Cris Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Ovako:Nastaviti save sa Dniprom- završio drugu sezonu, uzeo naslov u ligiGledao jedan video i dobio inspiraciju za igrat sa Realom... tj. s jednim igračem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aksi Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Nastavi sa Dniprom jasno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 tj. s jednim igračem Ne kuzim ja tebe bas u zadnje vrijeme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Ne kuzim ja tebe bas u zadnje vrijeme Neznam što bih ti rekao Eh da ti znaš koji je to igrač Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Gledao si Goal 2? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 DA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Aj momci ne spamajte temu molim vas. Imate PP. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Predlazem tim Rennes iz prve lige francuske. Zbog cega bas oni. Zato sto i pored velikana kao sto su OM, PSG, Lyon oni uspevaju malte ne svake godine da obezbede dobar ucinak u ligi. Novcem solidno raspolazu, imaju dobru skolu. Mislim da ovaj tim poseduje sve sto bi vas privuklo da ga preuzmete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Da se u startu izvinim zbog DP ... Sta kazete, da li da krenem sa Vojvodinom ili da nastavim sejv sa Zvezdom (2030). P.S Naravno da cu nastaviti save sa Zvezdom al' da l' da uopste krecem sa Vojvodinom ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Kreni sa Vojvodinom. Znaš da sam i ja navijač Crvene zvezde, ali ne vidim više neki smisao nastavljanja, kada si stigao do 2030, a osvojio si LŠ već 5 puta.. Bolje kreni iznova, nego nastavljati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Znači samo Voša ili Zvezda? I da li ćeš koristiti nove transfere? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Ne, ne, nisamo se razumeli ... Mislim da krenem New game sa Vojvodinom ... Sejv sa Crvenom Zvezdom ce ostati i njega cu igrati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Neki srednji tim da ga tako nazovemo, da igra LS ili Ligu evrope i da ima uslove za razvoj, to mi treba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aksi Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Athletic Bilbao. Pročitaj prvi post teme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Borrussia Gladbach, Doabr tim, mladi igrači puno talenata. Igraj lijep napadaln nogomet. Dovedi ih u LP 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cvele Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Neki klub iz prve lige Rusije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mass Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Krasnodar, solidna ekipa i imaš fiksna primanja od 30 milijuna EUR svake godine. Lokomotiv ti je isto solidan, solidne financije, MP mu je tek 6. mjesto. Dinamo Moskva, klub koji nije osvojio naslov otkad je Rusije, dobra ekipa. Ja bih ti preporučio da izbjegneš Spartak, Zenit, CSKA i Anži, ne bi ti bilo zanimljivo nakon jedne sezone. Uglavnom, pokupuj sve rusko na početku, kostur ekipe nek ti budu igrači sa ruskim državljanstvom i godinama to nadopunjuj sa kvalitetnim i provjerenim internacionalcima. U svakom slučaju, jako zanimljiva liga. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IBM Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 Predlozite neki interesantan klub iz neke ne bas popularne zemlje u FM-u ( Belorusija, Litvanija, Letonija i njima slicne ) sa solidnim finansijama i da nisu u dugovima 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 Otvori Ukrajinu ili Rusiju i biraj sam sebi.Bjelorusija: BATE ili Dinamo MinskČeška: Sparta, VIktoria, Slavia, Slovan. Lično preporučujem Kopenhagen, Nord....land, Molde i Rosenborg. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IBM Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Hvala na predlogu. Od tvojih predloga bih izdvojio definitivno Dinamo Minsk (njih sam imao u glavi kad sam pisao poruku ) i Nordsjeland (ili kako vec ) Voleo bih da cujem jos predloga ako neko ima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thierry Henry 14 Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Probaj Midtjylland imaju dobar omladinski pogon(Simon Kjaer,Winston Reid) a i vidim da imaju nekih Nigerijaca znači vrijedi probati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 http://www.fm-balkan.com/forum/topic/14710-vase-fm-preporuke-klubovi/ Preleti ovom temom. Ja ti ne bi predložio Dynamo, očajan budžet, kao i reputacija, + ekipa isto nije najbolja. Uzmi Alaniu recimo, Bressan, Drente, Diego Mauricio, odlična ekipa.. Ako želiš neki Danski klub, reci.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IBM Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Hvala no nisam za Dance igrao sam ih skoro. Pokusavam da se setim kluba iz neke istocne zemlje koji nije bio prejak ali je proizvodio dobre regene. Nikako ne mogu da se setim koji je klub bio u pitanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Metalurg Donjetsk možda?.. Oni imaju top mislim za youth.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Evo link za najbolje facilites:http://www.fmscout.com/q-7233-Clubs-with-top-training-and-youth-facilities-in-FM13.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts