staridedo Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 http://www.dodaj.rs/f/34/22/3oOK5vIN/treba-igrac.pngPotreban vam je igrač?Ovo je pravo mjesto da ga potražite. Molim vas da pišete po sljedećem templateu:Klub:Budžet (€):Pozicija (poželjno i rola):Godine: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Klub: Real MadridBudžet: 20M, ali mislim da se ovo odnosi i sa svim bonusima pa ne znamPozicija: Lijevi bek, da je dobar naprijed, solidan nazadGodine: Max 24 Zašto? Marcelo mi je nesretan, želi odlazak i ne mislim imati takve u klubu. Bilo bi dobro kada bi bek bijeli Španjolac/Portugalac, ako ne onda bilo koji da je dobar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Ne znam kakav je Emanuelson on ti moze igrat beka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Razmišljao sam o Kwandu Asamoahu za lijevog beka, nema baš nekog izbora Španjolaca za tu poziciju, a on bi mi mogao biti joker i rotirati njega i Coentraoa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Teško da ima koji Španjloac ili Portugalac lijevi bek baš za Real. Znam da ima Alba, ali on ti nikad ne bi došao niti bi ga ti doveo.Možda da probaš De Sciglia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Gabriel Silva iz Udinesea.. Ili skupljaj pare za Alabu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Monreal iz Arsenala. Pregledaj Osasunu, Sociedad i Bilbao tu ti ima kvalitetnih Španjolaca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Ima jedan Alberto, Spanac, 20 godina igra LB. Izgleda jako dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Znam na kojeg misliš, ali ne liči mi na igrača za Real -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 E ako hoces superstara, onda istresi pare za Bainesa ili Schmeltzera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boristurk Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Ima jedan Alberto, Spanac, 20 godina igra LB. Izgleda jako dobro. Da, to je moj u Sevilli, vec je debitirao za A-vrstu, nakon par utakmica u prvoj momcadi mi Mogao bi ti biti za Real, ovisi koliko dobto ga uspijes razvitInace, meni bi trebao jedan dobar DM, do 10 M, ima li netko kakvu ideju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Albin Ekdal 4m, Steven Defour 1m, Steven N'Zonzi oko 8m, Mo Diame 3,2m, Vukojevic 4m, Markel 5m. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Zuculini besplatan, Sissoko besplatan, Diarra besplatan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 DR support , Partizan, 560k budzet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Klub: HajdukBudžet: 15MPozicija: Napadač, krilni igračGodine: Max 24 Ako može Hrvat neki, ili barem Balkanac...ako ne bilo tko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted October 30, 2013 Author Share Posted October 30, 2013 S tim budžetom ciljaj reprezentativce, ti znaš koji su. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vnemke Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 Kolege menadžeri, krenuo sam FM14 sa Man Utd. Treba mi levo krilo, razmisljam se između 3 mlada igrača. Iker Munian, Julian Draxler i Stephan El-Shaarawy. Koji je po vašem mišljenju najbolji. Svima im je cena oko 40 mil. Treba mi i jedan dobar AMC, dajte predloge. Hvala vam kolege Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 El ShaarawayAMC: Isco, Gotze, Kros. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 Draxlera uzmi. ŠTo se tiče AMC, tu uzmi recimo Kovacica. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 (edited) verovatno kasnim sa predlogom, al kad je u pitanju levi bek za vrhunski klub tipa real i slicni, za mene je David Alaba neprikosnoven u FM13 nisam ga video u FM14 ali pratim fudbal i decko iz dana u dan napreduje ne znam kakve su mu ocene al je u stvarnosti bolji nego sto je bio pre godinu dana pa bi trebale i biti bolje u 14 nego u 13 jer defitivno napreduje iz dana u dan , ocene u 13 su mu odlicne , ja volim bekove koji pokrivaju celu stranu.... Edited November 1, 2013 by iluzionista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vnemke Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 Isco i Gotze su već otišli u Real odnosno Bayern. Tako da ne znam koliko je realno da ih dovedem. Kross nije klasican AMC, natural mu je MC. Ovo je FM14. Draxlera ću verovatno da dovedem, hvala kolega na savetu svakako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vnemke Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 Draxlera uzmi. ŠTo se tiče AMC, tu uzmi recimo Kovacica.Hvala kolega na savetu. Mada je Kovačić više neki MC. Jedino da ga utreniram. Njega ili Kross-a. Interesantni su igrači svakako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 Vidim da si vec odlucio sa lijevo krilo pa evo par prijedloga za AMCHamsik, Eriksen(ja bi ti njega prvog preporucio), James Rodriguez 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vnemke Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 Kevin De Bruyne mi je interesantan, U FM14 je klasičan AMC. Mogu za 22 mil. da ga dovedem. Sa još nekim klauzulama. Šta mislite o njemu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vnemke Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 Vidim da si vec odlucio sa lijevo krilo pa evo par prijedloga za AMCHamsik, Eriksen(ja bi ti njega prvog preporucio), James RodriguezZa Hamšika traže 70 miliona, preterali su. Rodrigez je u Monacu. Eriksena ću da pogledam, hvala. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts