Dino151 Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Ovaj tjedan očekujte jedan Talijanski velikan, klub iz Skandinanvije, Istoka, te Otoka što se tiče opisa. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 Evo mislim da krećem sa Radnikom iz Sesveta, 2 HNL, makar je moj lokalni klub ne mislim se previše vezati sa jedan klub u ovom sejvu Znači prvo Radnik u prvu ligu i tamo izdržati jednu sezonu, pa otići dalje u jači klub kada dođe ponuda i tako.. što vi mislite? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Jedna mala obavijest za ovu temu: I kroz ovu temu će te dobivati bodove u FM Tablicu u skorije razdoblje. Znači svaki post koji budete dobro ili opsežno predlagali klubove, dobiti će te 3-5 bodova u FM Tablicu. Ovo bi vam trebalo pomoći da konkstuktivnije pišete postove u ovoj temi. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Ajde da vas čujem, nemam nikakve volje za početi sa nikim, pa mi predložite nešto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Zelis li nesto jako ili vec neki slabiji klub, pa da gradis momcad i vodis je do vrha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Želim nešto zanimljivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Tenerife ili Real Oviedo, oba dva kluba su sada u trećoj ligi Španjolske, nekada veoma dobri klubovi, dugogodišnje iskustvo u prvoj ligi i nekoliko puta oba kluba u polufinalu Copa del Reya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Ako ti fali inspiracije uzmi nekog sebi simpatičnog velikana sezonu- dvije dok ne dođe inspiracija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Ništa to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Dino sta mislis --> BRAGA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Molio bi te da pročitaš prvi post u temi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Promašio si temu totalno. Molim bez spama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Probaj sa Spartak Moskvom, mislim da su oni najtrofejniji klub u Rusiji, a odlična konkurencija u ligi gdje su bogati Anzhi, Zenit i CSKAHannover u njemačkoj ima isto jaku konkurenciju, poprilično mlada momčad sa nekoliko odličnih individualaca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBigOneFCB Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Dinamo Drezden, nisam igrao sa njima a verovatno i neću ni na ovom ni na sledećem FM-u(na 14 AEK, Balkan challenge itd.) ali jednog dana oću.Tamo je Vujadin Savić, igrali su i sa Zvezdom kad su crveno-beli uzeli titulu prvaka Evrope.Kako sam čuo, inspiracija ne nedostaje.Ako gotiviš Švabe, uzmi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaneCiro™ Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 Anzhi Makhachkala probaj sa njim imaju dobar transver budzet, prve sezone krecu od drugog kola za ligu evrope i imaju dobar tim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fergie Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 boavista, zaboravljeni klub iz portugala, nekada velikan portugalskog, pa i evropskog fudbala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 Odustao sam od smrdljive igre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Sporting Lisabon ili Bayer Leverkusen ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Bayer - imaš odličnu momčad, a konkurencija u ligi nije mala i probaj se izgurati na vrh pored borussie, bayerna itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Uzmi Arsenal i konacno osvoji neki trofej. Za cilj imas da vratis Songa, Fabregasa i RVP-a u tim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 ako ces uzimati arsenal nemoj vracati rvp-a, on je djubre 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Uzmi Liverpool i vrati jih na vrh svijeta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBigOneFCB Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 Swansea ili Soton, vise volim Swansea ali Soton ima skolu pa ne znam sta da radim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 (edited) Neki klub da ima para i predsjednika koji ulaže iste u razvitak kluba. Ne mora biti među najboljima u ligi i ne mora biti u nekim jakim ligama. @BigOne: Uzmi Soton ako voliš razvijat svoje igraće, a Swansea ako želiš razbiti engleze sa welškom momčadi. Sa obe možeš u Europu već u prvoj sezoni ako sve dobro postaviš. Edited May 3, 2013 by Mikrofonija™ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 Swansea ili Soton, vise volim Swansea ali Soton ima skolu pa ne znam sta da radim.Swansea, jer Soton je moj. Neki klub da ima para i predsjednika koji ulaže iste u razvitak kluba. Ne mora biti među najboljima u ligi i ne mora biti u nekim jakim ligama. @BigOne: Uzmi Soton ako voliš razvijat svoje igraće, a Swansea ako želiš razbiti engleze sa welškom momčadi. Sa obe možeš u Europu već u prvoj sezoni ako sve dobro postaviš.Monaco- Vjerovatno znaš, druga liga, finale LP, novi Žiliji, Roteni, Dade Prše. Hrpa para, PSG sa Azurne obale. Ili jednostavno pogledaj SD klubove na ovom FM-u, ima tema ovdje u generalnom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts