Ling^2 Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Busquets. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Ma objasni rolu, otkud ja znam što Biskvit radi na terenu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 HalfbackPosition: DMDuty: DefendDescription: The halfback looks to serve a role somewhere between that of an aggressive sweeper and a defensive midfielder. With a halfback, the centrebacks themselves will push higher up the pitch while the halfback drops deeper than a standard defensive midfielder and, in addition to his defensive duties, looks to offer an outlet for quickly recycling possession when the team's attacking play breaks down. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Uglavnom to je rola koja ostalim veznim igracima i bekovima daje vecu slobodu u napadu i kreaciji, jednostavno sto je to kompletnija uloga stopera, samo u veznom redu. Kada si u tranziciji onda ce se on spustati do linije stopera, davajuci prostora ostalim igracima. Kada imas loptu u protivnickoj polovini, on ce da sjedi ispred stopera, nesto kao CM-defend. Dok kada protivnik ima loptu, ponasa se kao BWM-defend. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 e to je to, hvala Ling... probat ćemo tu rolicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted October 20, 2013 Author Share Posted October 20, 2013 To će biti dobro kada uzmem neki jači, to + SS rola na polušpici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Jedna od stvari koje već duže vrijeme želim kao novinu u FMu jeste ta da možeš birati kvalitetu regena koji će izlaziti, recimo da ja po svom ukusu bi stavio da izlaze prosječni igrači, jer ovako je suludo u 2015. igrati kada rival dovede nekog World Class regena za dvije kutije banana, a ja ne dovodim regene -.- 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cornell Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 (edited) Jebo regene, jesul sredili govno koje se ponavlja iz serijala u serijal.. Jel ja izvrsim 3 izmjenu, obavezno jedan igrac prebije nogu, sjebe kuk, slomije rebro.. kolko me to nervira. Desavalo mi se i da dva igraca iznesu odmah poslije 3 izmjene, ko da ih iz Kine dovodim. A do te izmjene, svi lete po terenu. Nerealno, ja se jedva mogu sjetiti kad se u rl potrefi da trener nema izmjene, a belaj 10 min prije kraja. Edited October 21, 2013 by Cornell 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Nekako mi se cini da mi igraci bolje igraju na very fluid. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Ja sklopio taktiku iz prve, dobro radi i predstavlja pravi Dortmund. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Ja sklapam TIKI-TAKU 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Neki utisci moji, da se igraci kada su bez lopte krecu, kao kroz portal. Tj. teleportuju se kao da imaju 50 pace... Za tili cas se stvori u kaznenom. Valjda ce to ispraviti. Drugi utisak, je da kada protivnicki igrac napada kroz sredinu, da zadnji vezni samo gleda i nikako da ga vec jednom pokupi. Iako je sve vreme ispred njega. I to sam igrao protiv Dinamo Tbilsija, a ne protiv nekog jaceg, pa da me taj jaci izlomi driblinzima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Upravo mi se dogodilo da je ljevak pogodio iz kornera sa lijeve strane( mislim vratarova desna) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kempes™ Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Mislim da ova beta najviše obećava, meni izgleda sasvim ok. Naravno ima još nekih stvari za promijeniti ali zasad puno bolje od lanjske bete. Malo mi obrana izgleda glupo, znaju više zalutati, dok mi se CWB zasad čini kao fantastična novina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted October 22, 2013 Share Posted October 22, 2013 Je li vam se ovo ikako dogodilo?Može li mi netko pobliže objasniti koje su ovo promjene...http://i.imgur.com/Widyewb.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kempes™ Posted October 22, 2013 Share Posted October 22, 2013 Vjerojatno promjene poreza u Engleskoj, obavještavaju te o tome, znaš da ove godine ima i financijski fair play, moraš pazit na financije. Kužiš? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted October 22, 2013 Share Posted October 22, 2013 Znam za financijski fair play To pazim od početka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted October 22, 2013 Share Posted October 22, 2013 Kakav li je San Marino ove godine 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted October 23, 2013 Author Share Posted October 23, 2013 Realizacija je za sada najveći problem igre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Meni su povrede najveći problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Problem sa ozljedama se ponavlja već zadnjih 4-5 izdanja ove igre. Nije mi jasno kako za jebenu godinu dana to ne mogu ispraviti, a ne za 4-5 godina? Bitne stvari u igri ostaju loše već izdanjima, a bitno da oni drkaju sa nekim "šminkanjem" i nepotrebnim promjenama kako bi se mogli hvalit da novi fm donosi 3471268452876 promjena u igri. Ne tražim mnogo, samo neke osnovne stvari da ova igra bude poezija. Ali ne, bitno je uvodit modove, i ostala sranja da nam se "mažu oči" i privlačit ovu dječurlijadu, a ne učinit nekoliko prepravki za nas stare igrače i vjerne fanove. Jebale vas pare. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Sviđa mi se posebno ova novina, kada igrača staviš na određenu poziciju da samim klikom možeš vidjeti njegovu najbolju rolu. To će biti veoma dobro za online takmičenja, kada se igrači stavljaju malo brže. Slažem se sa Dinom, realizacija. Imam Messija u špicu finishing 20 i ostale ofanzivce koji takođe imaju finishing iznad 15 i promaše polu prazan gol, ali dobro, još je ovo beta, ima vremena. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted October 23, 2013 Author Share Posted October 23, 2013 Par novina: Možete vidjeti kojim igračima je dignuta plaćaMožete razgovarati sa kapetanom oko atmosfere u timuMožete razgovarati sa igračem prije nekog transfera Realni su transferi: Meni Lokosi i Sesvete šalju ponude za neke slabije igrače, i ono nude postotak od transfera, što je vjerujem i u RL. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Problem sa ozljedama se ponavlja već zadnjih 4-5 izdanja ove igre. Nije mi jasno kako za jebenu godinu dana to ne mogu ispraviti, a ne za 4-5 godina? Bitne stvari u igri ostaju loše već izdanjima, a bitno da oni drkaju sa nekim "šminkanjem" i nepotrebnim promjenama kako bi se mogli hvalit da novi fm donosi 3471268452876 promjena u igri. Ne tražim mnogo, samo neke osnovne stvari da ova igra bude poezija. Ali ne, bitno je uvodit modove, i ostala sranja da nam se "mažu oči" i privlačit ovu dječurlijadu, a ne učinit nekoliko prepravki za nas stare igrače i vjerne fanove. Jebale vas pare.U svakoj utakmici moram na pravit 3 izmjena radi povreda 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Takođe. Prošle godine su zadobijali povrede najviše na treninzima. Sada svakih 5 minuta, asistent javlja da je igrač dobio udarac.. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts