Lord Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 Ja NIKAD ne šaljem igrače na posudbu. Radije da igraju kod mene za juniore, ali da treniraju za prvu ekipu(ubaciš u prvu ekipu i staviš Eligible for youth ili tako nešto) nego da igra pod nekim teletabisima. Moj najjači dio "menađeriranja" je razvijanje igrača. Uvijek ostavim igrača do 19 godine u juniorima i onda ga stavljam u prvu ekipu ili ga šaljem na posudbu/prodajem/otpuštam ovisi o tome kako se razvio. Često igrač koji ima 17-18 godina ima već 30 nastupa za prvu ekipu jer mene nije strah stavit nekog klinca u vatru protiv jače ekipe. Draže mi je da on igra umjesto nekog skupog stranca.Ostavit ga u klubu da trenira sa prvom ekipomNE slat na posudbu do 19 godineSa 19 odlučujem je li materijal za prvu ekipu, treba se još razvijati ili je taraba kojoj nema spasaAko je prije 19-e godine materijal za prvu ekipu, ili blizu tome onda ga forsiram maksimalnoNE prodajem mladiće jer neželim ispustit nekog dragulja iz ruke i onda ga kasnije kupit za masne novce 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Strela Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 Apsolutno se slazem sa tobomNa svo ovo tvoje bih samo dodao da "klincima" treba staviti tutora,nekog iskusnog,malo starijeg igraca iz prvog tima,i time ce se jos malo ubrzati napredak i razvijanje mladog igraca.I slobodno ubacujte klince u igru i protiv vecih timova.Nekada ce taj klinac,koji je zeljan igre i dokazivanja,pruziti vise nego neki starter iz prvog tima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 Tutor stavljati samo radi povećanja Determinationa i učenja PPM poteza. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo Palić Posted January 18, 2014 Share Posted January 18, 2014 idem na load i pise mi The save game could not be loaded! Jel se moze sta tu napravit? osim ono restora, probao sam i nista mi ne nalazi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 18, 2014 Share Posted January 18, 2014 nema ti spasa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo Palić Posted January 18, 2014 Share Posted January 18, 2014 daj ne zezaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted January 18, 2014 Share Posted January 18, 2014 Jedino, ako ti igra nije napravila back up save... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeming Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 Znam da na forumu nije dozvoljena piraterija, ali posto je ovo sa sortitoutsi-ja onda valjda okEvo o cemu je rec, posto i dalje koristim Metallic Logos iz FM13 za FM14 odlucio sam da skinem za FM14.Medjutim, na njihovom sajtu se nalazi download, ali u delovima koje sam skinuo, i ipak u extractu postoji neki problem, a onda sam na kraju stranice i otkrio torrent download. E sad tu lezi jos jedan problem, kada ubacim na torrent, dok on sve to rascisti stigne do onoga "Finding peers" i recimo da sam pustio 15 minuta da to radi i dalje nije zavrsilo, sto znaci da skidanje nikako da pocne. Pa jel ima neko mozda neko objasnjenje za ovo ili drugi download? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 Kod torrenta ti to znači da on traži nekoga od koga ćeš skidati, odnosno traži seedera i leechera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeming Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 Pa ne verujem da ce se uskoro pojaviti takav. Jer, koliko sam ja informisan fajl koji je skinut mora ostati na istom mestu, a sto se tice logosa, oni se premestaju.. Pa, imas li neku drugu ideju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazaris Posted January 22, 2014 Share Posted January 22, 2014 Jel moze neko da mi objasni sta znaci Computer Perfomance i znacaj toga,koliko je pozeljno imati onih zvezdica? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted January 22, 2014 Share Posted January 22, 2014 Ja mislim da to ne igra nikakvu ulogu Sent from my HTC Desire 300 using Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 22, 2014 Author Share Posted January 22, 2014 Nista previse. Ja imam 3.5* kada ucitam 135k igraca, a vrti mi istom brzinom kada ucitam 20k igraca. Nemoj se obazirati na to ukoliko ti FM ide dovoljno brzo. Jedino ucitaj manje liga ako komp to ne moze da izdrzi. Tada taj CPU Perf igra neku ulogu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danesku Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 Pozdrav! Kako da povecam da mi skautna mreza bude sto veca? Dal da saljem skaute da traze igrace u kojim zemljama su najbolji, ili ih treba slati tamo gde nisu nigde bili, da i po drugim drzavama steknu iskustvo.I kako najbolje da mi skauti nadju mlade igrace koji se pojavljuju novi u fm14. Ja imam datume kada novi igraci stizu i u kojim zemljama,al ne znam kako da najbolje to odradim.Dal da skaute saljem malo ranije u te zemlje, i dal treba da bude skaut sa iskustvom za tu zemlju da bi mi nasao regens igrace.Prve sezone sam mogao odmah da potpisem dosta talentovanih igraca iz drugih klubova za male pare,sad je problem jer su skoro svi novi potpisali ugovore i nema sanse da ih kupim.Pa bih da znam kako da i ja dodjem do nekoh novog kvalitetnog igraca.Skauti mi imaju ok i CP i CA , al nekako mi slabo nalaze.Stavim maksimalno 17 god, min 1 zvezda CA i 4,5 CP. Hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 http://www.fm-balkan.com/forum/topic/15762-tut-youth-intake/ Ovo bi ti moglo pomoći Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIDEL Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 Skauti mi nikad nisu isli...kako da posaljem skauta u npr. Brazil i trazim neku poziciju npr CM? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor93 Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 skinuo sam ovaj backround http://www.fmscout.com/a-fm14-backgrounds-team-supporters.htmlkako da ga ubacim u igru da mi radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 Na toj stranici dolje ti je detaljan opis kako ubaciti. Evo, bit ću dobar pa ću ti kopirati. Step 1 Once you have downloaded the background pack, open or extract it with 7-zip or Winrar Step 2 Now go to:Win Vista/7: C:\Users\<username>\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2014\graphics\backgroundsWin 2000/XP: C:\Documents and Settings\<username>\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2014\graphics\backgroundsWin 98/ME: C:\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2014\graphics\backgroundsMac OS X: /Users/<username>/Documents/Sports Interactive/Football Manager 2014/graphics/backgroundsCreate the folders "graphics" and "backgrounds" if they don't exist. Place the "BACKGROUNDS JOHNAKOS" folder there. Step 3 Run Football Manager 2014 and go to: Preferences > InterfaceHit the "Clear Cache" button at the top, and then hit the "Reload Skin" button at the bottom. Important: You need to have a skin with background support. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor93 Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 sve to napravim i neće mi, ne znam koji je razlog a već sam skidao i grbove i dresove itd, i sve mi radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 Jel imaš ovo zadnje? "skin with background support" ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hart55 Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 Pozdrav manageri imam problem sa FM14 bh liga patch, verzija mi je 14.1.3. i skinuo sam patch sve uradio usao u igricu izabrao iz database i otvori mi al nema ponovo da izaberem bh ligu, moze li pomoc...unaprijed hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 dali zna netko koliko je potrebno godina nekom igracu da provede u nekom klubu i da dobije drzavljanstvo te zemlje...npr u dinamu...koliko sezona mi mora igrac odigrat da dobije hrv drzavljanstvo i dali se to nekako moze ubrzat? hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 Mislim da je oko tri godine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vedran Bukal Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 igram sa real madridom i kad igram u narandastim dresovima u igri dresovi nisu te boje nego neka kombinacija plave? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 Tako je odrađeno i mislim da se to ne može tek tako mijenjati. Sad, može li netko iz ReSearch dijela to raditi ne znam, ali dosad to nisam vidio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts