Dzoni Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 Ovaj cak nije ni glavni igrac. Odbio sam, ali to ne znaci da bi bio imun na ponudu preko 10m. Videcemo da li ce slati ponude i dalje. Kesa imam, tako da prosto ne moram da prodam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emir Bucuk Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 Igram menager 2014 vec iha 3 do 4 sezone sam preso uzeo sam lazio nije losa ekipica ali sam gledo neke taktike i naso jednu dobru gdje se igra sa 3 stopera 2 beka su isturena pa sam morao da trazim nove stopere doveo sam varana za 40miliona iz reala doveo sam dantea iz bayerna za 22miliona i doveo sam garaya iz benfike za 18 miliona. Pa se pitam dali je ovo previse novca bilo istina svi su se pokazali ali varan vredi negdje oko 10 miliona kao i ostali ali nisu pustili varana bez 40 miliona dali je puno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted July 7, 2014 Author Share Posted July 7, 2014 Jeste, ali trebao si pitati prije kupovine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 mene zanima odkut tebi para i sve ostalo da si doveo igrača kao Varane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 Igram menager 2014 vec iha 3 do 4 sezone sam preso uzeo sam lazio nije losa ekipica ali sam gledo neke taktike i naso jednu dobru gdje se igra sa 3 stopera 2 beka su isturena pa sam morao da trazim nove stopere doveo sam varana za 40miliona iz reala doveo sam dantea iz bayerna za 22miliona i doveo sam garaya iz benfike za 18 miliona. Pa se pitam dali je ovo previse novca bilo istina svi su se pokazali ali varan vredi negdje oko 10 miliona kao i ostali ali nisu pustili varana bez 40 miliona dali je puno vrijede oni po meni i više od toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted July 8, 2014 Share Posted July 8, 2014 Moje misljenje je da nisi trebao dovoditi tri nove stopera jer sigurno si imao nekoga vec u ekipi a sad dok se ova tri uigraju to zna potrajat dostaa Sto se tice cifri nije pretjejerano jer je Varan sigurno jedan od najvecih potencijala u igri tako da netrebas zalit a rijesio si to mjesto barem za nekih 6-7 sezona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted July 8, 2014 Author Share Posted July 8, 2014 Glupo je baciti pare ako se ne mora. Preplaćen je definitivno. Mangala ili Nkolou su jeftinije rješenje u istom rangu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emir Bucuk Posted July 8, 2014 Share Posted July 8, 2014 mene zanima odkut tebi para i sve ostalo da si doveo igrača kao Varane PA kazem igram vec 3 sezone osvojio sam ligu osvojio ligu sampiona sve sam uzeo bio a sto se tice ti igraca ja neznam kako to ja da nisam poslao ponudu njemu i dovede ga npr barselona za 15 miliona a vredi 10miliona oni prihvate a kad ja trebam da posaljem npr oni hoce 3 puta vise za 30 miliona i nepustaju ga ispod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 (edited) Sacekati kraj sezone i skupiti 38m za Diega Kostu, ili dati 15m za Jovetica koji je na transfer listi? Druga sezona. Edited July 10, 2014 by Dzoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Diego Costa je spreman za sad a Jovetic za buducnost sta ti vise treba zavisi ali Costa ipak igrao sam sa Atl M razvaljuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 (edited) Pa ni Costa nije toliko mator. Tek mu je 25. A Jovetic skoro identicne ocene ima, ali ne znam kakav je. A sto se tice buducnosti. Pa I Costa bi mogao jedno 5 godina da me sluzi, a do tad ce se razviti i Volland kojeg imam. BTW i Jovetic ima ovde 25. I mislim da cu sacekati Costu. Edited July 10, 2014 by Dzoni 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Jovetić nije ensto bas. + ozljeđen stalno. Ako postoji sansa za Diega, odmah kreni. jedina prava zamjena za Lewu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Ne mogu odmah, jer nemam tb. Ali cu imati na kraju sezone. Ako ga neko ne kupi. 38m mu otkupna klauzula. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Ma kupi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 jovetica uzmi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted July 13, 2014 Share Posted July 13, 2014 Prodati Andriju za 35,5m€? Doveo sam ga za 4,5m€. Ovo je njegova 2. sezona kod mene.http://i.imgur.com/ErwlYWO.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted July 13, 2014 Share Posted July 13, 2014 (edited) Ako je klub van Italije prodaj. Mozes da nadjes boljeg. Edited July 13, 2014 by Madrac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted July 13, 2014 Share Posted July 13, 2014 (edited) Auuu, znaci kakvu zlatnu koku sam doveo u Borusiju, Torrent, kad si ga doveo, jesi li ga odmah u vatru stavio? BTW, ja ga doveo samo za 1.5m. Prodaj, ako ti stvarno toliko nude. Edited July 13, 2014 by Dzoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 13, 2014 Share Posted July 13, 2014 Prodaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted July 13, 2014 Share Posted July 13, 2014 Doveo sam ga sezonu prije. naravno Zajedno sa Thauvinom harao po desnoj strani.Update, ozljedio se za mjesac dana i tako pao na pregledu. Sada ču sačekat na ljeto pa da ga tada prodam. i dovedem LAmelu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 , pitanje nije bas da li ga prodati, vec koliko traziti. Subotic je na listi Mancestera, a ja sam zainteresovan za Gintera, ali samo ako bi ovog prodao. Subotic kosta skoro 8m. 7.75m. Koliko bi mogao da trazim za njega? Mancester nije slao ponudu, ali ja bi ga ponudio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 15-20 mil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 (edited) , recimo 17-18m i da stavim neke bonuse za jos par m? Edited July 15, 2014 by Dzoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted July 15, 2014 Author Share Posted July 15, 2014 Može. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 Jesi cjepidlaka ako ga prodas za 15 mil nabij se nogom u dupe . Probaj staviti vecu pa smanjuj postepeno. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts