Bole™ Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Ja sam Brumi ponudio 150 k i ode u Real za 100 k 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Dovedi Kovačiča, jos bolji je od Kroosa 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Kross bi igrao zadnjeg veznog, niko ne može mjenjati De Bruynea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Nisam prosli put snimio posle zreba LS... Tako da sam opet izvlacio grupe. I umesto Porta, Metalista i Petrolula, dobijem nesto jace timove. Zenit, Celtic i Salzburg. Ali ni ovde ne bi smelo da bude problema. Samo mi zao one grupe. <_> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Sad ima da me u top stavite, vi koji volite legende, al jbga. covek nije odigrao nijednu utakmicu prosle sezone, a primao je debelu platu. Pa koji ce mi pored Stegen-a. Ovako sam onog Bosanca prebacio da bude drugi golman... http://i.imgur.com/JwbSdr6.png Ode golmanska legenda. Vraticu ga nekad, da bude trener golmana. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Meni su igraci koji pristanu na manju platu legende a ne zna da je u rotaciji on trazi platu key playera e neka bude legenda negdje drugo 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 (edited) Ja sam hteo da mu produzim ugovor, ali kad sam video matoru barabu. 35 godine pa jos trazi preko 70k. E neces vala. Inace imao ugovor jos godinu dana i ja odem na mutual termination. I sad provalim, da je postao trener (nezaposlen). A ovamo hteo preko leba pogace. Nego, ti si vodio Atletico, koju rolu ti je Diego Costa igrao? Slabo ga vidim na terenu. Pa jbte 5 utakmica jedan gol. A pljunuo sam skoro 40m. Sl. utakmicu pustim Volland-a i zabije 3 komada. Strasno mi ide ovaj FM na nerve sa napadacima. Edited August 8, 2014 by Dzoni 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Meni su igraci koji pristanu na manju platu legende a ne zna da je u rotaciji on trazi platu key playera e neka bude legenda negdje drugo Da je ovo bilo u FMju bilo bi dobro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Advanced Forward ili Target Man nisam siguran ali sam vjerovatno pokusavao sa obje role i bio je odlican, tu su negdje reporti ali ko zna na kojoj strani 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Costa moze igrat BILO koju poziciju. Recimo ja sam ga igrao kao Trewquaristu, na ovom proslom FMBL i bio najbolji strijelac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Sad ima da me u top stavite, vi koji volite legende, al jbga. covek nije odigrao nijednu utakmicu prosle sezone, a primao je debelu platu. Pa koji ce mi pored Stegen-a. Ovako sam onog Bosanca prebacio da bude drugi golman... Ode golmanska legenda. Vraticu ga nekad, da bude trener golmana. Dzoni legende se ne prodaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 A meni sad dobio 6.4 ocenu. Od tih 5 utakmica odigrao je kao trequartista, ali bez nekog ucinka. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Prva sezonahttp://i.imgur.com/k7pFr51.png Drugahttp://i.imgur.com/oLf2YMn.png I onda ga prodao za 40 mil PSG-u i nije vise dao preko 15 golova 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Ovo je igračina. 80 nastupa 60 golova. Svaku sezonu minimalno 20 golova kod mene. Sigurno moze ove jos 10 Vjerovatno jedini napadač skojim sam igrao tako dugo i da je redovno zabijao http://i.imgur.com/c5A4MEs.png 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Auu, Bole... BTW Kruno, ko je uopste rekao da sam ga prodao. Samo sam mu ubrzao penziju. Dao papire i covek postade trener. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L'Aeroplanino Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 Costa moze igrat BILO koju poziciju. Recimo ja sam ga igrao kao Trewquaristu, na ovom proslom FMBL i bio najbolji strijelac Jebem ti igru u kojoj Kosta moze da odigra kreativnu rolu. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 http://i.imgur.com/7koBDV9.png Costa. :a1324: 3 sanse, propustio kao da ima 1 finishing. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 sto je Bayern pobijedio a sto si ti izgubio, koju rolu igra ako je AF stavi TM malo probaj ili obrnuto. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 (edited) Ma besan sam samo zbog Coste, jer je samo on podbacio. Correa mu namesti dve tacne, on sutne pored gola. Btw prvo poluvreme sam mu stavio AF, imao je 6.4 ocenu, i u prvom poluvremenu je propustio sve prilike. U drugom sam mu stavio TM i nije se video na terenu. Sve sto su odbrana i vezni red uradili, on je upropastio. BTW Montella sad vodi Bayern kod mene. Edited August 9, 2014 by Dzoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 (edited) Probaj CF i stavi mu u PI move into chanells Edited August 9, 2014 by Cris Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 To sam prvo probao. I odmah protiv jace ekipe( mislim malo jace odbrane) se nije video. Ma ovaj menadzer je sa napadacima usrao stvar nacisto. Kad su ove role pocele, videlo se jasno koji napadac sta radi. A ovde sve izmesano. Poacher umesto da se zaleti na gol, on i kad ima jednog igraca ispred sebe zastane, umesto to da resi 1 na 1. AF kada stavim, gadjaju ga u glavu kao da je target man. I mrsi mu***. Jos nesto. Nigde u ovom fm-u nisam video da stavim da npr target man-u salju lopte u noge. Pre si imao da izaberes feet, head i mixed. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 A da nije možda probem u veznom redu, tj. možda ne dobiva puno lopti 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 (edited) Pa i ne dobija. Da je menadzer kakav treba da bude, krilo bi mu na petercu dodalo loptu. Ovako to cini samo Correa.Ne vidim nigde tu opciju da mu salju vise lopti u noge, prostor... sent from my LG-D605 using Tapatalk Edited August 9, 2014 by Dzoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 Ja mislim da sam to vidio negdje, use TM i kako da mu lopte dostavljaju da li na glavu desnu ili lijevu ili kombinaciju ako nadem javim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 Kako igras? Postava, TI Pi? Ako je kod Dede zabijao lagano, zasto nemoze kod tebe. Sigurno taktika u krivu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts