Bole™ Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Ja bih Fiorentinu, prvenstveno zbog Guiseppe Rossija, meni jedan od omiljenih igrača u FMu btw. imaju odličnu momčad, dosta mladu, samo ne znam je li imaju išta love Rossi AMC,Gomez u napad ako su novi transferi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Može Rossi i u napad, kombinacija DLF i Poacher bi išla extra uz Gomeza i njega... Još ako igra 3-5-2 mu je odlično 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Ma moze sta hoce jedino je Rossi podlozan povredama.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Fiorentina definitivno. Koju sam ti ja i predložio na početku. Zanimljiva liga, imaš veliku konkurenciju uvijek Juventus, Milan, Inter, Napoli, Lazio, Udinese i nikada neće biti lako. Takođe, Seria A nije isfurana kao druge niti dosadna kao Portugalska.Ja ću vjerovatno krenuti sa Fiorentinom, pa možemo i paralelnu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Portugalska je zanimljiva isto igrao sam sa Benficom i Porto je bio pravi protivnik medutim i Sporting i Braga su pravili probleme ali uzeti Viole medu ovim favoritima je izazov sigurno 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
king Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 De ljudi pomagajte,koji tim da uzmem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaSt Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 pa zavisi sto zelis gigante ili manje klubove klubove sredine tablice vrha ili dna iz liga petice ili ne pojasni malo detaljnije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 (edited) Uzmi Fiorentinu. Dobar klub, sa odličnim napadom. Uvijek imaš konkurenciju u ligi, definitivno nećeš pogriješiti. Edited August 16, 2013 by Flekica™ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 Znam da svi traže klubove koji su u dobroj financijskoj situacii.A sada a bi krenuo sa klubom koji ima prevelike dugove da jedva spaja kraj s kraje.Samo nemojte reći Rangers Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 Panathinaikos. Nije kritično, ali trebat će ti malo vremena da ih financijski dotjeraš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 Znam da svi traže klubove koji su u dobroj financijskoj situacii.A sada a bi krenuo sa klubom koji ima prevelike dugove da jedva spaja kraj s kraje.Samo nemojte reći RangersUzmi AEK, situacija im slicna kao Hajduku. Para nemaju, skoro sve mladi igraci, odavno nesto nisu osvojili.Dusan Bajevic im je direktor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me2 Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 Cris moja preporuka ti je Werder Bremen tim koji je u finansiski problemi, a imaju i par dobrih igraca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted August 18, 2013 Share Posted August 18, 2013 Hertha ili još bolje neki poljski klub, dobri regeni, solidna liga. Ako uzmeš Herthu sa transfer updateom vidit ćeš kredit od preko 30M€ koji otplaćuješ za 4 godine. Pored toga to su nijemci, a njima minus od 5M€ znači radikalne mjere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted August 18, 2013 Share Posted August 18, 2013 Malaga,odlazak par vaznih igraca bas zbog financija,svi su mislili da ce Malaga biti novi City,Chelsea ali stvari su krenuli nizbrdo otisao Cazorla zatim Isco,Demichelis,Joaquin..Jaka liga,jaki protivnici pravi izazov.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 Dajte nesto zanimljivo za kraj ovog serijala,samo da nije liga 5.Malo € da svercam neke crnce ili slicno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 Swansea City - na pocetku imas 20 M za transfere, Michua, Bonya. Vise od toga ne trebas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 Standard, nema stranaca, super budžet i same financije i strašni regeni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 Swansea City - na pocetku imas 20 M za transfere, Michua, Bonya. Vise od toga ne trebasJebo te Swase. Dino Standard sam vec vodio,ajmo dalje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 Probaj nešto iz Skandinavije, oni dovode jeftine crnce i prodaju ih poslije. Ili Beveren, klub koji je donio sve one Bjelokošćane u Europu i jake klubove.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 (edited) Propo Beveren,sad su promjenili ime i u prvoj su ligi pa mi nisu kul... Edited August 19, 2013 by TSO™ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 Jel ti paše Francuska druga liga? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 Pase,to ili Kolumbija.To su favoriti.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 Jače pogone ti imaju Havre, Lens, Nantes, ali problem je što nemaju para nijedan od tih klubova. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Porto koji je tehnički liga petice, ali svi se vode starom hijerarhijom.Inače Južna Amerika je puna novca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Aj dajte meni neki klub, nebitna liga, samo da je zanimljiv, i da NIJE u top 4 u toj ligi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts