FIDEL Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 Moze li se igrac kazniti(plata) ? ii gdje da nadjem onu statistiku klubova (godine) ? HVALA!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 23, 2013 Author Share Posted November 23, 2013 Pozdrav drustvo, nov sam u ovoj igri, pa me interesuje kako da napravim da su mi igraci iz postave realni, npr.. u Jelen super Ligu svi igraci imaju druga imena, mesto gde pise Head Coach ne stoji moje ime vec neko skroz drugo.Kupis original. To je problem sa piratskim verzijama da uvijek ima problem. I tom tvom nema pomoci. Procitaj pravila foruma i dobrodosao. Moze li se igrac kazniti(plata) ? ii gdje da nadjem onu statistiku klubova (godine) ? HVALA!!!Desni klik na igraca > action > i biras sta zelis. Igrac mora imati manju ocjenu od 6.3 da bi to mogao da uradis. Loan igrace ne mozes kazniti. Takodjer, ne mozes dva puta kazniti igraca u manje od 7 ddana. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anjo123 Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Da li je moguće prijaviti se kao trener za neku ekipu ili se moraju čekati njihove ponude. Vidio sam kako su neki uspijevali da budu selektori u19 reprezentacija,pa me zanima kako su to uspjeli?hvala unaprijed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Klikneš strelicu pored svog imena i izađe ti Jobs, tu vidiš upražnjena mjesta i možeš se prijaviti za poslove. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 25, 2013 Author Share Posted November 25, 2013 Procitaj pravila foruma i kupi original. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrabac91 Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 vec sam igrao normalno igru..... i sad neznam sta se desilo.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 25, 2013 Author Share Posted November 25, 2013 Druze, piraterija je strogo zabranjena na forumu, zbog toga sam ti rekao da procitas pravila foruma. Ne nastavljaj diskusiju o ovome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
duster Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Imam jedan problem, kada hocu da ubacim grbove i slike igraca pa moram ono odraditi u manageru nemam mi nigdje sound i displey-- http://ch-slike.com/images/2013/11/25/mrHTF.jpg Gdje sta treba da uradim ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 25, 2013 Author Share Posted November 25, 2013 Otidji na interface ili profile. Tamo ce negdje biti. Ako ne mozes naci, ostavi mi samo slike ta dva taba, ne znam napamet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
duster Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 (edited) Evo za grbove sam nasao i to sam klikno al' mi nema ono displey and sounds za slike igraca ? ( Nakon što ste sve ovo uradili morate uraditi sledeće: Upalite FM odete na "preferences" pa na "display i sounds" zatim sklonite kvačicu sa "skin cache", a uključite "always reload on confirm" i stisnete continue i čekate da se reloaduje skin. Nakon što ste to uradili možete vratiti stare opcije. ) http://ch-slike.com/images/2013/11/25/IzoP7.jpg Sta da radim ? Edited November 25, 2013 by duster Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 25, 2013 Author Share Posted November 25, 2013 Ne znam napamet. Kada ukljucim FM nacu ti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Creepy Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Preferences - Interface:Use caching to decrease page loading times - maknes kvacicuReload skin when confirming changes in preferences - stavis kvacicuConfirm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
duster Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Preferences - Interface:Use caching to decrease page loading times - maknes kvacicuReload skin when confirming changes in preferences - stavis kvacicuConfirm sreedjeno hvala... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ottmar Hitzfeld Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 kako ukljuciti njemacku reprezentaciju na fm 14? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s5akl Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Pozz svima..Poceo sam igrat Fm prije nekih 6 mjeseci i recimo da sam pohvatao osnove..Zanima me sljedece. Gledam kako uspiješniji klubovi (bogati, popularini i sl.) imaju Senior squad/reserve squad/under 21 ili under 19 squad.. dok recimo npr. Hajduk ima Senior i under 19 squad samo. Mogu li kao manager Hajduka nekako stvoriti tu opciju (karticu) da i Hajduk ima rezervnu momcad ili u21 ? Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Može preko editora, ako hoćeš ja ću ti napraviti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s5akl Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Je l' ovo odgovor za mene ili za "Ottmar Hitzfeld" ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Za tebe, a Ottmar ima upute na internetu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s5akl Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Ako ti se da, bilo bi mi drago . Da ti napišem što bih htio ili ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 Napiši. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s5akl Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 (edited) Samo Rezerve ("Reserve Sqouad" ili "2nd Team" ; kako Vi mislite da je bolje). Seniore i u19 imam - necu komplicirati.. Edited November 27, 2013 by s5akl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TabooMars007 Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 Pozdrav, imam jedan problem. Znači igram sa Kaiserslautern , trenutno 3. sezona, dobio sam puno mladih igrača no tek nedavno sam vidio da moji pravi igrači uopće ne igraju u19 utakmice. Znači igra se u19 liga no u svakoj utakmici igraju nepostojeći igrači osim jednog. taj jedan je Seamus Mcloughlin , on mi je najveći talent i on je jedini pravi igrač koji igra u tim utakmicama. Probao sam na staff responsobilites promjenit pa da ja namjestim taktiku no nisam uspio (jedino sam treninge postavio da ja upravljam). Ovo i nije veliki problem no svejedno iritira jer vjerujem da bi moji igrači mogli bolje nego stalno gubit. ako može ikaka pomoć.. Ako je tako narpavljeno onda nema veze, kao što sam rekao i nije neki veliki problem Moj "nepostojeći" sastav osim Seamusa http://i.imgur.com/xkxwVWY.jpg Moj pravi sastav..http://i.imgur.com/jQDWnEn.jpg Jedini igrač koji igra http://i.imgur.com/ogtI9T4.jpg Manager u19 http://i.imgur.com/9CuxrGF.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s5akl Posted November 30, 2013 Share Posted November 30, 2013 Napiši. Nemogu ti poslati pp.Jesi uspio šta napraviti ili je zapelo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted November 30, 2013 Share Posted November 30, 2013 Pošto sam instalirao Windows 7 i kada sam opet instalirao igru, sada mi imaju dva foldera Sport Interactive, ali sam takođe primjetio da je jedan kao "shared", a drugi ništa. Ne sumnjam da vas dosta koristi 7, pa da pitam, jeste li možda obrisali jedan ili ostavili samo tako? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s5akl Posted November 30, 2013 Share Posted November 30, 2013 Ostavio tako. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts