Lord Torrent05 Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 Bravo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 hahahaha još ćeš se ti jednom odlučiti za Forest 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaSt Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 ahahhaha kad sam usao i vidio koliko ih je na loan i co owned ja mislim da nema 5 igraca koji pripadaju sassuolu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Basten Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 Bolje da si uzea Forest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Basten Posted January 22, 2014 Share Posted January 22, 2014 Možete li meni preporučit neki zanimljiv klub? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted January 22, 2014 Share Posted January 22, 2014 Imaš li kakve zahtjeve? Ovako od prve mi padaju Hannover, Lanus, Red Bull i Austrijski i Njemački, Seattle, Terek, Shenhua, Maccabi neki, Blackburn, Rayo, Getafe 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 22, 2014 Share Posted January 22, 2014 Real Sociedad - gdje ćeš veći izazov. Skloni Barcu, Atletico i Real s puta, fokusiraj se na domaće igrače, Španjolce(talenata na pretek) i igraj kao što igraju oni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted January 22, 2014 Share Posted January 22, 2014 Red Bull Salzburg, Kuban, Kopenhagen, Bursaspor... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted January 22, 2014 Share Posted January 22, 2014 Athletic Bilbao- sigurno jedan od najzanimljivijih klubova. Osvoji sa Baskijcima Lp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIDEL Posted January 22, 2014 Share Posted January 22, 2014 Neki klub da ima solidne finansije na pocetku ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted January 22, 2014 Share Posted January 22, 2014 Monaco, Shaktar, Zenith. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Basten Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 Wigan, Monaco, PSG, Man city,... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Evo mene opet, jednostavno se ne mogu odlučit jer nemam pravog razloga. Želim nešto izazovno, najviše preferiram englesku i njemačku ligu, pa ću vas ope tražiti klubove iz te lige i naravno-RAZLOGE Sigurno imate na umu neki klub koji bi htjeli voditi iz neke niže lige, a neda vam se, možete meni predložiti da mi pomognete izabrati klub. Dakle: LIGA: Njemačka (Druga i treća liga) (da klub nije osvojio nikada neko europsko natjecanje ili bundesligu) Engleska (Championship, League 1 i 2) (da klub nikada nije osvojio neko veliko natjecanje, europsko ili premier ligu)A sad predlažite, nadam se puno prijedloga i dobrih razloga. Ovo je zadnji put da pitam Vas koji ću klub, zato vas molim da mi date konstruktivan prijedlog i razlog. Hvala 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Ja ću za Njemačku, dobro znam niže lige.Stutgarter Kickers-1908. vicešampioni, a 1987. finalisti Kupa, nikada nisu osvojili nijedno elitno takmičenje.Saarbrucken-vodi ih hrvatski menadžer, izrazito nezgodna ekipa sa samog zapada Njemačke, često iznenadi u kupu.Red Bull Leipzig-jako mlad klub, postoji tek 4 godine. Među najjačim u trećoj ligi uz jaku finansijsku podršku od Red Bulla.VFR Aalen-prije dvije godine prvi put u historiji ušli u 2.Bundesligu. Zanimljiv sastav, za njih igra i bh.golman Jasmin Fejzić (često pozvan kao treći golman reprezentacije)Dynamo Dresden-riječi su suvišne, 8 titula prvaka Istočne Njemačke, 7 titula kupa, polufinale Kupa UEFA, a nakon ujedinjenja Njemačke vucaranje po nižim rangovima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Vuče me Saarbrucken i Aalen, možeš sada i za englesku ligu predložiti isto tako nešto, bio bih ti zahvalan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIDEL Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 FC Porto beton za igranje ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Watford - Imaš para, dobru momčad, druga si liga, FM ti sponzor, filijale Udinese i Granada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oma11 Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 FM nisam igrao par mjeseci, zapravo od kad sam zavrsio onu karijeru sa Cardiffom u kojoj sam se zasitio izazova jer sam u premalo vremena odigrao puno sezona i jednostavno mi je dosadilo. Sada tražim neki neobični izazov: klub iz MLS lige, da nema poznate europske veterane, a da ima dobru školu, odnosno dobre mlade igrače. Ako netko zna takav klub ili se bolje poznaje Američke klubove molio bih preporuku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Možda Dallas ili D.C, nema niko tamo odlične uslove, NY je najbolji, ali ne odgovara opisu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan Ziga Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Dajte meni neke prijedloge za tim,. Volio bih isto neki klub iz nize lige..al neznam hocu li igrat dugorocno,..al svejedno predlozite nekii predlozite neke vama zanimljive,.pa da odaberem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Watford - Imaš para, dobru momčad, druga si liga, FM ti sponzor, filijale Udinese i Granada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Moji prijedlozi ostaju isti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oma11 Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Vodim New England Revolution Kasnije možda napišem nešto i u kako vam ide, vrlo je zanimljivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Everton ili Swansea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Everton Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts