Ling^2 Posted July 19, 2014 Author Share Posted July 19, 2014 Uprava ti ne dozvoljava iz nekoliko mogucih razloga, od kojih je najvjerovatniji da si nedavno mjenjao budzet ( dobio nesto para ili su ti uklonili nesto para iz TB). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted July 19, 2014 Share Posted July 19, 2014 Vjerovatno si u minusu(prevelike plate) sto se tice wage budgeta pa ti tako uzimaju pare od transfera,postavi SS budgeta da vidim sta ti tacno pise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted July 19, 2014 Share Posted July 19, 2014 Moguce da si presao finansijski fer plej pa uprava blokirala novac za transfere. Mora da si potrosio dosta novca na transfere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC MILAN NO.1 Is Better Posted July 21, 2014 Share Posted July 21, 2014 Ne znam jel' prava tema al' moze li mi neko postavit SS Aleksandra Mitrovica nakon nekolike sezone i dal' je vrijedan dovodjenja u ACM na poziciji lazne 9tke Hvala unaprijed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semkoo™ Posted July 21, 2014 Share Posted July 21, 2014 Ne znam za F9 ali je jedan od najjacih golgetera na igrici i vidio sam slike da se fino razvije, ja bi ga vise kao poachera/advanced forwarda koristio nisam ga licno dovodio al sam cuo i vidio da sabija 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 21, 2014 Share Posted July 21, 2014 Ma kud ćeš tog tenka od 190 i 90 kg na lažnu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted July 21, 2014 Share Posted July 21, 2014 http://i.imgur.com/OooRcZU.jpg 2018. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC MILAN NO.1 Is Better Posted July 23, 2014 Share Posted July 23, 2014 Zna li neko kako izaci iz finansijske krize kad se prekrsi Finan. Fair play il koliko dugo traje ta kriza HITNO ! Hvala unaprijed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted July 23, 2014 Share Posted July 23, 2014 Sema pomozi mu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sema^ Posted July 23, 2014 Share Posted July 23, 2014 Ne znam tacno koliko dugo traje, ja sam vec jednu godinu bez evropskih takmicenja. Popravio sam finansije valjda mogu opet igrati LP, u plusu sam 50m. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC MILAN NO.1 Is Better Posted July 23, 2014 Share Posted July 23, 2014 Meni evo 7 mjeseci traje u januaru dobio 100k budzeta u ACM hahahahahah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sema^ Posted July 23, 2014 Share Posted July 23, 2014 Moras prodati onda najbolje igrace jbg, i ja sam tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Zbog ćega bi ovo moglo bit.Znaći igran utakmicu i pobjedim i moral momčadi nakon utakmice very good/(nekima superb). I nakon dan/dva svima pada moral i bude fairly good.Već tri utakmice pobjeđujem i oni nakon toga sritni, dan dva nakon ko da je umra neko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sema^ Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Dan zalosti mozda. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Da je samo jedan dan... zbog toga ću 99% prekinit save( a taman me krenilo ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semkoo™ Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Neko pod hitno def. i napadacke kornere sad od stoke-a u 2 min primio gol iz kornera nakon retardirane reakcije mojih u 16-ercu i do kraja ostalo 1-0 dzaba i overload i sve napadacke instrukcije huth i shawcross samljeli moje napadace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Zanima me postoji li mogućnost da se, ako imam para, otplati kredit odmah (recimo ako mi je pet milijuna ostalo, a ja u banci imam 25)? Ili barem dio istog... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Ja nisam vidio takvu opiciju. Možda to sama uprava uradi, ali ne vjerujem u to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Mogu sami uraditi nekad, a desi se ako bude neki takeover. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 26, 2014 Author Share Posted July 26, 2014 Zbog ćega bi ovo moglo bit.Znaći igran utakmicu i pobjedim i moral momčadi nakon utakmice very good/(nekima superb). I nakon dan/dva svima pada moral i bude fairly good.Već tri utakmice pobjeđujem i oni nakon toga sritni, dan dva nakon ko da je umra nekoObicno se desava kada si u nekom losijem klubu. Ako si u top klubu, to se ne bi smjelo da desava. Neko pod hitno def. i napadacke kornere sad od stoke-a u 2 min primio gol iz kornera nakon retardirane reakcije mojih u 16-ercu i do kraja ostalo 1-0 dzaba i overload i sve napadacke instrukcije huth i shawcross samljeli moje napadace Pojma nemam, ne razumijem se u taktike, ja pustam asistenta da vodi moje utakmice Zanima me postoji li mogućnost da se, ako imam para, otplati kredit odmah (recimo ako mi je pet milijuna ostalo, a ja u banci imam 25)? Ili barem dio istog...Ne moze osim ako klub sam to ne plati. Ali to je rijetko. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Eto im još jedan prijedlog da ubace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 O tome brigu vodi uprava ne manager Meni se jednom dogodilo al na FM 12 da mi odma isplate jer sam ima previše para. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Poz drugari. Treba mi pomoć pa ako neko zna bio bih mu zahvalan.Dakle skontao sam da mi u sejvovima koje ja napravim ne postoje kontinentalna takmičenja ali samo za seniore. Tu mislim na EP, Kup Amerike, Kup nacija itd... Na sejvuu koji bih na primer skinuo sve ovo postoji. Ne znam kad mi se ovaj problem pojavio ali znam da sam imao ova takmičenja. Kada se završi SP seniori igraju samo prijateljske do narednih kfalifikacija za SP. Imam i nekih dodataka ali nije do njih probao sam i da ih isključim. Jedino što mi pada na pamet jeste da sam možda neki fajl obrisao slučajno kad sam sredjivao ono za normalne reprezentacije Nemačke, Japana itd, ali ne znam kako to da proverim? Ako neko zna bio bih mu veoma zahvalan. Hvala unapred... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eklipso Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 poz ekipa... imam pirata, sto automatski povlaci ona glupa imena igraca. ne mogu da popravim iako sam skinuo dodatak u editor datu, moze li neka pomoc? hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 @sale3 moguća scenarija:1. problem ti doista radi neki od loših editor fileova kojega zaboraviš isključit2. ajde u c-program files-steam-steamapps-common-fm14-data i vidi jel imaš slučajno, osim comps.dbc, i comps.bak3. ako ipak misliš da si obrisao nešto što nisi trebao, ajde online na steam, desni klik na igru u steamu i imaš kao nešto verify integrity tako nešto. klikni na to i skinit će ti/popravit fileove koji su sjebani @eklipsonema piraterije na forumu ni pomoći oko iste 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts