Ling^2 Posted November 11, 2013 Author Share Posted November 11, 2013 Da li postoji neki dodatak za grbove klubova? http://www.fm-balkan.com/forum/forum/822-logosi/ Izvoli. Rade i sa FM14. Predlazem Icy Logose da skines, odlicni su Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 dali netko zna dali mogu instalirat igricu na drugu particiju posto mislim da necu imat dovoljno mjesta na ovoj di su windowsi kada ubacim sve dodatke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 Naravno da možeš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 (edited) Ako je samo fm, reinstaliraj steam na drugu particiju. Pa zatim i fm. Edited November 13, 2013 by Dzoni 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 13, 2013 Author Share Posted November 13, 2013 Ne mora da reinstalira steam. Pitace ga u procesu instalacije gdje zeli da instalira. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinky007 Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 (edited) Kakvo je pravilo stranaca u drugoj godini u JSL? U prvoj su 4, jel se onda u drugoj smanjuje na 3 ili ostaju 4? Edited November 13, 2013 by pinky007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 Gde gresim? http://www.dodaj.rs/f/1z/Pa/4kFAd1GD/nikola-pavlovic-news-inb.jpg Nije mi jasno uopste. Stavim average, isto. Stavim high, opet isto!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 Mah traja to Đoni, kod mene tek konac septembra bilo do kraja.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 14, 2013 Author Share Posted November 14, 2013 Ignorisi to, ili otpusti Vargu. Fluidnost ti je perfektna. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 Vargu cu ja da sutnem, bm ti asistenta glupog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 Ignorisi to, ili otpusti Vargu. Fluidnost ti je perfektna. Kako perfektna kad nije ni do trećine napunjeno, skroz do kraja mora biti... Staviš da ti više treniraju General training od ''Match preparationa'' i na high, tada će ti ići puno brže 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 14, 2013 Author Share Posted November 14, 2013 , kod mene na telefonu je slika pokazivala da je do kraja napunjeno. Dzoni, samo daj vremena formaciji i napunice se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 Ok. Ali sam i asistentu pogresan posao dao. Umesto suteve sa njima da vezba, ja stavio taktiku. A tehnika mu je posao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 poslije ću jedan već postojeći tutorijal malo nadograditi, pošto nema većina stvarih koje trebaju biti btw. u njemu će biti i ovaj dio 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ante1950 Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 http://www.pohrani.com/f/l/im/q4AJ6Y5/bezimena.png fm13 radi(je da je nekad bude spora,ali ide)...zanima me oce 14 radit i oce li mi bit sporija od 13 ili?? nisam još uzeo da ne pogrešim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 Radit će, možda da staviš više RAMA čisto da bolje ide. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 Da, ram memorija je keva za menadzer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robibobi Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 vodim inter milan i nije mi nes jasno... igracima mi uvijek moral poor ili very por... nekad popricam sa njima i diigne im se moral na good i kad preskocim dane do utakmice svvima rokne moral a tekme da ne pricam.... 2 udarca a ovi po 20 i posjed lopte takodjer.... bas me nervira ono zabim gol i za 2 min oni meni..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 pobjedi koj tekmu da se digne moral Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robibobi Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 nemogu pobjedit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 pa kako očekuješ da se digne moral ako imaš vremena neku prijateljsku protiv slabog protivnika, ne znam što da više napišem na ovu temu s obzirom da si probao razgovore i to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 Naucices, imas tutorijale na forumu, mozda ti to pomogne: http://www.fm-balkan.com/forum/forum/651-tutorijali/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anjo123 Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 Zanima me jedna stvar: Gdje mogu naci id brojeve pojedinih nogometaša u igrici!Unaprijed hvala na inf. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 Odes na senior squad, pa ces vidjeti di ti pise players, i kraj toga desno odaberes ID. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robibobi Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 (edited) ljudi zanima me takodjer o otkazu, neki dan sam vodio basel i bio sam gori od stimca i posao mi je bio very insecure.. zanima me nakon koliko me izbace iz kluba ? i kako da podignem prije utakmice kondiciju i fitnes.... i kako da teniram nije mi jasno zelim da im bude dobro a ne da im pada moral Edited November 17, 2013 by robibobi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts