Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Predložite tim (13)

Debeli Ronaldo
 Share

Recommended Posts

Neki klub koji je negdje na granici Europske Lige

Liga petica

St.Etiene- dobri igraći, odlična škola. već u prvoj sezoni se možeš izboriti do europe i zahvaljujući školi nemoraš puno trošit.

Prijedlog nekog velikog kluba iz jačih liga, da ima tradiciju i dušu, ništa CFC, ništa MCFC i slične ekipe. Izazove san prošao, došao je red na malo rasterećenije igranje :)

Liverpool - nadimak Looserpool sve govori.

Arsenal - već isfuran ali uvik dobar izazov za nešto veliko napravit

Juventus - napravi talijansku megamoćad

Lyon - Vrati ih na vrh francuske i narugaj se ogatašima iz Pariza i Monte Carla

River Plate - ako želiš malo do južne amerike.

• Like 1

porto-odlični mladi igrači i mogući veliki uspjesi

benfica-sa cardozom i ekipom po EL i LP

atletico madrid-falcao i društvo neka probaju maknuti sa vrha barcu i real

dortmund-odlični uvjeti i igrači za postizanje nekog većeg cilja

• Like 1

LIjep pozdrav svima.

Morao sam prekinuti save sa Granadom s kojom sam završio na 4. mjestu u prvoj sezoni i izbacio Chelsea u playoffu LP.

Možete mi dati prijedlog kluba kao Granada iz Njemačke ili Francuske, i da ima ponešto na računu za transfere.

Sa dobrim finansijama:

Everton-probaj ih vratiti u vrh i parirati "velikoj šestorci"(ili četvorci bez Liverpoola i Tottenhama)

Swansea-uvijek zanimljiv, probaj se izboriti za Europu, finansije su "secure", ali treba biti ustrajan

Sa jako sigurnim finansijama:

Schalke-klub koji ima novca i kojemu malo nedostaje da se uključi u borbu za titulu.

Newcastle-velika tradicija, ali posljednih par sezona igraju slabo. Novac imaju, imaju dobre igrače, ali im nedostaje "ono nešto".

Edited by staridedo

Evo kako moj mozak razmišlja za idući projekt kojim ću igrati.

Benfica: Ne vuče me moram priznati, nemam neki taktički plan, zapravo nema ništa što me trenutno vuče da odigram +5.

Napoli: Cavani, najbolji napadač, Trojac Inler-Behrami-Dzemaili- tri Švicarca, na papiru, reklo bi se. Imaju sve skoro, povijest, dobar stadion, solidne financije.

Udinese- Grande Toto je prva asocijacija, tu bi neku taktiku sabio koju nikada nisam igrao...

evo Mikro...

Saint Etienne - najvise puta su osvojili Ligue 1...vec dugo bez trofeja, imas jednu dobru ekipu na celu sa mladim Zoumom te Aubameyangom

Monaco - imas sve preduvjete da stvoris ekipu koja vec za 5 godina moze bit mega momcad

Lazio - imaju sjajan tim, malo stariji no dobar, tu je i Klose ;)

Valencia - imaju odlicnu obranu, vezni red pun tehnicara te u Napadu Soldado...probaj konacno Barcu i Reala skinut s trona

Uzmi Sampodoriju, klub sa dugom istorijom. Nekadasnji pobednik kupa pobednika kupova. Bili su 92-e nadomak prvaka Evrope, ali ih je Barsa sprecila u tome. Mozes li Sampdoriju da vratis na staze slave. Dosta velikih imena je igralo za Sampdoriju. Vieri, Chiesa, Lipi, Seedorf, Klinsmann...

Edited by Dzoni
  • Like 1

Stoke- igraj na stari engleski način, na skok igru

Wolfsburg- zanimljiva ekipa sa solidnim financijama i igračima poput Nalda, Diega, Olića.. i par mladih talenata poput Dosta, Rodrigueza

Juventus- složi pravu taktiku i uz pojačanje-dva kreni po titulu prvaka Europe

Sevilla- Medel, Negredo, Navas, Palop, Cicinho, Rakitič... Ekipa za TOP4 već u prvoj sezoni

Lyon- vrati ih na tron sa znatno podmlađenom ekipom i nekoliko ekstra talenata