sezone a probacu ili iancu/stanciu ili pavlovskog da tu pojacam konkurenciju, na chicovoj poziciji su tu balanta, strandberg, amat i kapiten wiliams, za bonya imam kao zamjenu gabriela barbosu (18) i vydru sad da li ce se vydra pokazat zasad solidan i on i barbosa 5 sedmica out bili barbosa to lagano podnijeo a njemu su samo 3 fizicke ocjene za 1 opale, takodje mi se i shelvey 5 sedmica povrijedio i vazquez isto haha neki 5 weeks out bug al svi su blizu povratka

Eh sad koja 3 bi zasluzili da im ponudim ugovor hitno a mozda i vise posto nece par mojih dobit novi ugovor, ovaj napadac iz barce je stvarno dobar ali i on i Sergi traze dosta pa bi bio velik udarac uzimat obojicu, kontam i prodat 2-3 igrac pa oslobodit Wage Budget, ako nije problem sto brze da mi napisete koga bi vi uzeli ovde prva mi je karijera na 14ki pa ne znam kakvi ce neki igraci u buducnosti bit'

I da li je ovaj momak vrijedan novog ugovora dobar bio na posudbama

http://i.imgur.com/s9KrMBH.png

Edited by King Fergie

Ma Donelly iz prvog posta moj igrac pri kraju ugovora link-o sam ga znaci da ako bude para uzmem a bil mogo skratit odabir ako zamanjka para mada mislim prodat Michua, odlazi i Pablo a mozda i Chico pa bi se moglo naci mjesta, Vietto odlican samo sto ja imam 4-5 napadaca sad al mozda ga kupim pa loan