Madrac Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Pa nije se ni naigrao. Na pocetku sezone je bio odlican, cak su ga navijaci cini mi se zgotivili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Poludit vise s ovim fm, kad god povedem, oni zabiju dva gola iz kornera, smece od igre. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Treniraj defending set pieces 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Ma đabe, uvijek isto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Kupi bolje branice, jesi li sta posebno stavljao takiku za cornere? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Ma jesam . Probat cu jos malo poboljsati, pa cemo viditi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 I mene ubise iz kornera ili centarsuta, sa onom mojom ludom taktikom sam ih limitirao sa oko 5 do 7 suta uopste(zavisi od ekipe, neke imaju vise), ali i mene korneri ubise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 MOzda zbog toga i primas golove, ako promjenis.Ja imam cornere na default i dobro je 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Ja nisam dirao kornere, samo formaciju i instrukcije i instrukcije igraca. Ostalo je default. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Ja uvijek namjestim i kornere, u polusezoni primio samo 1 gol.Mogu vam slikati kako sam namjestio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Podaj nam SS .Ja nikad ne namjestim i ne znam koliko primim iz kornera ali siguran sam da vise dam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Ja po sezoni primim dva ili tri gola iz kornera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Ovako ja to postavim( više manje)http://i.imgur.com/zhW6oI5.png Ovako to na utakmici izgledahttp://i.imgur.com/9k5vTB0.png 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted June 1, 2014 Share Posted June 1, 2014 Za one koji ne znaju, FM15 će imati 3399 izmjena, odnosno poboljšanja (nadam se). Barem su tako potvrdili iz SIa, a već sada imaju dovoljno ideja što se poboljšanja tiče za FM16, FM17 i FM18 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted June 1, 2014 Share Posted June 1, 2014 Toliko ja napravim kad mi je dosadno.A stvarno su žalosni al jebiga, igra nemore puno napredovat pa uvode mic po mic da opstanu šta duže. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted June 1, 2014 Share Posted June 1, 2014 oni mogu sve to ubaciti odjednom, ali koja im je tu zarada onda, jednom kupiš i zašto bi kupovao dogodine kad je već ista? Al jebiga, moraju i oni zaradit "koju" kunu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simo Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Nisam od januara igro fm 14 znam da je bio sranje tesko, kakav je sad ovaj 14.3.0 pec?Vrijedi li igrati i jel i dalje svaku utakmicu protivnik "mora " da postigne gol? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Mene najviše nervira logik, sad je protivnik bolji, ti ćeš imati isti broj akcija, ali nećeš uspijeti povezati dva pasa, griješit ćeš... WTF, ako je protivnik bolji, ja imam šansu da primim gol, ali i da složim strašnu kontru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Da ti olakšam odluku, nije ništa ekstra bolje. Još uvik je to loše, za malu nijansu bolje ali još uvik žalosno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irakitic Posted June 22, 2014 Share Posted June 22, 2014 (edited) ljudi trebam pomoc malu... htio bi igrat sa zrinjskim, vidim da bih lige nema uopce, kako ju ubacit? edit: snasao sam se. Edited June 22, 2014 by irakitic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted June 22, 2014 Share Posted June 22, 2014 Sta uraditi na ovom fm, da napadc da gol bar svaku drugu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted June 22, 2014 Share Posted June 22, 2014 Predji na FM05,06,07,08. Eto ti recept. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted June 22, 2014 Share Posted June 22, 2014 Kod mene AMC daje vise nego napadac . Vydru npr u Steaue stavim kao AF ma ne dobije lopte stavim ga na AMC hat-trick nekad ali redovno da gol-dva 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted June 22, 2014 Share Posted June 22, 2014 Tako i meni svi daju sem npadaca. Morat cu mjenjati taktiku bez napadaca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted June 22, 2014 Share Posted June 22, 2014 Probao sam i to onda sutaju svi van 16 jos im kazem namjestim da ne rade ali dzaba . Postala je tolika guzva u odbrani i sredini na ovim 5-4-1 i 4-5-1 da napadac postigne gol samo ako se odbije lopta tj slucajno dode i kad i to promasi 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts