Bili Tić Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Aston Villa, Norwich ili West Ham ? I zašto ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Ja bih uzeo West Ham zbog povijesti i navijača, samo se sjeti kakve su igrače imali i da su Lampard, Cole i još pola Premier lige izašli iz tog kluba... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Uzeo sam Norwich, nekako najmanji imperativ imam s njima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 je li itko igrao sa rubinom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 ja sam sa CSKA moscow ako te zanimaju pravila lige Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 je li itko igrao sa rubinom?Jesam ja poceo odigrao par utakmica dobro krenuo i crash dump i obrisem save ali solidna ekipa Rondon,Bochetti su odlicni ima tu jos par igraca ja doveo peruzzi-a i ademilsona ali me crash zeznuo pa nisam igrao ali preporucujem ti,jest da su tu dinamo,cska,anjzi i lokomotiva ali to je smisao igre heh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Rubin je super ekipa. Inače ne mogu vam se pohvaltiit, praznici su 5 dana već, a ja ako sam pola sata odigrao FM-a sa užitkom.. Jednostavno ne ide.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Dino nemoj mi pričati, isti slučaj i jednostavno neće Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 A kada krenu testovi, vjerujem da će i inspiracija, čudo je ljudska psiha.. Možda si međusobno pomognemo.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 Predlozite dva kluba sa solidnim finansijama iz lige petice+holandija da igramo drug i ja zajedno ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 U Engleskoj imaš nekoliko takvih na vrhu + QPR.Real-BarcaNisi naveo Rusiju, ali tamo imaš nekoliko jakih ekipa na vrhu s velikim buđetom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 Necemo ove jake klubove tipa arsenal,real,barsa Rusi smaraju zbog stranaca,videcemo jos hvala u svakom slucaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 Pogledaj opise klubova, možda nađeš nešto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaro Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 Koga da uzmem,Besiktas ili Bragu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 Braga je izazovnija jer pored Porta i Benfice u ligi kakva je u Portugalu nije lako, a tu je i Sporting i Academica koja je branitelj naslova u kupu... Bešiktaš isto nije loš, sve je bolja i kvalitetnija turska liga, ali ipak moja ti je preporuka Braga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaro Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 Braga je izazovnija jer pored Porta i Benfice u ligi kakva je u Portugalu nije lako, a tu je i Sporting i Academica koja je branitelj naslova u kupu... Bešiktaš isto nije loš, sve je bolja i kvalitetnija turska liga, ali ipak moja ti je preporuka Braga Hvala,budem probao s Bragom,ali najvjerojatnije će i Turci doći na red jednom 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 Izgubio sam inspiraciju za FM, jednostavno ne znam koga da izaberem.. Pa ako može prijedlog, ne tražim timove kao što su Barcelona, Real, ali ne i LLM, male klubove.. Znači nešto u sredini, klubovi koji se nalaze između 6 i 10 mjesta, razlozi su poželjni.. Hvala. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crozzerinho Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 Flekica - Everton,Odense,Stuttgart,Hoffenhaim,Fiorentina. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 Aj ti crozerinjo ne spamaj. Pročitaj prvi post u temi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 Flekice od mene imas predlog za Lyon - imaju odlicnu ekipu i imaju mlade talente , nisu nikad osvojili Ligu Sampiona i takodje probaj smaknuti PSGRoma - ponavljalo se ovde zasto ( vrati ih na stare dane , imas Totija i Lamelu)Malaga - probaj da pobedis Real , Barcu i Atl. Madrid, imas neverovatnog Isca i igras jos Ligu sampiona na pocetku. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 HSV, Hoffenheim ili Wolfsburg? Ako je netko igrao s njima, molim neka mi kaže dojmove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Wolfsburg je dosta dobar, ima dobre igraće te ima para. Svakako preporuka. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Sva tri kluba su na svoj način dobri.. ipak prednost dajem Hoffenhaimu koji ima veoma mladu ekipu, čini mi se da je kod njih Volland zvijer, kao i odlična krila... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cgbg11 Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 HSV tu po meni ima najbolju ekipu-badelj,van der vaart, odlicnu odbranu... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Probat ću sa HSV-om, nemaju ni centa za transfere... Hvala na odgovorima. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts