Dino151 Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Koji su klubovi svojim transferi postali zanimljivi ovo ljeto? Možda su neki klubovi ispali u drugu ligu, neki se vratili u prvu ligu, i tako postali vaš prvi mamac. Koje ćete izazove nametnuti sebi kao manageru u tim klubovima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Shakhtar' pola ekipe brazilci, imate welingtona nema i bernarda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Newcastle velika Francuska kolonija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Uh, zaboravio sam Monaco, pa i Wolvsburg nece biti los Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAHMA Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Napoli zasigurno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan92 Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Manchester city Jovetic,Jesus Navas,Fernandinho, i Monaco naravno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Benfica, pravi orlovi 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan92 Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 (edited) Benfica, pravi orlovi Osam Srba tamo Edited August 24, 2013 by Dejan92 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Milan kao i svake godine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Rijeka, svidja mi se ekipa i nacin na koji igrajuVojvodina zbog utakmica u ELNorwich, fino su se pojacali (Hooper, Wolfsfinkel,...)Shakhtar Kargandy- pokusati ponoviti uspjeh ove sezoneDinamo Moscow- Zhirkov, Denisov i Kokorin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 (edited) Hajduk, skoro sve talijanske momčadi na vrhu, Southampton, PSV, Anderlecht,... Edited August 24, 2013 by Bili Tić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Dynamo Kiew,dosli Aleksandar Dragovic,Younes Belhanda,Jeremain Lens,Mbokani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Definitivno jednu sezonu sa Rijekom ću odigrati, igrao sam na 13-ci izazov sa njima i imaju prejebenu ekipu. Osim njih Milan ili Napoli, nisam još igrao sa talijanskim klubovima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Swansea- Bony, Michu, ShelveyShakhtar- Bernard, Facundo Ferrerya, Wellington NemA$ Monaco- Falcao, James, Moutinho, para na bacanje, pokušati skinuti P$GSevilla- Rakitić(kapetan), Marin, Perroti, Fazio, Gameiro, KondogbiaFiorentina- Gomez, RossiWolfsburg- Luiz Gustavo, Perišić, Diego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smilanov Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Dinamo Kyev- Dosli dobri fudbaleri u Dinamo. Kao na pr, Dragovic, Belhanda.WBA - I tu su napravili dobri transferi. Anelka, Sincilar, Popov i tako dalje.Napoli - Sa Napoli cu poceti igrati na FM 14, najbolji mercato su imali oni. Higuain i mnogo dr. A naravno tamo igra i Pandev.Sevilla - Izgubili su dosta igraci, ali bice interesno sada igrati sa njima. Probacu i ovo.PSV - Probacu i njix, imaju mladi tim bas kako ja hocu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Uh, zaboravio sam Monaco, pa i Wolvsburg nece biti los Tako i moja baba taj klub izgovara. Da probam i ja: Vratit QPR nazad u Premiership ili uzet neki jači klub i ne dat onom govnaru Mourinhu da išta osvoji na Otoku.BVB i ne dat onom govnaru Pepu da išta u Njemačkoj osvoji.Lyon probat i šamarat ruske i arapske petrodolare.Juventus uzet i izdominirat Europu ili neki klub u Italiji koji nije Juve ili Napoli i eto izazova ligu uzet.Dinamo i igrat Samira false 9.Anzhi i probat nešto sa dagestanskim sinovima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Tako i moja baba taj klub izgovara. Da probam i ja: BVB i ne dat onom govnaru Pepu da išta u Njemačkoj osvoji. Jer ovo je moguce samo na FM-u uciniti 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Stvarno misliš da će nešto osvojiti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Ja sam zadovoljan navijac,osvojena bundesliga,kup i najbitnije LP prosle sezone tako da je sad manji pritisak bitno je osvojiti bundesligu,kup tu i tamo a LP osvojena nakon 12 godina i sad mi nije tolika frka ali opet bilo bi super odbraniti LP sto niko nije ucinio,drago mi je sto je BvB jak da se Bayern ima s kim nadigravati,samo ne mogu nekih kvazi navijaca koji su prosle ili ove godine poceli navijati isto kao i za Bayern pa prosipaju pricu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me2 Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Inter definitivno. Mladi i iskusni igraci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smilanov Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Evo + jos neki klubova Skendija - Bogati iz Ecolog investirali u tim sa Tetovo.Totenham - Dobri igaci, probacu da pokorim engleskoj i sta golemi plasman u evropi.Spartak Moscow - Doveli dobri fudbaleri, imaju dobar start sezoni i probacu i njix. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaSt Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Sevilla -raketa kapetan perroti bacca gameiro marin fazio kondogbia malda ekipa moze se napravit nesto sa njimaNapoli-odlican posao su obavili oko transfera vrlo dobra ekipa 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rasa22 Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Swansea, Fiorentina, Villareal - tek se vratio u prvu ligu, Wolfsburg, PAO, West Ham, Villa naravno - kakav li ce biti Benteke me zanima i Michu uhuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakim Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Totenhem-bez Bejla i sa novim igračimaPalermo-vratiti u Serie ACukaricki-u skladu sa dosadasnjim igrama u RL ,pokusati ulazak u Evropu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irakitic Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Napoli - mala kolonija bivsih realovaca ali i ostatak ekipe je odlican... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts