Cvele Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 Dortmund.Gotovo svake sezone ćeš se boriti sa Bajernom,sjajna osnova tima,uspesi u RL... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 Borit će se dok ne izgradi tim zbog kojeg će Bayern zaplakati. Imate moj save pa osvajajte sa Dream Teamom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 Loš tvoj save, tek u 2018-toj osvojio Bundesligu Šalu na stranu. Uzmi Everton ili Dortmund, vjeruj mi nećeš se pokajati. Dortmund ima prejaku ekipu, samo ako je dobro postaviš i iskoristiš nemoj se bojati za uspjeh. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaSt Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 Ekipa moze neka momcad iz lige petica sredina tablice pa prema dolje financije da su ok u urednom stanju...mislia san krenit sa sotonom mozda.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 Swansea, Reading, St.Etienne, HSV...Swansea-jer je dobar klub sa jako dobrim igračima i može brzo napredovati.Reading-nešto slabiji, opstani prve godine, a finansije će se onda iz godine u godinu povećavati+velika šansa za SD takeover.St.Ettiene-Aubameyang i Zouma, sjajna omladinska škola, vrati klub na stare staze slave...HSV-pomalo zaboravljen, polako napreduj i konkuriši za vrh tabele. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Ekipa moze neka momcad iz lige petica sredina tablice pa prema dolje financije da su ok u urednom stanju...mislia san krenit sa sotonom mozda.. http://i.imgur.com/VCewkYU.jpg Evo ako je još upitno.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 (edited) Ko igra na novom ljetnom update nema Aubameyanga u St. Ettienu. Edited August 6, 2013 by stemaking Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaSt Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 mainz schalke ili st.etiene? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Mainz nije "isfuran", a dovoljno je jak da se bori sa velikanima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Uzmi Mainz, imaš tekst u dijelu Bundesliga u kojem se opisuje dosadašnji rad trenera njihovog. Ograničen budžet, mali klub, i ti kao nasljednk Kloppa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaSt Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 cuj to ja nasljednik kloppa haahah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 mainz schalke ili st.etiene?schalke- imas solidnu ekipu, dosta dobrih mladih igraca i huntelaara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Dajte predlog za neki klub, da ima dobre mlade igrace i solidan TB. Citao malo Kako vam ide, pa mi se zaigrao FM, a ne mogu da se nateram da nastavim save sa FSV Frankfurtom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Southampton, strašan klub. JA sam evo podigao sve uvjete na 20, školu, imam prejak tim, super regene i uživam, zajebavam se sa igrom. Predstavio sam Nicu u dijelu predstavite klubove, pa pogledaj, isto Maupay, novi stadion itd.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Swansea nije los. Skini update sa transferima (preporucam od Pr0a ako nasi nisu pokrili zadnjh 7 dana). Imas dobre igrace, fali ti veznjak ili dva, nista posebno, a za to imas 20 miliona. Igraci nisu bas bas mladi, ali svi glavni igraci su daleko od zenita karijere. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Transfere ne ubacam, igram samo na zvanicnim patchevima. Ne igra mi se sa englezima nesto Dajte dalje neke predloge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 St. Ettiene? Ruffier na golu, Zouma ispred, Aboumeyang u napadu. Kao vecina francuskih klubova sumnjam da imaju novac prve sezone. Tu su tu uvijek Valencia ili Sevilla. Poprilicno formiran tim Valencie sa solidnim budzetom, dok Sevilli fali par igraca, a ima novac da ih dovede. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Svidja mi se St. Ettiene, mozda sa njima krenem. A stavio sam da mu se loaduje pola evrope, videcu, mozda uzmem i neke skroz 10e, tipa norvezane, svajcarce, svedjane ili austrijance Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Sa Dniprom osvojio sve, sezona 2018...Je li se isplati nastaviti ili krenuti neki novi save(izazov) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Igraj i uživaj sa Dniprom. A mogao si i u neku EU slabiju ligu (Belgijsku, Austrijsku, Češku, Slovačku). Moja preporuka je poljski klub. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 To bi mogao malo kasnije, ali odlucio sam nastaviti sa Dniprom.Poharati cijelu Europu, i viditi koliko če onaj debilni predsjednik Newcastle potrosit para 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Trebaju mi neki teski amateri iz engleske, za formaciju 3-4-3. Tj. da imaju bar 4-5 napadaca, i vezni red. a odbranu cemo skrpiti nekako. U pitanju je 13.2.3 verzija. Tj. bez zimskih transfera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjoleTrifun Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Moja preporuka je Loznica. Dobar tim za početak karijere. Stojke i "Betmen" potekli iz tog kluba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Sta da uzmem Sao Paolo ili Santos ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Ako nemas nove transfere uzmi Santos, imas neymara i probaj nesto osvojit s njima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts