Mikrofonija Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Neki klub koji je negdje na granici Europske LigeLiga petica St.Etiene- dobri igraći, odlična škola. već u prvoj sezoni se možeš izboriti do europe i zahvaljujući školi nemoraš puno trošit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Evo ti od mene: HSV: Badelj, Adler, Janssen, Van der Vaart, Son, sjajna ekipa, možda i najbolji stadion u Njemačkoj, slavna prošlost, ali već dugo već nekog rezutlata. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Najbolji stadion u Njemačkoj je službeno VeltinsArena ilitiga Schalkeov stadion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Ako ćemo tako, najbolji je Berlinov ili Olimpijski stadion, ali meni je ovaj predobar. Nećemo više spamat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Prijedlog nekog velikog kluba iz jačih liga, da ima tradiciju i dušu, ništa CFC, ništa MCFC i slične ekipe. Izazove san prošao, došao je red na malo rasterećenije igranje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Everton: Jela, Felaiini, budi novi Moyes + tri talenta imaš.Benfica- poznato sve, guzi Chelsea i poberi pohvale forumaša.Inter- Sa Kovom do vrha svijeta 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 Tu Inter može proći, ali nema 3 igrača da valjaju.Može još koji prijedlog... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 Prijedlog nekog velikog kluba iz jačih liga, da ima tradiciju i dušu, ništa CFC, ništa MCFC i slične ekipe. Izazove san prošao, došao je red na malo rasterećenije igranje Liverpool - nadimak Looserpool sve govori.Arsenal - već isfuran ali uvik dobar izazov za nešto veliko napravitJuventus - napravi talijansku megamoćadLyon - Vrati ih na vrh francuske i narugaj se ogatašima iz Pariza i Monte CarlaRiver Plate - ako želiš malo do južne amerike. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 porto-odlični mladi igrači i mogući veliki uspjesibenfica-sa cardozom i ekipom po EL i LPatletico madrid-falcao i društvo neka probaju maknuti sa vrha barcu i realdortmund-odlični uvjeti i igrači za postizanje nekog većeg cilja 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 Sevilla, klub sa dugom istorijom. Trochowski, Cicinho, Rakitic, Reyes, Kondogbia, Alvaro Negredo. Vrati ih na stanje iz 2006-e kada su osvojili kup UEFA. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me2 Posted May 19, 2013 Share Posted May 19, 2013 Ajde predlozite neki tim koji je prosecan, a ima dobre finanisije. I vase mislenje o Werder Bremen? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted May 19, 2013 Share Posted May 19, 2013 Prije svega pogledaj opise klubova od foruma i možda ti se neki svidi Swansea ti ima novce, a ima i dobre igrače...Također Werder kojeg si spomenuo, a i Wolfsburg ima novaca i nekoliko odličnih igrača kao što su Perišić i Diego 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sostaa Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 LIjep pozdrav svima.Morao sam prekinuti save sa Granadom s kojom sam završio na 4. mjestu u prvoj sezoni i izbacio Chelsea u playoffu LP. Možete mi dati prijedlog kluba kao Granada iz Njemačke ili Francuske, i da ima ponešto na računu za transfere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 Kao Granada..Teško.. Ali.. Pregledaj naše opise klubova, tamo imaš vjeruj mi svega.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 Granada Watfor Udinese svi imaju istega ownera. Probaj sa njima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sostaa Posted May 21, 2013 Share Posted May 21, 2013 (edited) Kada sam vidio opis klubova ovdje na forumu, odlučio sam za Sporting Lisabon. Edited May 21, 2013 by sostaa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me2 Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Video sam Werder Bremen i te timove, ocajan finansiski balans i slab kvalitet igraca. Ajde neki predlog za kao sto sam rekao neki dobar tim sa dobrim finansijama? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 (edited) Sa dobrim finansijama:Everton-probaj ih vratiti u vrh i parirati "velikoj šestorci"(ili četvorci bez Liverpoola i Tottenhama)Swansea-uvijek zanimljiv, probaj se izboriti za Europu, finansije su "secure", ali treba biti ustrajan Sa jako sigurnim finansijama: Schalke-klub koji ima novca i kojemu malo nedostaje da se uključi u borbu za titulu.Newcastle-velika tradicija, ali posljednih par sezona igraju slabo. Novac imaju, imaju dobre igrače, ali im nedostaje "ono nešto". Edited May 22, 2013 by staridedo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Evo kako moj mozak razmišlja za idući projekt kojim ću igrati. Benfica: Ne vuče me moram priznati, nemam neki taktički plan, zapravo nema ništa što me trenutno vuče da odigram +5. Napoli: Cavani, najbolji napadač, Trojac Inler-Behrami-Dzemaili- tri Švicarca, na papiru, reklo bi se. Imaju sve skoro, povijest, dobar stadion, solidne financije. Udinese- Grande Toto je prva asocijacija, tu bi neku taktiku sabio koju nikada nisam igrao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Dajte neke prijedloge, totalno sam bez inspiracije.Nemam nikakvih velikih zahtjeva pa dajte šta god mislite.Šta više napišete to bolje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Pa eto pogledaj opise klubova, tamo ti je napisano dosta njih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 evo Mikro... Saint Etienne - najvise puta su osvojili Ligue 1...vec dugo bez trofeja, imas jednu dobru ekipu na celu sa mladim Zoumom te AubameyangomMonaco - imas sve preduvjete da stvoris ekipu koja vec za 5 godina moze bit mega momcadLazio - imaju sjajan tim, malo stariji no dobar, tu je i Klose Valencia - imaju odlicnu obranu, vezni red pun tehnicara te u Napadu Soldado...probaj konacno Barcu i Reala skinut s trona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 (edited) Uzmi Sampodoriju, klub sa dugom istorijom. Nekadasnji pobednik kupa pobednika kupova. Bili su 92-e nadomak prvaka Evrope, ali ih je Barsa sprecila u tome. Mozes li Sampdoriju da vratis na staze slave. Dosta velikih imena je igralo za Sampdoriju. Vieri, Chiesa, Lipi, Seedorf, Klinsmann... Edited May 22, 2013 by Dzoni 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 Stoke- igraj na stari engleski način, na skok igruWolfsburg- zanimljiva ekipa sa solidnim financijama i igračima poput Nalda, Diega, Olića.. i par mladih talenata poput Dosta, RodriguezaJuventus- složi pravu taktiku i uz pojačanje-dva kreni po titulu prvaka EuropeSevilla- Medel, Negredo, Navas, Palop, Cicinho, Rakitič... Ekipa za TOP4 već u prvoj sezoniLyon- vrati ih na tron sa znatno podmlađenom ekipom i nekoliko ekstra talenata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me2 Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 Everton ili Valencia i zasto? I koji tim ima bolje finansije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts