Flekica™ Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 Dobio sam inspiraciju.. Tražim prosječan klub, zamolio bih i razloge. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBigOneFCB Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 Swansea, nemas spica ali imas 17 miliona budzet, jedini Premierligas iz Velsa, tu je i Michu zverina, Vilijams zverina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nogometaš11 Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 Swansea- imaš solidnu ekipicu, Michu glavni. Probaj izboriti europu u prvoj sezoni kao oni, i pokušaj ne ispasti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nogometaš11 Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 Dajte nešto zanimljivo ajde, samo Lige petice+ Rusija-FM13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 Nabavio si FM13, lijepo. Predlažem Hannover jer su jako zanimljiva ekipa sa solidnim rješenjem na svakoj poziciji. U prvoj sezoni ćeš se zapravo morati više pozabaviti prodajom neko kupovinom.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 Granada - odlični igraći, jaka liga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Tražim klub koji ima najmanje 10-tak, možda dva milijuna manje za transfere. Trenutno mi klubovi u vašem opisu baš i nisu interesantni, ali bi jako pohvalio vaš rad i opisivanje klubova svih liga. Opisi su stvarno dobri, ali trenutno me ne vuče ni jedan taj klub. Preferiram lige: Engleska, Rusija, Njemačka i Italija. Ako bude nešto "uspješno" i na duge staze, možda vam to prikažem u jednoj drugoj temi. Meni osobno najbolja karijera na dosadašnjim forumima je od Dine ona sa Southamptonom. Naravno i ja bi htio napisati jednu takvu, ali ne sa istim timom, dakako. Zato vas molim da mi predložite po par klubova iz svake lige i napišete određeni razlog. Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Anzhi - nemaju nikakvu povijest. Probaj s njima konacno nesto u Europi napravit, imas para...tu su ti Willian, Traore, Bousoufa, EtooQPR - Nisam vidio al mislim da imaju para, za prvu sezonu bi mogao do europe dogurat. Imaju Taarabta, Mbiu, Sambu, Cesara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Everton-jaka liga,imaju jednu od najboljih obrana lige i solidnu ekipu prosjek godina 24 mislim...tu je i fellaini i mlade made poput barkleya mislim da ces uzivati njih voditi zreli su za europu vec prve sezone ih mozes ugurati tamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Tražim klub koji ima najmanje 10-tak, možda dva milijuna manje za transfere. Trenutno mi klubovi u vašem opisu baš i nisu interesantni, ali bi jako pohvalio vaš rad i opisivanje klubova svih liga. Opisi su stvarno dobri, ali trenutno me ne vuče ni jedan taj klub. Preferiram lige: Engleska, Rusija, Njemačka i Italija. Ako bude nešto "uspješno" i na duge staze, možda vam to prikažem u jednoj drugoj temi. Meni osobno najbolja karijera na dosadašnjim forumima je od Dine ona sa Southamptonom. Naravno i ja bi htio napisati jednu takvu, ali ne sa istim timom, dakako. Zato vas molim da mi predložite po par klubova iz svake lige i napišete određeni razlog. Hvala Newcastle - Imaš dobre igraćeWolfsburg - Imaš neloše para na startu (malo više od 10M), a ekipa triba preobrazbu jer je dosta staraWolverhampton, Huddersfield, Leicester, Nottingham - Probaj nešto startom iz Championshipa. Ove ekipe imaju startni TB oko toga šta tražiš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Treba mi predlog, da klub nema problema sa dugovima, da ste takmici u prvoj ligi. Ima jacu odbranu . Skolu fudbala, da nije pretendent za titulu(recimo da juri 6-7 poziciju).Sve to, a da nije iz Engleske ili Nemacke. Moze i klub iz neke "prosecne" lige, a moze i iz velike petice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Sporting imaju odlicne igrace sa dosta potencijala, imas uostalom u Opisu klubova sto tu radile moje bivse kolege iz Supp tima Az alkmaar imaju takodje dosta mladih igraca sa velikim potencijalom i odlicnu skolu za mlade 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 A sta ti mislis da Sporting ne moze titulu da osvoji? Az Alkmar, mozda. Cekam jos predloga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Saint-Ettienne Kurt Zouma u odbrani , po meni jedan od najboljih DC-a, i u napadu Abomejang 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Atalanta dosta Italijanskih igrača mladi razvijajo svoje igrače , .ladi Livaja jak 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 A sta ti mislis da Sporting ne moze titulu da osvoji? Az Alkmar, mozda. Cekam jos predloga. S početnom postavom ne, love se nema previše, dugova prema banci ima tako da prve sezone nema kupovanja puno 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 U tom slucaju Sporting otpada. Ovo sa finansijama presudilo. Sad jos vagam izmedju Saint-Ettien-a, Sevilje i jos nekog kluba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Sporting imaju odlicne igrace sa dosta potencijala, imas uostalom u Opisu klubova sto tu radile moje bivse kolege iz Supp tima Opise klubova nije radio S Team, nego jedna druga ekipa. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Uzeo sam Kuban. Skola se da napraviti, posto imaju love. A sa par igraca u bliskoj buducnosti, mocice da se napravi tim za respekt. Stoperi su im najjaci. A takodje i jako zanimljiv napad. Hvala svima na ostalim predlozima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 odlučio sam se probat u brazilskoj ligi, e sad neznam koji tim, može prijedlog? ps: igram još fm 2012 ali sam ovdije pitao jer neznam oče mi tamo iko odgovorit, nadam se da nije problem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 (edited) Botafogo - Imaš Sedorfa - zadnji put prvak 1995.Cruzeiro - Imaš Montilla, Renana i još dobrih igraća - zadnji put prvak 2003.Palmeiras - Najtrofejniji klub uz Santos u Brazilu koji nije bija prvak od 1994. Vrati ih na stare staze slave.Internacional - Također solidna ekipa. Zadnji put prvaci bili još u osamdesetima. Edited May 7, 2013 by Mikrofonija™ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 odlučio sam se probat u brazilskoj ligi, e sad neznam koji tim, može prijedlog? ps: igram još fm 2012 ali sam ovdije pitao jer neznam oče mi tamo iko odgovorit, nadam se da nije problem...Nije problem sada , iduće puta će biti. Ako igraš FM2012, pitaš u 12, daljnja razmišljanja nisu bitna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=UmXDC7CCNm0 Inspiracija za igranje sa repkama. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 (edited) Neki klub koji je negdje na granici Europske LigeLiga petica Edited May 14, 2013 by Cris Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 (edited) Everton, Sevilla, Lazio.. NE spamaj -5 bodova! Edited May 14, 2013 by Dino151 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts