roguefan1 Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 kako ovo stavit da mi downloads stoji normalno, kad stavin zoom out premalo je http://i.imgur.com/PjmtJJ5.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 Čudno, ja kada stavim wm automatski mi se podesi sve probaj rezoluciju u igri postaviti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 Ne pritišći tu ikonicu za uvećanje prozora i kada ti je manji prozor širi ga tako po svojoj volji i bit će normalno. Mada i ovako treba samo da ti napravi normalno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roguefan1 Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 (edited) i meni je na pc na wm sve automatski bilo, sad nece, rezoluciju sta vridi kad prominin jer ionako djeluje samo u full mode @stemaking kad ga ostavin nerasirenog nemogu ga rasirit priko cilog, zapravo je prevelik i nemoze se smanjit, horizontalno ga lipo namistin al bizi prema doli ispod taskbara i nemogu ga smanjit, to je valjda najmanje sta moze Edited August 4, 2014 by roguefan1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 Ne znam prijatelju šta je onda. Automatski on mora da smanji i namjesti to sve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semkoo™ Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 Jednostavno ne zna niko da zabije gol, ni Bony ni Vydra ni Barbosa ni Michu utakmice zaredom desni bek jedini daje gol i ja gubim po 2-1, Vydra ide na golmana coek stoji na jednoj stativi druga prazna on suta gdje on stoji bony takodje bolje bekovi igraju nego oni milion prilika jedva 1 gol dam i to preko beka De nek neko kaze sta da radim ili treniram ili sta ja znam vec da uradim da debili pocnu davat golove kad god, primim 2 gola na pocetku izgubim 2-1, je li greska sto pocnem sa higher tempo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Creepy Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 Koliko otprilike traje onaj Preferred Move trening? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 Zavisi koliko ima treninga pored toga. Meni zna nekad pola sezona raditi jedan, a nekad sezonu. Nikad to ne ide tako brzo, poneki da, ali većina ne... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladislav95 Posted August 5, 2014 Share Posted August 5, 2014 Kako da postavljam SS taktike ili igraca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted August 5, 2014 Share Posted August 5, 2014 http://www.fm-balkan.com/forum/topic/12141-tut-kako-postaviti-ss-na-forum/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plava boja Posted August 21, 2014 Share Posted August 21, 2014 moze li mi neko pomoci oko SFRJ lige?znaci skinem ligu ubacim u editor data ali nece da je ucita,skinuo sam sada crnogorsku ligu normalno mi je ucitalo kako da rijesim problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIDEL Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 Kako napraviti oprostajnu zadnju utakmicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 Mislim da to ti ne možeš, to uprava sama organizira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted August 28, 2014 Share Posted August 28, 2014 Nemam fizioterapeute, istekli su im ugovori i hteo sam nove(bolje) da dovedem. Ali kao što to obično biva, uprava zajebala stvari. Ne dozvoljavaju nikako više coaches.Staff:http://i.imgur.com/vD9tC35.pngTreninzi:http://i.imgur.com/nQ72zeV.png Stamenković 3 vrste treninga održava Šta sad da radim? Uveliko traje trening camp, jedva sam i ove trenere doveo da mi pokriju, a sad mi fali fizioterapeut...E da, evo razgovor s Bulatovićem debilom:http://i.imgur.com/F60lmrt.pngNije mi jasno ovo; kaže da imamo dovoljno fizioterapeuta a u stvari nemamo nijednog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted August 28, 2014 Share Posted August 28, 2014 još bi bila dobra slika iz boardrooma da vidimo koliko ti uprava dopušta za koji posao u staffu i di bi možda moga rezat. a ovo za nelogičnost u razgovoru je klasični bug managera...ima još takvih gluposti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted August 28, 2014 Share Posted August 28, 2014 Evo trenutnih ograničenja:http://i.imgur.com/FTJN5eB.png Inače evo, u međuvremenu sam dao otkaz jednom Fitness treneru, morao sam jbg. I potpisao sam jednog Physio.I potpisao sam s HoYD i Asistentom kog čekam da stigne. Evo prva ligaška utakmica bez fizioterapeuta:http://i.imgur.com/QNZS5Qt.png 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted August 28, 2014 Share Posted August 28, 2014 nego još nešto, što nije baš direktno vezano za tvoj slučaj, al što ja radim inače. kad mi treba fitness coach, rađe ga potpišem kao običnog coacha (naravno kad hoće to) nego kao fitnessa, jer običnog coacha (u nekom hitnom slučaju kad ti uprava blokira daljnja zapošljavanja) možeš stavit da trenira i fitness i igrački dio, a fitness coachu je igrački dio zasivljen... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buble007 Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Jel zna mozda neko u cemu je problem imam full hd plazmu i pokrenuo sam FM 14 odem u postavke postavim full hd rezoluciju stisnem confirm i odjednom crno nemogu igrati izađem i ponovo ulazim,ali ne djeluje,prvo ulazi i kada treba na glavni meni FM-A bude crna slika i samo miš stoji.... U čemu je problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buble007 Posted September 13, 2014 Share Posted September 13, 2014 (edited) Hitno mi je možetel mi pomoćiii? U gore navedenom postu pročitajte... Ja se još jednom izvinjavam admin teamu,ali ne znam kome više da se obratim za pomoć. Edited September 13, 2014 by buble007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 Ja zaista ne znam. Nikad nisam pokušavao prikopčat FM na telku tako da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
serija Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 imam problem ne znam kako da stavim da mi budu normalni igraci a ne fake gde mogu to da promenim stalno mi fake igrace daje u ekipama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 ili nemaš original pa nema pomoći ili pri startu nove igre imaš označeno use fake players tako nešto. ako je ovo drugo onda makni kvačicu sa toga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
serija Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 ocigledno da niije original,gde mogu da skinem oriinal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 Evo ovde za 10 Eura. Reklama Bez reklamiranja drugih sajtova koji prodaju FM. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 Reklama Bez reklamiranja drugih sajtova koji prodaju FM. Dobar vam kod za 'warn'. Vidim skippi je opet aktivan čim nešto ne radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts