Goku Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 FK Sloboda Uzice Smatram da bi ovaj klub bi ovaj klub bilo izuzetno zanimljivo voditi sto se tice Jelen Super lige iz razloga sto su standardno neugodan protivnik "blizancima" i zato sto non stop kruze oko mesta koje ih vodi u Evropu. Sto se tice transfera. Dinara nisu potrosili na obestecenja, a doveli su 6 igraca od kojih su dvojica stranci. Igraci koje su doveli:-Milos Zeravica-Bogdan Milicic-Dino Dolmagic-Shohei Okuno-Keisuke Ogawa-Milos Zivanovic Na prodatim igracima su zaradili nepoznatu sumu novca iz razloga sto se ne zna koliko ja bila visina obestecenja za Thiago da Silva Galvaa. Pored njega, otisli su: -Predrag Randjelovic-Marko Memedovic-Lazar Jovanovic-Mladen Lazarevic 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelly Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Djenova će biti zanimljiv izbor posle ovih par loših sezona. Deportivo u Španiji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Aleš Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 AEK Atina. Ispali iz grčke 1. lige, a sad, koliko sam čuo, igraju u 3. ligi. Tottenham. Zbog novodošlih igrača.Anji - nova era. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Roma, Adem, Strootma, De Rossi, Pijanic i Totti kakva sredina 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 E sada konačno mogu reći klubove... Shakhtar - Skoro pola ekipe su Brazilci, samo ne znam kakvo je pravilo stranaca tamo, ali recimo bazirati se na mladim Brazilcima i domaćim igračimaAS Monaco - Ekipica sasvim dobra za početak(Falcao, Rodriguez, Moutinho...), dovodit mlade igrače iz Francuske, toga neće falitiNapoli - Realova kolonija(Higuain, Callejon, Albiol...), odlična momčad pa čak i za osvajanje ligeArsenal - Dovoljno je reći - Ozil. Okosnica ekipe je tu, nekoliko veoma mladih i talentiranih igrača, budite Wenger i pazite s novcimaTottenham - Nemate Balea, ali imate Lamelu, Eriksena, Paulinha, Soldada, Holtbya, Chadlia, Capouea...Tu su još mladi Walker, odličan golman...sigurno moj prvi save u FM14PSV - Čak možda budu i jači od Ajaxa dogodine. Doveli Adama Mahera uz već dobre igrače u klubu (Toivonen, Wijnaldum, Narsignh, Matavz, WIllems, Depay, Bakkali)...Real Madrid - Uklopiti Modrića, Isca, Balea, Ronalda i Benzemu u jednu, ubitačnu taktikuLiverpool - Definitivno klub s kojim ću morati odigrati jedan saveSunderland i Cardiff - Doveli su odlična pojačanja, valja probati nešto 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Na svoju listu dodajem i Bilbao .Vezni red pojačali Benat i Rico, a tu su Herrera, Muniain, Susaeta, Itureaspe, De Marcos. Strašno. Ubica Aduriz naprijed, u obrani Iraola, San Jose, Ekiza, Iraizoz na golu. Arsenal sa Ozilom najzanimljiviji od Engleza i Aston Villa. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Arsenal - Novo pojačanje Ozil, ekipa je solidna, transfer budzet je uvijek jak, definitivno dobar izbor.Tottenham - Nova, bolja ekipa, dovedeno 8 igrača za samo jednog, puno su jači i njih uzimam na početku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBigOneFCB Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Lista je dugačka.Pa da počnemo:1.AEK Atina, ispali po prvi put, raspad sistema, vratiti ih na stare staze2.Lion/Marsej/Lil/Sent-Etlen-uzeti titulu pored 2 bogataša3.Dnipro-popeti se na vrh Ukrajne i Evrope4.CSKA-uzeti LŠ5.Atl. Madrid-nemate Falkaa, ali imate Vilju, pokažite ko je gazda u Madridu6.Benfika-razbiti prokletstvo evropskih trofeja i osvojiti LŠ sa Srbima kao stubom ekipe7.Vest Hem-suprotstavite se Arsenalu, Sparsima i Čelsiju, sa što više klinaca iz škole 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeming Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 @LukaStKondogbia je valjda u Monaku Evo par mojih predloga:Arsenal: Ozil, Flamini, SanogoAEK Athens: Vratiti ih iz trece u prvu ligu gde i pripadajuHertha: Konacno nazad u Bundesligi, izboriti plasman u EvropuKuban: Imaju Djibrila Cissea, Melgareja iz Benfike i jos par solidnih igraca, pokusati izboriti plasman u Evropu 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 Napoli dodajem kod mene- finu ekipu imaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 Hajduk - još manje para nego prije, još veći bogalji nego prijeSwensea - oduševljavaju u rl-uwest ham - tek došli iz druge lige, navijači i omladinski pogonNapoli - ostali bez cavania, ali su još i jači. krajnje je vrijeme da pokore "čizmu"bešiktaš - odličan kadar, žestoka konkurencija u ligimarseille - zidanov omiljeni klub, kvalitetan kadar, bez bogatog vlasnika uz strašne i strašno bogate konkurente u ligi real sociedad - kvalitetan kadar, dobre financije i jako dobar omladinski pogon. dugoročni projekt da se skine real i barcu sa vrha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeming Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 Da dodam:Bastia: Milos Krasic, Landreau, Romaric, Diakite, Keseru, SquillaciWBA: Anelka, Sessegnon, SinclairSunderland: Fletcher, Borini, Giaccherini, O'SheaI za kraj, sjajni Southampton: Lambert, Osvaldo, Boruc, Lallana, Wanyama, Nathaniel Clyne, Luke Shaw, Lovren Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobe Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 Bice zanimljivo voditi Chelsea i uklopiti nagomilane igrace na napadackim pozicijama,a to su- Lampard,Wilian,Hazard,De Brujne,Shurle,Mata,Oscar,Torres,Ba,Eto'o i naravno sa Arsenalom pokusati osvojiti titulu sa Ozilom u ekipi,to ce biti moja prva karijera na FM14,a kasnije sigurno Zvezda sa novim napadacima- Mrdja,Onjilo,Rakic uz Daudu(bas me zanima kakav ce biti),Kasalicu,Milunovica....tu su jos Pecnik,Martinovic,mladi Arauho,mladi golman Rajkovic,Petkovic iz OFK-e i naravno Ninkovic...veoma zanimljiva Zvezda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted October 2, 2013 Author Share Posted October 2, 2013 Po meni će biti zanimljiv Ajax. Doveli su opet par zanimljivih igrača iz domaće lige, ima tu novih talenata. Budem počeo sa Arsenalom, ovo je impresivno što rade. Ozil i oko njega graditi tim. Francuska OM je po meni najzanimljiviji, doveli su neke talente, braća Ayew stariji godinu dana. U Italiji Fiorentina, strašno koliko imaju igrača u rosteru. U Nemačkoj ima puno klubova, nekako mi Stuttgart izgleda najzanimljivije, možda HSV, viditi ćemo. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrey'Blanc Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 Real Sociedad, pussy's. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 Napoli - osljabljeni odlaskom Cavanija, ali veoma dobro pojačani i sigurno glavni u Italiji iza JuventusaFiorentina - odlična ekipa na čelu sa Gomezom, može se sa njima igrati finoArsenal - jedna od ekipa sa kojima ću sigurno igrati, prejak tim još pojačan sa majstorom igre OzilomDortmund - nema se šta reći, najdraža ekipa u Njemačkoj i prestrašna ekipa (Reus, Aubemayang, Lewandowski...)I naravno, Rijeka. Sa njima će mi biti gušt igrati prejaka ekipa sa Balkana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
woole Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 West Ham & Gladbach (: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebomine Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 Definitivno cu voditi Crvenu Zvezdu,nema neku ekipu ali svaki manager koji sam odigrao oni su mi najbolji i najvise ih volim,da igraju 3 ligu vodio bih je 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mdunger Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 Monaco, Dinamo pokušat vratit na prave staze, po meni je i Bayern dobar izazov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 West Ham & Gladbach (: Neki poseban razlog? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 (edited) Swansea - Probat gradit momcad oko Michua i Bonya, mozda dodat kojeg jos Spanjolca i krenut u pohod barem na europsku liguTottenham - Imaju sjanu momcad, mozda dodat jos jednog odlicnog branica i mozete krenut u pohod na EPL, Mislim da bi trebali i bit jedni od favorita za osvajanje Europske lige, U napadu Stroj Soldado 35plus golova se ocekuje od njegaLiverpool - Sturridge, Suarez mozda i bude najjaci duo na igrici.. probajte ponovit njihov start iz ove sezoneAtletico - probat nesto s njima, opet imaju sjajnog napadaca, tu je i Villa, Arda, Koke, Adrian...igraju sjajno, mozete li i vi s njima igrati tako? Ja cu sigurno pokusat.Real Sociedad - Trio Griezzman, Seferovic, Vela... Igrate i Ligu prvaka (pretkolo)Roma - Impresivna Ekipa.. da ne nabrajam, Da li Roma moze s mozda i najjacom momcadi posljednjih godina uzeti scudetto?Napoli - Realova kolonija, Trio Svicaraca, Sjajni Hamsik... Mozda jos kojeg Argentinca dovest, osvojit scudetto, imat cete strasnu konkurenciju ali mislim da to uz ovakvu momcad i mozete.Schalke - Dodatno pojacani ove sezone.. tu su dva strasna talenta Draxler i Meyer, bit ce tesko pored Bayerna i Dortmunda, ali..Monaco - Para imate, slozite jos mozda obranu i krenite u borbu za trofejeMarseille - kao i konkurencija i Marseille je jaci nego ikad... Valbuena, Ayew (A i J), Gignac, Payet,...PSV - prosjek godina negdje 21. Mnogi to vole, Ajax je malo slabiji ali tu je Twente.Standard Liege - ove godine u Belgiji imaju 9 pobjeda u 9 kola, evo vam izazov.Shahtar - Brazilci vam mogu bit motivacija. Edited October 4, 2013 by Hugo Boss 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 Dortmund jer je Dortmund, najbolji klub u Europi. Postoji dobra mogućnost nadogradnje ekipe, nedostaju kvalitetni bekovi, finansije nikad bolje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anes Brkic Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 U prvom planu mi je poceti sa BVB-om kao i na 13 jednostavno klub s kojim sam uvijek imao najvece uspjeh.Villareal je vise nego dobar izazov vratiti ih na staze stare slave i za kraj Grasshoppers uvijek sam zelio voditi na dulje staze klub iz tih liga sto su malo ispod LIGA 5 a sada sa bracom Hajrovic mi je to i motiv vise 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Roma definitivno ce biti zanimljiva.Sto se Italije tice Fiorentinu ili Romu cu uzeti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted October 17, 2013 Author Share Posted October 17, 2013 Promjenjen naziv teme, u ovim stranicama imate dosta zanimljivih prijedloga, ako vam se što od toga ne sviđa, tražite ovdje nešto po vašem ukusu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts