Cris Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Ne treba imati puno para, liga 5, ne treba biti u rangu Reala, Barce, Bayerna... onako osrednji klub koji je iz godine u godinu u EL ili LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Cris samo za tebe: http://www.fm-balkan.com/forum/topic/14542-as-saint-etienne-skromnost-je-vrlina-zeleno-bijelih/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Može prijedlog koju reprezentaciju da preuzmem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurt Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Tahiti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 BiH , imas odlicne igrače, probaj se kvalificirat na SP 2014 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurt Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Kolumbija, tandem Martinez-Falcao, Belgija mlada ekipa puna talenata jedini mi padaju na pamet trenutno. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Italija- za taktiziranjeŠpanjolska- za posjedNjemačka- za "moderni" nogometFrancuska- za "fizički" nogometBrazil- za vicArgentina/Portugal- zbog majstoraUrugvaj- zbog bolesnog napadaŠvicarska- jer ćeš se iznenaditi koliko dobrih igrača imajuBelgija- gomila supertalenataNizozemska- nastavi 4-3-3 tradiciju.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Danska- imas odlicnu ekipu koji predvodi erikssen, pokusaj opet europsko prvenstvo osvojitiRusija- pokusaj sa Majkom Rusijom osvojiti svjetsko i europsko, imas dobru ekipu.Svedska- Ibrahimovic 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Hvala mnogo. Omišljam se između Urugvaja, Njemačke i Belgije.. Na kraju odluka je pala na Njemce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 Ovako: klub koji je ili na mid range u 1 ligi, ili u TOP 5 u drugoj ligi.Kljucno je da ima para_ ne mislim da sad ima 20M, nego ono oko 5M TB. (samo nemojte rec A$ Monaco) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 Wolfsburg, sve što tražiš, + treba remont jer se dovodilo sve i svašta. Dnipro, ekipa uvijek korak- dva iznad vodećih, puna para. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 Cris pogledaj malo naše opise klubova ,mozda tamo nades nesto zanimljivo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 Dino, prijedlozi su odlicni... posebno zato što sam sada dobio inspiraciju za neki duzi saveHvAlA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale_surovi Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 Moze li predlog za tim koji bi bio idealan za formaciju 5-3-2? Sa juventusom sa se veoma lepo zabavio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 Paris FC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 Bilo koji talijanski jer je to liga gdje je odbrana važna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 5-3-2 sa 5 obrambenih u liniji ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Assis Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 Fiorentina i Napoli, k'o stvoreni za 3-5-2, 5-3-2, kako god. Parma i Udinese također. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aksi Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Nekakav netipičan klub, s kojim je vezana nekakva zanimljiva informacija. U vezi kluba, nekog igrača, tradicije, možda i grada.Ajde da vidim, možda bude nekih zanimljivih preporuka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Albacete- Iniesta ponikao tamo, spasio ih neki dao od propasti. New Boys: Argentina, bili ove godine u polufinalu Cope, tamo ponikao Messi. Vitorul- igračka Hagia, najbolji trneing i uvjeti za mlade u Rumunjskoj. Molde- poznat po suradnji sa Unitedom (Solskjaer, Eikrem, Dahli), i još hrpa talentiranih igrača tipa hussein, Berget, Forren.. Olimpic Sahtar: Sahtarova C/D ekipa, idealni za razvoj mladih igrača, imaju taleniranog golmana, a i dobre uvjete za treninge mislim. Mattersburg: Klub sa dosta mladih igrača, iz pokrajine Gradišće.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aksi Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Vitorul mi je najbolji od ovih. Nikad nisam igrao rumunsku ligu. Sačekat ću još koji predlog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 PRedložiti ću ti još klubova, samo mi reci neke smjernice što želiš.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Vitorul mi je najbolji od ovih. Nikad nisam igrao rumunsku ligu. Sačekat ću još koji predlog.Uzmi Vitorul, imaju najbolje mlade igrace i najbolje uvjete za razvijanje u Rumuniji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aksi Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Pa to, da je "poseban". Da nije isfuran klub i sve to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 Neki klub iz Srbije, ali da nije iz Beograda i da imaju navijacku grupu. Nesto tipa Radnicki Nis, Sloboda Uzice.. I navedite mi neki cilj zbog kojeg bi igrao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts