drull_mbombo Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Ne znam jel tko pito, neda mi se vele unazad ič. Znači tijekom igre kada se gore desno pojavljuju assistentovi savjeti malo mi prebrzo prođe. Udaram po apply advice na blef bogati. Jel se može naštelit da to traje duže?Tnx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 20, 2013 Author Share Posted November 20, 2013 Smanjis brzinu igre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Mislim da su mi hilightsi na normal, procesiranje između njih je na max. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 I meni nekada to pobjegne, pokušao sam čak i zaistavit igru i ono samo nestane -.-'' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan Baroš Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Skinuo sam ovo http://www.fm-balkan.com/forum/files/file/176-huge-database/ i napravio sve kako piše i poslije neće da mi se pokrene igra. Onda sam to izbrisa, i onda se uspjela pokrenut. Kako da skinem ovo, a da mi se pokrene normalno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 volio bih vidjeti mišljena ostalih 69 koji su preuzeli ovo, pošto ja sam nisam jer mi nije potrebno...Provjerit ću negdje u čemu je problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan Baroš Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Nije mi đava da mira pa sam iša opet skinit, i sad je sve normalno. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Optional Contract Extension by Club...kad se ovo može aktivirati? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 21, 2013 Author Share Posted November 21, 2013 Trebao bi moci kada zelis. A moguce da mozes samo u posljednje dvije ili tri godine ugovora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Pa par igrača mi je u zadnjoj godini ugovora...i ne vidim nigdje tu opciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 21, 2013 Author Share Posted November 21, 2013 Desni klik na igraca i trebala bi biti tu negdje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 E jebiga, taman izišo iz igre. Sutra ću probati. Uglavnom, hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC MILAN NO.1 Is Better Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Moze link znacenja Rola igraca kao sto je bilo za FM '13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 http://www.fm-balkan.com/forum/topic/7986-tut-player-roles/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 Ljudi pomagajte kako god znate i umijete, glava je u pitanju... Slučajno izbrisao save sa Hajdukom, ima li šanse da ga vratim? Gledao sam u smeće nema ga, nije valjda da FM briše automatski sa kompa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 (edited) Probaj preko ovog programa http://www.recovermyfiles.com/, pa javi jel ti pomogao EDIT: Ako ne bude mogao taj program evo ti ovaj http://www.runtime.org/data-recovery-software.htm . Edited November 22, 2013 by Ichigo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 Ako ga nisi briso sa shift+delete možda bi se mogo povratit. Ne znam za Patove programe al Recuva ti je dobra za povrat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 Probaj preko ovog programa http://www.recovermyfiles.com/, pa javi jel ti pomogao EDIT: Ako ne bude mogao taj program evo ti ovaj http://www.runtime.o...ry-software.htm . Samo sto kod ovog drugog programa treba skinuti for NTFS i da je instaliran na suprotnoj particiji od one, gde se nalazio save. Ja sam pre pokusavao sa svim programima koje sam imao, ukljucujuci i ovaj, nisam mogao da vratim. Manje su sanse da se neki fajl iscupa, ako je posle toga radjeno nesto na kompu.Kad smo kod Recuva-e, meni je get data back uspeo vratiti neke slike koje recuva nije mogla, ili nije nasla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan Baroš Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 Jutros krenio igrat, i neće dalje od 08.09. Jednostavno se zamrzne i gotovo. Može pomoć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 22, 2013 Author Share Posted November 22, 2013 Jutros krenio igrat, i neće dalje od 08.09. Jednostavno se zamrzne i gotovo. Može pomoć?Jesi probao da prodjes taj datum na holiday? Da li ti se to desava na svakom save-u ili samo na ovome? Koristis li neki dodatak, grafiku ili nesto trece sto nije doslo sa FM-om? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 September crash je glavna boljka piratske verzije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan Baroš Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 Jesi probao da prodjes taj datum na holiday? Da li ti se to desava na svakom save-u ili samo na ovome? Koristis li neki dodatak, grafiku ili nesto trece sto nije doslo sa FM-om?Prvo sam krenio s Hajdukom i završio sezonu, sve normalno. I onda uzeo Southampton i neće dalje. Da pokušava sam i preko holidaya, ali ni to neće. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 22, 2013 Author Share Posted November 22, 2013 1) Ili nemas original, u tom slucaju zavrsavamo diskusiju i bolje po tebe da nista vise ne pises na ovu temu, ili2) Save ti je otisao iz nepoznatog razloga. Ako mozes igrati druge saveove, a ovaj ne mozes, onda je to u pitanju ukoliko nije razlog 1) u pitanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 Ljudi jel moze neko da mi objasni u cemu je fora sa ovim transferima? Kad hocu da kupim igraca , klubovi traze nenormalno velike sume novca za igraca, i po 20 puta vise nego sto vredi, a kad ja trebam da prodam igraca , svi nude smesne cifre... pa cak i mnogo manje nego sto igrac vredi . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 Moraš proanalizirati status igrača u ekipi, ako je nezadovoljan ili nije jedan od najboljih onda ćeš ga sa lakoćom kupiti. Kod prodaje je zaista bio taj propust sa ciframa, ali to je sada ispravljeno i pod uslovom da imaš original ne bi trebao imati problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts