Flekica™ Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Pozdrav Saletu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 @prodo: Hvala rešio sam. Problem je pravio dodatak koji sam skinuo i to odavde ako se ne varam koji si možda i ti čak radio. Upitanju je onaj dodatak sa realnim grupama za ovogodišnje SP. @flekice poz i tebi i pozdravi brata! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Pozdravlja i on tebe. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semkoo™ Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 Koji bi mogli biti neki kao dodatni izazovi za igru sa swanseom i da usput bude sto zanimljivijenpr.prenijeti rl igru u managerda velsanin mora biti kapiten sto manje stranaca i tako nesto da cujem vase prijedloge, ne moraju biti samo izazovi mogu neke kao navike kojih cu se drzati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 Osvoji titulu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semkoo™ Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 Bit ce i to aBd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 Pogledaj temu vaš stil vođenja ili najbolji FM osjećaji.. tu bi mogao naći svašta korisnog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIDEL Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Sta znaci work permit-do nekog datuma ?Imam para za dovodjenje igraca,on ne dodje vec to stoji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Radna dozvola je u pitanju, ne novac. Ceka se da mu se odobri kako bi mogao da dodje i igra za tebe.Ako odbiju, apliciraj ti licno, trebalo bi da mu daju. Ako ne, nista. Trazi novog igraca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 kad se ide kupit igrač pa se klikne gore na transfer pa tu onda ima make an offer, offer trail itd. na kraju se na nalazi jedna opcija koja nije bila u dosadašnjim fm-ovima (ili je ja bar nisam primjetio) - Encourage Agent Ownership? što bi to bilo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 To možeš ponudit njegovom agentu određeni postotak( koliko izabereš) za oređene pare.I ako uspiješ ti dobiješ pare za koje se dogovorite, a on postotak u njegovom transferu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Tako se ja mislim Leandro Damiao moze kupiti kad hoces da das ponudu klub prihvati od 1,2 mil ali nisam vidio koloko trazi agent posto je igrac u njegovom vlasnistvu 80 % tj ugovor ovo njegovom vlasnistvu kao da je rob Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 To možeš ponudit njegovom agentu određeni postotak( koliko izabereš) za oređene pare.I ako uspiješ ti dobiješ pare za koje se dogovorite, a on postotak u njegovom transferu možda sam glup al ne kužim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 (edited) Imaš igrača koji vredi 10M. Ponudiš agentu da kupi npr 50% ugovora. On ti istog momenta da 5M i igrač ostaje kod tebe i dalje.Kad ga prodaješ sledeći put 50% od te prodaje dobija agent. Npr prodaš ga za 30M, 15M ide kod agenta. Tako nešto bi trebalo, nisam nikad koristio tu opciju jer je glupost prema mom mišljenju. E sad meni treba pomoć; http://i.imgur.com/LO9PvEe.pngZašto mi je job status tako mali? Mislim nisam nikakve loše poteze pravio, niti sam beležio loše rezultate..A plaši me što je tako nisko, posle svakog lošijeg rezultata strepim da ne dobijem otkaz Edited August 1, 2014 by Spartakus™ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Nema to veze za klubove sa Balkana, pogotovo u prvim sezonama. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semkoo™ Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Ma i u mn je nisko sa Swanseom, negdje sam procito da je to nesto koliki ugovor imas npr ako je mala tvoja placa oni ce lahko naci zamjenu tako nesto 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 mislim da koliko si blizu otkazu ovisi job security (koji ti je dobar) a ne to... inače, hvala na odgovoru, mislim da sam shvatio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semkoo™ Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Ja sam tako negdje procitao a po mn je job status koliko si blizu otkaza u mn su zadovoljni mojim vodjenjem al opet mi je to govno nisko jer sta je njima mene otpustit i naci nekog boljeg za te pare, e to im je tesko hahah koja budala bi ovoliko rintala za 24 ja msm da je godisnje ne znam pojma tako je nesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlitoooo Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 moze li mi itko reci razloog zasto se ne moze skinut patch za yugoslaviu,pa mozda da admini probaju novi napravit molim vas pomozite mi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 http://www.fm-balkan.com/forum/files/download/205-yugoslavia-by-fm-balkan-research-team/ Ovaj radi normalno, tj. radi download. Dodatak ima problem sa grafikom pa bi kolega danas mogao to riješiti i staviti novu verziju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlitoooo Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 moze te li mi ovdje stavit link tog patcha sto radi ja sam novi ovdje ne snalazim se bas najbolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 Postavio sam ti ga gore u postu, al evo opet... LINK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 Eto Madri ti je stavio i radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlitoooo Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 hvala vam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semkoo™ Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Jednostavno ne zna niko da zabije gol, ni Bony ni Vydra ni Barbosa ni Michu utakmice zaredom desni bek jedini daje gol i ja gubim po 2-1, Vydra ide na golmana coek stoji na jednoj stativi druga prazna on suta gdje on stoji bony takodje bolje bekovi igraju nego oni milion prilika jedva 1 gol dam i to preko beka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts