Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Predložite tim (13)

Debeli Ronaldo
 Share

Recommended Posts

Tražim klub koji ima najmanje 10-tak, možda dva milijuna manje za transfere. Trenutno mi klubovi u vašem opisu baš i nisu interesantni, ali bi jako pohvalio vaš rad i opisivanje klubova svih liga. Opisi su stvarno dobri, ali trenutno me ne vuče ni jedan taj klub. Preferiram lige: Engleska, Rusija, Njemačka i Italija. Ako bude nešto "uspješno" i na duge staze, možda vam to prikažem u jednoj drugoj temi. Meni osobno najbolja karijera na dosadašnjim forumima je od Dine ona sa Southamptonom. Naravno i ja bi htio napisati jednu takvu, ali ne sa istim timom, dakako. Zato vas molim da mi predložite po par klubova iz svake lige i napišete određeni razlog. Hvala ;)

Anzhi - nemaju nikakvu povijest. Probaj s njima konacno nesto u Europi napravit, imas para...tu su ti Willian, Traore, Bousoufa, Etoo

QPR - Nisam vidio al mislim da imaju para, za prvu sezonu bi mogao do europe dogurat. Imaju Taarabta, Mbiu, Sambu, Cesara

Everton-jaka liga,imaju jednu od najboljih obrana lige i solidnu ekipu prosjek godina 24 mislim...tu je i fellaini i mlade made poput barkleya mislim da ces uzivati njih voditi zreli su za europu vec prve sezone ih mozes ugurati tamo

Tražim klub koji ima najmanje 10-tak, možda dva milijuna manje za transfere. Trenutno mi klubovi u vašem opisu baš i nisu interesantni, ali bi jako pohvalio vaš rad i opisivanje klubova svih liga. Opisi su stvarno dobri, ali trenutno me ne vuče ni jedan taj klub. Preferiram lige: Engleska, Rusija, Njemačka i Italija. Ako bude nešto "uspješno" i na duge staze, možda vam to prikažem u jednoj drugoj temi. Meni osobno najbolja karijera na dosadašnjim forumima je od Dine ona sa Southamptonom. Naravno i ja bi htio napisati jednu takvu, ali ne sa istim timom, dakako. Zato vas molim da mi predložite po par klubova iz svake lige i napišete određeni razlog. Hvala ;)

Newcastle - Imaš dobre igraće

Wolfsburg - Imaš neloše para na startu (malo više od 10M), a ekipa triba preobrazbu jer je dosta stara

Wolverhampton, Huddersfield, Leicester, Nottingham - Probaj nešto startom iz Championshipa. Ove ekipe imaju startni TB oko toga šta tražiš.

Treba mi predlog, da klub nema problema sa dugovima, da ste takmici u prvoj ligi. Ima jacu odbranu . Skolu fudbala, da nije pretendent za titulu(recimo da juri 6-7 poziciju).

Sve to, a da nije iz Engleske ili Nemacke. Moze i klub iz neke "prosecne" lige, a moze i iz velike petice.

Sporting imaju odlicne igrace sa dosta potencijala, imas uostalom u Opisu klubova sto tu radile moje bivse kolege iz Supp tima :)

Az alkmaar imaju takodje dosta mladih igraca sa velikim potencijalom i odlicnu skolu za mlade :D

• Like 2

Uzeo sam Kuban. :D Skola se da napraviti, posto imaju love. A sa par igraca u bliskoj buducnosti, mocice da se napravi tim za respekt. Stoperi su im najjaci. A takodje i jako zanimljiv napad. Hvala svima na ostalim predlozima.:)

odlučio sam se probat u brazilskoj ligi, e sad neznam koji tim, može prijedlog?

ps: igram još fm 2012 ali sam ovdije pitao jer neznam oče mi tamo iko odgovorit, nadam se da nije problem...

Botafogo - Imaš Sedorfa - zadnji put prvak 1995.

Cruzeiro - Imaš Montilla, Renana i još dobrih igraća - zadnji put prvak 2003.

Palmeiras - Najtrofejniji klub uz Santos u Brazilu koji nije bija prvak od 1994. Vrati ih na stare staze slave.

Internacional - Također solidna ekipa. Zadnji put prvaci bili još u osamdesetima.

Edited by Mikrofonija™

odlučio sam se probat u brazilskoj ligi, e sad neznam koji tim, može prijedlog?

ps: igram još fm 2012 ali sam ovdije pitao jer neznam oče mi tamo iko odgovorit, nadam se da nije problem...

Nije problem sada , iduće puta će biti. Ako igraš FM2012, pitaš u 12, daljnja razmišljanja nisu bitna.