Cris Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 Hvala na prijedlozima, ali sam u meduvremenu nasao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 Wolves - Imas zanimljivo ime, lijepe dresove, mislim da i dobar budjet.Auxerre - Bogata povijest, imas solidne igrace, probaj se Monacu suprostavitLens - Mislim da imaju mozda i najbolju skolu, svakako jednu od najboljih. Imas Monaco kao konkurenciju. Probaj stvorit novog Varanea Hertha Berlin - Nemaju neku povijest. Probaj kroz par sezona doc na vrh Bundeslige, nisu vec osvojili naslov 80 godina. Imaju sjajan stadion a i dolaze iz glavnog grada Njemacke. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark0 Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 moze neki klub sa drugu ligu, po mogucnosti da ima bar neku dobru istoriju da mi da inspiraciju za igranje i pisanje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 Monaco ima sve to sto trazis...Imaju jako dobru Povijest (Istoriju), Imaju para pa za jedno 5 godina mozes slozit jednu fantasticnu momcad. I naravno uvijek ce ti biti izazov se natjecat sa PSG-om. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 Leeds-nevjerovatna historija, a jak klub. Napravi zvijezdu od Byrama. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark0 Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 nemoj monaco brate nevolim takve timove, leeds dobar izbor.. ima li jos koji predlog..? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 (edited) Milvol - biće izazov igrati sa njima. Dok dođeš do kraja treće sezone konsolidovaćeš redove i složiti solidan i tim koji može da igra sa svakim. Nemaju para i uglavnom se oslanjaju na svoje mlade igrače. Često su u senci svog rivala WHU pa ti promeni to, postani bolji od njih i odvedi tim na sam krov Evrope! Poznato je i rivalstvo ova dva kluba. Dresovi su im jako lepi, po meni i stadion. Edited June 11, 2013 by SlobaGrobar 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 Sparta Rotterdam-Klub koji ima 6 titula prvaka Holandije, dosta jak klub za drugu ligu holandije, ali dosta slab za ostale drugoligaše u Europi. Plasman u prvu ligu je očekivan u prvoj sezoni i onda kreće avantura. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 Moze pomoc koga da izaberem ( Schalke, Dortmund, Arsenal, Roma ili Ajax ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 Ajax - Dovodi samo mlade igraće i preprodaji dalje, nemaš ograničenja za strance i odličnu mladu ekipu.Roma - nisam puno viđa na forumu da neko igra s njima pa probaj to 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 Roma: Poslušaš ove dvije pjesme i sve će biti jasno. i Totti-de Rossi-Florenzi-Verre-Adamo sve legionari i redoslijed za kapetana. A tu je i tvoj Pjanić. Roma! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 Odluka pala uzimam Romu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 Još par smjernica za sve one koji još traže klub.Roma je jedina prekinula u zadnje vrijeme veliki Talijanski trokut- Inter-Juve-Milan 2002.Poznata taktika 4-6-0Veoma mlada ekipa koja je stvarana od trenera čiji je moto "Zabij više"Roma ima odličan vezni red i napad, ali vrlo slabu obranu, i tu morate djelovati što prije.Preporučavam taktiku 4-1-3-2, obavezno vratiti Bertolaccia, Viviana, VerreaKod mene je to izgledalo ovako: Consigli- Balzaretti- Burdiso jr-Capuano(Beluschi) Beluschi De Rossi- Bertolacci- Florenzi- Weiss- Lamela- Immobile, stvarno užitak je bio, možda i najveći na ovom serijalu. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Evo mene opet.Europski klub, dosta jak, ali opet u rangu ispod Reala, Barce, Bayerna... financije nisu toliko bitne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 PSV - nisam vidio da je neko sa njima igro. Imas odlicne igrace i mlade igrace kao sto su Depay, Locadia, Willems, Bakkali te naravno kapetan Van Bommel. Imaju top training i youth facilites. Posto ti igras na duge staze mogo bi srusit Ajaxa sa 31 naslovom Eredivisie, PSV trenutno ima 10 manje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Ovako skinuo sam update sa svim dosadašnjim ljetnim transferima( Neymar-Barca, Falcao-Monaco itd.)Neku ideju, neku jaku momčad a da nije Real, Barca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Ako si skino transfere, kreni s Monacom jer imaju vrhunsku ekipu za pohod na europu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Bok, zanima me gdje mogu skinuti novi dodatak sa promocijama, i transferima, i zanima me jesu li financije išta promjenjene? Također, izabrao sam dva kluba koja su zaista veliki izazov, ali ne mogu se odlučiti koga da uzmem između ta dva kluba, pa vas molim da mi pomognete. Bayer Leverkusen ili S.C. Braga? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Portugal je dosadan malo, ali Braga je fina ekipica, mozes dosta sa njima uciniti, kidaces se sa Portom i Benfikom, takodji i Sportingom, unapredi skolu, i probaj da stvoris nekog novog Ronalda. Leverkusen, je opasna ekipa, imaju Kiselinga, Schurle-a kojeg su prodali CHelsiju sada i imas opasnu konkurenciju za prva 3 mesta. Ako zelis bolji tim sa tezim izazovom onda Leverkusen, a ako hoces manji tim sa vecim izazovom onda Braga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Evo jedan zanimljiv prijedlog svima. Uzmite Salamacu jer je ovo zadnji FM na kojem će ona postojat jer je prije dan-dva ugašena zbog dugova Treća Španjolska liga su bili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Ajmo neki prijedlog. Danas sam obišao "cijeli svijet", i nisam ništa našao zanimljivo.. Samo ne Engleska i Njemačka.. Ostalo sve može.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Galatasaray-Tu su pare, tu je Sneijder, tu je Drogba, tu je Yilmaz.Ajax-Proizvodi talente, prodaj Eriksena za 40-50M€ i uživaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Nešto kompliciranije molim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Dino probaj brazilsku ilia argentisku ligu. Da nepišem karijere sigurno probao bi u brazilu. Gremio , Santos, Fluminense, Flamengo. River plate , Newells Old boys . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 (edited) Crystal Palace - imas Zahu jos ovu sezonu, solidnu ekipu za ulazak u Premier Ligu. Edited June 20, 2013 by Mitro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts