Madridista Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Gračka 1, 20340 Ploče Čisto da znaš gdje poslati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benny80 Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Dobio sam steam i full-code, jedini problem sto mi je trenutno internet prespor da skidam igricu. Savjet? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Čekaj dok ne krene. Koliku brzinu plaćaš? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benny80 Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 U Njemackoj sam, pa preko stick-a koristim internet, kada bih skinuo igricu trajalo bi nekih 3 dana i usporili bi mi net u sljedecih 25 godina . Nista, sacekacu kada dodjem u Bosnu, krajem decembra, pa cu onda full skinuti/dobiti.....kako vec to ide ne znam . Igram 12-ku, pa me moze vrijeme proci u strpljenju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Koliko € je koda u hrvatski? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 260 je 34e 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 U Njemackoj sam, pa preko stick-a koristim internet, kada bih skinuo igricu trajalo bi nekih 3 dana i usporili bi mi net u sljedecih 25 godina . Nista, sacekacu kada dodjem u Bosnu, krajem decembra, pa cu onda full skinuti/dobiti.....kako vec to ide ne znam . Igram 12-ku, pa me moze vrijeme proci u strpljenju ako je laptop u pitanju jesi razmišljao laptop pod ruku pa u internet caffe, ili u obični kafić sa wifijem, ili nekakva javna ustanova, knjižnica, fakultet, studentski dom i sl. gdje je slobodan ulaz, a mogli bi imati internet? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Upravo to htjedoh da napišem, ja znam takve lokacije u Sarajevu, lude brzine interneta (60 Mbps i više), skineš file dok šetaš pored Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benny80 Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Ma jest mi naumpalo, ali ne znam koja brzina, stid me upitati, pa ce ovaj misliti da zelim par giga skinuti, sto i zelim...ili da sjedim 4 sata u kaficu . Sto se tice kafica ovde, nije im isto neka brzina, ali raspitam se gdje je solidna, pa cu morati skoknuti, iako na 12-ci rasturam sa Aston Villom, pa mi krivo poceti drugo . Kako vidim neke engleske komentare za beta verziju...kazu da su dobro uradili. Neka vec iskustva? Npr...iako vodim prosjecan tim na 12-ci, par igraca su super, ponude odbio...nema ono da bas moras pod pritiskom prodati ili sta vec kad veci klub nudi, kao npr u realnosti . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trolololol88 Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 jel imate jos keyeva za steam? i koja je cijena za hrvatsku? gracias Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 260 kn. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vedran Mirković Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 Pozz svima neznam kako to ide al uplatio sam jutros pare i poslao uplatnicu,znam da ce reci da sam dosadan al ja stvarno zelim instalirati prije nego sto odem na posao i zato bi molio svoj kod,hvala punooo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 Izvinjavam se, ali moraces da sacekas jos malo. Jos uvek nam nisu poslali nove kodove, bice u toku dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vedran Mirković Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 Ok nema frke onda cu navecer kad dodjem s posla napokon igrat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 Regulisano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mahalas Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 Cijena za BiH? Ima li neke razlike u cijeni ako se placa bankovno, odnosno PayPal? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 6, 2013 Author Share Posted November 6, 2013 Ima razlike. Cijena za PayPal je za 6km skuplja, dakle 40km, dok je preko banke/poste 34km. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 6, 2013 Author Share Posted November 6, 2013 Edit, ne km nego €, moja greska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 66 KM je cena, kada placas preko paypal-a na to dodajes 5$. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 dali ja mogu uplatit preko mobitela imam onaj m banking? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 Javi se na mejl: [email protected] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 12, 2013 Author Share Posted November 12, 2013 Mozda. Pitaj svoju banku, znace bolje nego mi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 uplatio sam i poslao sliku na email 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 zasto jos nisam dobio kod? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 Prevarili su te. Tako su i mene. Mater im čkaljavu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts