Bili Tić Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 Podvig je nemati titulu sa Dormundom u 2017. godini. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 U 2018. i sad sam je konačno osvojio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Pistinjat Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Može predlog za klub iz CHAMPIONSHIPA da ima nekih talenata.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaneCiro™ Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Neki klub sa boljim budzetom, a da iz Azije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Cardiff- jedini Welški klub u drugoj ligi, mislim da Bellamy igra tamo. Hudders- Prefina ekipa, mlada, ima par talenata, i mislim financije da su dobre. Blackburn- Jordan Rhodes, Lowe, ako si pratio moju karijeru, uglavnom možda i najzanimljiviji klub. Osvojili su 1997. naslov.Za Vladimira http://www.fm-balkan.com/forum/topic/12102-list-of-all-sugar-daddy-clubs-in-fm13/ Za Baneta, ovo su ti svi klubovi koji imaju SD, tu ćeš vjerujem naći nešto.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABC Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Pošto traju ispiti zbrisao sam FM, još 15 dana pa ću opet počet. Koji klub bi predložili? Nešto na duže staze, 5-6 sezona. MP oko sredine tabele, da imam već solidnu momčad, a ako je nema da imam nešto para za pojačanja. Hvala unaprijed. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Ja bi ti predložio Aston Villu, ekipa koja je nekada osvojila Europski kup, u ovom prijelaznom roku dovela Okorea, Heleniusa, i još nekog.. Tu je Benteke, Nzonzi, zanimljiva ekipa, mislim da imaju nešto novaca i čeka te veliki posao ako želiš rezultat. I dobrodošao nam na forum. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Jačina kluba nema veze niti financije, samo bih volio neki klub koji igra vrlo zanimljivu igru.tj. da neki klub u RL igra s nekom prepoznatljivom taktikomSamo nemojte reć TIKI-TAKA jer mi je njih ceć puna kapa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 (edited) Udinese - puno dosta dobrih igrača. več dugo igraju taktiku sa 3 branilci. Imajo dobre mlade. Finance uredu. Zasluzujejo igrat u LŠ. Edited July 2, 2013 by torrent05 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Juventus i njihova 3-5-2. Uz to je jak, ima novac i reputaciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Uzmi Milan i zaigraj 4-3-2-1 kao nekad. Igrači su vrlo kvalitetni i Balo u napadu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Ljudi hvala na prijedlozima...Odlučit ću još gdje, ali sigurno je da idem u Italiju po novi izazov.Bit će teško jer u ovom serijalu sam jedino igrao sa engleskim klubovima ( bar po 1,2 sezone, jedan save 17 sezona) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABC Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 ... Hvala na preporuci i dobrodošlici. Imam još dosta vremena za razmišljanje do 15.7. pa ću vidit još. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 ako očeš ostat u engleskoj stoke i njihova itekako zanimljiva igra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 Ajmo da cujem sta da uzmem Juve, Milan, Roma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 Juventus-zbog igrača, zbog snageni sposobnosti da igraju 3-5-2. Milan je dosadan, a Romi treba dugo vremena u onako napravljenoj ligi da uopće konkuriše za naslov. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 Romu- največi izaziv od ostalih dveh. Dovedi jo opet do neke titule. Igraj sa mladima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 Zelim poceti save sa nekim klubom iz Majke Rusije.Zenit, Dinamo ili Spartak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 Spartak, imas opasne igrace a takodje i navijace, cini mi se da imaju i dobru akademiju mladih, dosta talenata, probaj samo ruse da imas 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 Keot, hvala na prijedlogu, krenuti cu sa njima. Cudi me sto niko jos nije komentirao, vjerojatno nisu imali vremena. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Ovako, pošto sam dobio otkaz u Leverkusenu, okrećem se novom izazovu. Nakon što sam dobro pogledao momčad i "pare" klubova, vidio sam također da s tim klubovima niko nije igrao u ovom manageru. Moj izbor je pao na: S.C. Braga, Swansea City ili Hoffenheim. Molio bih vas da mi predložite jedan od ta tri kluba, i da napišete pokoji razlog zašto baš oni?..Imam inspiracije, ali ne znam s kojim od ova 3. Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Prvo: Bar pet osoba je igralo sa Swansejem, čak smo igrali i timski rad. Naravno preporučujem Swansea jer je dobar i stabilan klub i lako postaje jedan od najboljih. Braga bi ti bila težak zadatak jer Porto i Benfica dominiraju jednako kao Real i Barcelona u Španiji. Hoffenheim bi bio dobar na duže staze, nemaš neke izvrsne igrače i velik TB, ali se je mnogo lakše uključiti u borbu za naslov u atraktivnim ligama kao što su Engleska i Njemačka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Keot, hvala na prijedlogu, krenuti cu sa njima. Cudi me sto niko jos nije komentirao, vjerojatno nisu imali vremena.Aj piši u kako vam ide, čitamo se. Zanima me baš što ćeš napraviti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvonimir Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 S kojim god klubom krenem ne ide mi baš dobro, igram dobro prvih nekoliko kola i onda dalje katastrofa, ne znam da li je to radi treninga, taktike ili nečega trećeg pa želio bi da mi netko pomgne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aksi Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Stavi SS u "trebam pomoc oko taktike". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts