Lord Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 Jel' se može negdje namjestit PI posebgno za igrača tako da taj igrač ima uvijek samo taj PI(players instructions)? Glupo mi da mjenjam taktiku stalno kad imam samo jednog tornja a igram sa TM-om. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 Imas u team instruction, selektujes poziciju na kojoj igra taj igrac. i onda ispod imas add player... Ali tako moras da uradis za sve tri taktike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 Čuj sve tri. Imam samo jednu Skužio sam i sam, ali hvala ti Łepi šta si pomogao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 Ih, ma nista... Inace, jel moguce da ne mogu da nadjem inspiraciju za ovaj fm. Drugi klub vec, sa kojim sam vec prestao da igram. Cini mi se, da su neke stvari oko rola pobrkane. Koji moj, poacher, zastaje kao da je target man a ima samo jednog igraca ispred sebe?! I nekako mi se cini, da igraci lebde, kada trce sprint. Probacu cu da se vratim Francuzima, jer sam tu ligu igrao kroz sve serijale, izuzev 13-ke. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boristurk Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 Evo jedna moja velika primjedba na igru, mozda ko od vas uputi notu tvorcima pa to poprave sa patchem: znaci kada krilo prodje svog igraca i krene iskosa prema golu, nikad, ali bas nikad ne dodaje u sredinu svom centarforu, makar u masu situacija ovaj sam ceka samo da gurne loptu u gol... Uvijek puca na gol i naravno najcesce to nije gol jer je kut premali.Ja sam na tu foru u FM 12 zabio masu i masu golova, jer preferiram takvu direktnu igru, sa brzim krilima. U 12-ici, dok sam vodio Atletico se sjecam kada mi je to Nani radio je izletio van iz ekipe zbog sebicnosti posto mi je upropastio puno golova na taj nacin....Ali cak i on bi svake prestupne dodao.A ovdje bez obzira koliko igrac ima teamwork uvijek u takvim situacijama, pomalo debilno, puca. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 Probaj uzet neki klub sa dobrom akademijom i samo igrače iz akademije forsiraj. Bez kupovina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cornell Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 I mene to nervira. Igraci sutaju iz mrtvog ugla a nece dodati.. to je tako vec dugo vremena, i debilno je nema sta. Svi su "Robben" na FMu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boristurk Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 Ih, ma nista... Inace, jel moguce da ne mogu da nadjem inspiraciju za ovaj fm. Drugi klub vec, sa kojim sam vec prestao da igram. Cini mi se, da su neke stvari oko rola pobrkane. Koji moj, poacher, zastaje kao da je target man a ima samo jednog igraca ispred sebe?! I nekako mi se cini, da igraci lebde, kada trce sprint. Probacu cu da se vratim Francuzima, jer sam tu ligu igrao kroz sve serijale, izuzev 13-ke. Nisi jedini, ja se jos uvijek pokusavam priviknut na ove role i ovaj novi nacin igranja. Ocijedio sam muda dok sam uspio nekako doc do formacije koja je donekle pouzdana skoro svaki mec, makar to ni priblizno jos nije to na sta sam ja navikao, ova igra je musicava kao dijete u pubertetu, plus nikad ne znas djeluje li ta rola koju si dodijelio ili ne. Sve se svodi na vjecno isprobavanje, treba valjda proc jos pola godine da bi tocno znao kako sta djeluje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boristurk Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 I mene to nervira. Igraci sutaju iz mrtvog ugla a nece dodati.. to je tako vec dugo vremena, i debilno je nema sta. Svi su "Robben" na FMu Kazem, u 12-ici nije bilo, odnosno bilo je, ali samo kod igraca sa manjim teamworkom, ostali su bili "normalni". 13-cu nisam igrao, ai nekako mi se cini da je ona bila klon ove sad.... Ali i cijeli gameplay je u 12-ici bio bolji, bilo je debiliteta, ali manje nego ovdje. Jedna od vecih debilana ovdje je nekad i kad lopta prolazi pored nekog igraca, a on je gleda kao da nije njegova stvar, on ima svomu poziciju i ne mrda.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 Moj savjet vam je da napravite taktiku i odigrate par utakmica na full match i pratite i samo nadograđivajte taktiku gdje vidite da "šteka" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cornell Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 Kazem, u 12-ici nije bilo, odnosno bilo je, ali samo kod igraca sa manjim teamworkom, ostali su bili "normalni". 13-cu nisam igrao, ai nekako mi se cini da je ona bila klon ove sad.... Ali i cijeli gameplay je u 12-ici bio bolji, bilo je debiliteta, ali manje nego ovdje. Jedna od vecih debilana ovdje je nekad i kad lopta prolazi pored nekog igraca, a on je gleda kao da nije njegova stvar, on ima svomu poziciju i ne mrda.... Da, da.. i to. Bilo je i na 13, barem kod mene. To za gledanje lopte ko da je bomba je standardno. I jos milion nekih debilnih postavljanja igraca, nerazumni potezi i pasovi worldclass igraca i tako. Ne isplati se nabrajati, 13ka se meni svidjela pored gresaka.. na 14 je to sve kao pod povecalom, pa ti jebe zivc. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIDEL Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 Izvini,kako si rijesio problem s ligom?Kod mene je nema u 3. sezoni a vec je 12 Aug. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 13, 2013 Author Share Posted November 13, 2013 Umjesto tog, krenio igrati onaj auto save. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIDEL Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 Ne razumijem,mozes li pojasniti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 On je igrao save, došao je do dijela kada nije bilo lige, nije imao riješenje i upalio je isti taj save sa Lokomotivom, ali autosave recimo od prije mjesec dana u igrici i nastavio... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 13, 2013 Author Share Posted November 13, 2013 Volim kad mi igrači nemaju muda se žaliti kad im oduzmem plaću. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinky007 Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 (edited) Kolko stranaca moze u drugoj sezoni u JSL, u prvoj su 4, jel se smanjuje na 3 ili ostaje isto? Edited November 13, 2013 by pinky007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIDEL Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 (edited) Eto samo sto sam se razigrao kad ono nema 3. sezone :crying: AAAA sad sam dobio 23M od Z.Mamica za transfere...placem! Edited November 14, 2013 by FIDEL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 Zna li netko kao zatražiti odgodu utakmice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 Koliko znam da se to ne moze da uradi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinky007 Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 Zna li neko meni da odgovori na pitanje? Evo 2 dana cekam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 Izgleda da niko ne zna Prosle godine se smanjivalo, vjerovatno je tako i ove. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 Izgleda da niko ne zna Prosle godine se smanjivalo, vjerovatno je tako i ove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 Jel' se samo meni čini ili ovaj menađer uopće nije logičan što se taktike tiče? Jedino zabijam kada stavim overload i onda me protivnik uopće ne stišće. A kada igram kontrolirani nogomet onda protivnik udara di stigne. Meni to nije normalno. Na overload protivnik me niti ne jebe na kontre niti ništa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 To ti onda mora biti zbog instrukcija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts