staridedo Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Maritimo u Portugalu-dosta jak klub, može pobjediti i najveće.St.Etienne-Fabrika talenata, bez transfer updatea pored Zoume imaš i Aubameyanga.Swansea-Michu, a sa transfer updateom tu je i Bony. Solidan TB, pravo uživanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cvele Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 (edited) Aj dajte meni neki klub, nebitna liga, samo da je zanimljiv, i da NIJE u top 4 u toj ligi... St.Etienne-Vrati klubu staru slavu.imas Zumu i Obamejanga(ako igras bez updatea)Swansea-Dobri rezultati u proteklih nekoliko sezona,dobre finansije,Micu i Boni(ako igras sa update-om)Everton-Felaini,Miralas,Bejns,dosta talentovanih igracaReal Sociedad-odlicna prosla sezona,lepi dresovi,Grizman,Prieto,Pardo i probaj vratiti legendu kluba Xabia Alonsa posle 2/3 sezone Fiorentina,Borusia M.... Edited August 20, 2013 by Cvele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Athletic Bilbao- pokusaj sa Baskima osvojiti LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Athletic Bilbao- pokusaj sa Baskima osvojiti LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Kako bi volio da ukinu Swanse. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Pošto na ovom fm-u nisam odigra ukupno 2 utakmice tj. nisam uopce igra fm ove godine pa san se malo zaželia i pošto ne znam sad koji klub ima talente, pa mi preporučite neki osrednji klub(može i ne mora bit iz lige 5) sa dosta talenata i dobrom akademijom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Pošto na ovom fm-u nisam odigra ukupno 2 utakmice tj. nisam uopce igra fm ove godine pa san se malo zaželia i pošto ne znam sad koji klub ima talente, pa mi preporučite neki osrednji klub(može i ne mora bit iz lige 5) sa dosta talenata i dobrom akademijom. Pored St.Etiennea dodaj i Stade Rennais sa vrhunskim uslovima i Pajotom. Tu je i Schalke sa Kyriakosom, Sporting i PSV sa mnogo talenata.Od klubova koji nisu u prvoj ligi najviše mi se sviđa Middlesbrough. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 http://www.fm-balkan.com/forum/topic/13308-fk-austria-wien-horvathmurg-i-wimmer-cekaju-pravog-trenera/ Tko navraća u ovu temu, vidjeli ste danas zašto ovaj klub. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irakitic Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 (edited) okkknakon sezone i par mjeseci sa swansea-om izgubio sam zivce do kraja, nemam volje dalje nastavljat... apsolutno nista ne mogu napravit.trebam slican tim, po reputaciji i jacini iz lige petice i neki razlog zasto bas taj klub...razmisljao sam o sociedadu, ali zelio bi jos prijedloga... dakle, sociedad, b. monchengladbach ili wolfsburg? ili HSV eventualno... pala mi je na pamet i fiorentina ali ne volem italijane zabare nikako... Edited August 22, 2013 by irakitic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 klub po mogućnosti iz engleske (iako nije nužno) da je pogodan za igrat 4-4-2 i da ima jakog target man-a a da nije stoke, financije nisu bitne, jačina jedino bitno da nije top klub... (ne smeta ni da se bori za opstanak ni da se bori za europu, znači bilo koji samo da igra u prvoj ligi i da nije velikan gdje mislim na chelsea, arsenal, united i sl.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Aston Villa-Benteke, solidna ekipa, jaka i pogodna za 4-4-2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 klub po mogućnosti iz engleske (iako nije nužno) da je pogodan za igrat 4-4-2 i da ima jakog target man-a a da nije stoke, financije nisu bitne, jačina jedino bitno da nije top klub... (ne smeta ni da se bori za opstanak ni da se bori za europu, znači bilo koji samo da igra u prvoj ligi i da nije velikan gdje mislim na chelsea, arsenal, united i sl.)West Ham ima Carolla, ili uzmi neki klub iz Norveške i Carew ti je free na početku, recimo uzmeš Brann, imaš poacher-target man kombinaciju ako dovedeš Carewa: Carew-Finne Od Bundesligaša, imaš BM, tu ti je Luuk de Jong, u Italiji imaš Lucu Tonia, u Veroni.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 I tako, fino šibnuo grom u kompjuter, otišao hard, sad sve nanovo. Imate kakvu preporuku za mene? Klub može biti i van liga petice, bilo bi poželjno da ima dobar omladinski pogon i solidan kostur momčadi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
h14 Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Porbaj sa La Havre imaju solidan igracki kadar a ni omladinska skola im nije losa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 (edited) Je l' moze neki azijski klub koji ima pare i igraju Azijsku Ligu Sampiona? Po mogucnosti arapi. Edited August 27, 2013 by DEJAN ARSIC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 I tako, fino šibnuo grom u kompjuter, otišao hard, sad sve nanovo. Imate kakvu preporuku za mene? Klub može biti i van liga petice, bilo bi poželjno da ima dobar omladinski pogon i solidan kostur momčadi. Lyon- Okosnica: Grenier, Gonalons, Umtiti, Lac- sjajna škola Stuttgart: Okosnica: Vedo, Genther, Sakai, Urleich, Taschi, - sjajna škola Southampton: Ramirez, dva wunderkida Shaw i JWP, Cork, Clyne, Lambert- škola Real S: Vela, Ilaramendi, Pardo, Inigo M, isto odlična škola Dejane: http://www.fm-balkan.com/forum/topic/12102-list-of-all-sugar-daddy-clubs-in-fm13/?do=findComment&comment=410794 Prelistaj ovu temu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fritz Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Hoće li Stuttgart finansijski moći podnijeti neku karijeru? Da mi se ne desi još jedan Hoffenheim od kojeg mi je muka. Ne očekujem nikakve pare u prvoj sezoni, ali kako karijera odmiče da se to reguliše normalno. Inače ostali su bez trenera tako da bi bilo kul da ja sad uletim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Trebali bi, oni po defaultu imaju mislim dobar balance, i jake sponzorske ugovore, usto i prodavanjem krša bi se moglo zaraditi nešto novaca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Hoće li Stuttgart finansijski moći podnijeti neku karijeru? Da mi se ne desi još jedan Hoffenheim od kojeg mi je muka. Ne očekujem nikakve pare u prvoj sezoni, ali kako karijera odmiče da se to reguliše normalno. Inače ostali su bez trenera tako da bi bilo kul da ja sad uletim. Hoće, oni imaju progresivni rast novca i kvalitetan tim. Možeš uzeti i Wolfsburg, solidan TB koji se smanjuje i sezone u sezonu Ja razmišljam o Leverkusenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamany Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Zdravo ja zelim da krenem samo nekim timom iz Bundesliga 2 ali ne znam koji cu pa eto predlozite mi neki klub. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Koln-vrati ih gdje pripadaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Ko voli igrati sa ekipama sa Balkana neka uzme Rijeku, neće se pokajati. Benko i Kvržić odlični. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Zdravo ja zelim da krenem samo nekim timom iz Bundesliga 2 ali ne znam koji cu pa eto predlozite mi neki klub.Dynamo Dresden, uzmeš klub iz grada koji je bio dio Istočne slabije Njemačke, klub iz grada koji je bombardiran, a i mislim da ima Balkanaca u klubu, i da imaju solidan stadion. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Je l' moze neki mlad, osrednji tim koji je idealan za 4-2-3-1 ili 4-5-1(krila), da se bori za LE. SAmo da nije Engleska . Hvala unapred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 I opet nitko nije predložio. Prelsitaj opise klubova, ima puno takvih klubova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts