visoki Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 DC-Ivan Milicevic(Zrinjski) odlican stoper na pocetku ga se moze dobiti za nekih 100k a vidio sam vec u par slucajeva da se uvijek dobro razvije i igra u nekom boljem klubu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 Safet Nadarevic 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 DR za Dortmund, prva sezona. Imam 20m, ali necu sve da potrosim. Dao bih 7m najvise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 Sebastian Jung,Micah Richards,Sime Vrsaljko ja mislim da mozes za 7 mil ali za nekog kvalitetnijeg malo je to para 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stringer Bell Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 Definitivno Jung, mislim da za 8 milijuna dodje. Njemac je i kvalitetan sto je meni najbitnije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 Hvala na ponudama, u medjuvremenu sam odustao od desnog beka, jer imam resenje u svom kadru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 Ne moji nikoga dovoditi imas dobre igrace u B timu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roguefan1 Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 dr, aml i amr za hofenhajm, treca sezona jung je u bayernu pa neman ideje koga na dr, na aml mi je prvi brandt al traze 30 mil, na amr neman pojma koga bi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Gdje ti je Volland, Firminho? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roguefan1 Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 vollanda san proda u prvoj sezoni jer je stalno sra da oce u veci klub, firmino je tu, igra amc, isto je bija nezadovoljan al osta je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 (edited) Lucas Sao Paolo,Clayne, Aurier, Corchia, Abate, Peruzzi, Sakkai, Brice Dja za DR. Edited July 1, 2014 by Bole89 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 Druga sezona je u toku sa Real Madridom i odlučio sam se na kraju sezone pozdravit sa Benzemom. Unatoč sjajnim ocjenama lik je neviđena bogaljčina, koju god rolu i ulogu mu stavio jednostavno je preloš. Ajmo preporuke za TOP napadača koji će igrat na F9 roli. Znate da pare nisu problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted July 5, 2014 Author Share Posted July 5, 2014 (edited) Reklo bi se Lewa, ali može i Cavani. Aguero, Suarez i sl. su nekako više AF. Možeš i malog Ferreyru dovesti, strašan je za F9. Edited July 5, 2014 by staridedo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sema^ Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 Ko je Gerreyra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 Reklo bi se Lewa, ali može i Cavani. Aguero, Suarez i sl. su nekako više AF. Možeš i malog Gerreyru dovesti, strašan je za F9. vidit ću nekog od tih iako bi radije doveo nekog ispod 25 god, dakle 22-23-24, ali mogu i ti malo stariji. taj gerrya, gdje igra? ajmo još koji prijedlog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 Volland. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted July 5, 2014 Author Share Posted July 5, 2014 Ma Facundo Ferreyra, ne mogu promijeniti na mobu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 Druga sezona je u toku sa Real Madridom i odlučio sam se na kraju sezone pozdravit sa Benzemom. Unatoč sjajnim ocjenama lik je neviđena bogaljčina, koju god rolu i ulogu mu stavio jednostavno je preloš. Ajmo preporuke za TOP napadača koji će igrat na F9 roli. Znate da pare nisu problem. Benzema ti ne valja na F9 roli? Meni u prvoj sezoni 20 golova i 20 asistencija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 Ajmo jedan stoper do 12m, za drugu sezonu. Nemam nesto poverenja u Subotica. Tj spor je. Ako Balanta bude hteo, dovescu njega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sema^ Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 Dória, Denswil, Björn Engels, Niklas Süle, Jonathan Tah. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 Dovedi Stafana Denswila, ako uspiješ spustiti do 12 milijuna. Lik je zvijer SS nakon prve sezone http://i.imgur.com/LP9tWTB.png 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 Hvala vam. Potpisao Balanta za manje para... Oko 10-ak miliona. Pola na rate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 Možeš i malog Ferreyru dovesti, strašan je za F9. nemam toga u bazi...iako sam učitao Large i 5 glavnih liga. ajmo nekog jer benz 100% odlazi. staro, mlado nije važno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 Imas ga u Shaktaru je on. Dzoni dovedi Facundo Fereyra ili Casassolu za buducnost odlicni budu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIDEL Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Pojačanja za Wolfsburg,prva sezona ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts