Ling^2 Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Moja preporuka jeste da skines neki save iz buducnosti, 2020 godina i slicno. Neces znati pola igraca, bice kao da igras neku drugu igru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Ljudi pomozite imam i previse inspiracije, zelje i vremena za igru al jednostavno nemam ideju sa kim da krenem. Sacuvan mi je pocetni meni i 2 dana ne mogu da se odlucim koga da izaberem. Dajte sto vise predloga nadam se da mozete da mi pomognete .Jel imaš neke smijernice da ti znamo predlagati? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IBM Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Odlucio sam se za nekog engleskog nizeligasa pa eto ko se razume i ima iskustva nek mi predlozi par interesantnih klubova samo da nisu u dugovima do guse. I gde mogu naci dodatak za te nize lige ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Skini niže eng lige i igraj sa United of Machester. Klub koji su osnovali navijaći Uniteda kad su braća Glazer kupila klub. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Uz redovne opise klubova koji će biti izdani za par dana, svaki dan ovisno o vremenu slobodnom ću vam predlagati zanimljive klubove: Danas je to red na Swanseu: Zašto ih uzeti?.. Vjerovatno znate priču o ovo ono Swansea jedini Welški klub u Premierligi, Michu i te sheme. Znate li da su oni pobjednici Liga kupa ove sezone u real-life-u, znate da im budžet za ovu sezonu iznosi 17,5 miliona, na to mislim naravno transfer budžet. Znate li da jedini oni u Engleskoj gaje sistem igranja na Španjolski način, gdje su spojili igru "Tiki-Taku" sa Engleskim stilom? Znate li da oni još nemaju naslova u Premierligi?, upravo ste vi možda čovjek za to. Znate je li da je trenutno u našem Timskom radu trenutni izbor isto ovaj klub, Timski rad ili vaš save, Swansea je pravi izbor! 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Pošto stvarno neznam s kim bi igra dajte neke prijedloge. Odusta san od LA Galaxya jer me svaki put usere oni salary cap. Nemoš poštenog igraća dovest. Svi bi tili astronomske novce. Prednost imaju sugar daddy klubovi iz slabijih liga.Jel Red Bull Brasil ima na manageru bez editora? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borden Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Mislim da ne, ja sam tražio ali nisam našao. Možda se varam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Daj nam neke smjernice što da ti predlažemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 (edited) Neki klub iz osrednje do slabe lige. prednost imaju sugar daddy klubovi. Edit: Po mogućnosti da more malo više stranaca se registrirat. Edited March 14, 2013 by Mikrofonija™ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Probaj Monaco, strašan budžet, ekipa predobra za drugu ligu, šef stalno dobaciva pare, a tu su i povijesni uspjesi, i Dado Pršo. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borden Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Čak mislim da nemaš poreza u Monte Carlu ili mi se čini? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Znaš da bi i moga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 na Dinov prijedlog za dodat, vrati Henrya i Trezegueta i umorivi ih ako budeš vodio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Ima li još koji slićan klub da nije Anzhi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Red Bull Salzburg isto ima love, kao i Cardiff, ima i Nott forest, uzeo ih neki bogataš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Aj molim vas ko ima editor nek mi baci SS klubova sa sugar daddy foreground i background Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Aj molim vas ko ima editor nek mi baci SS klubova sa sugar daddy foreground i background da nisam pisa bezveze http://www.fm-balkan.com/forum/topic/12102-list-of-all-sugar-daddy-clubs-in-fm13/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 da nisam pisa bezveze http://www.fm-balkan...-clubs-in-fm13/ nisu ništa minjali na ovom najnovijem patchu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Mislim da nisu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 daj nek netko predloži klub iz francuske,njemačke ili engleske lige prve ali da je osrednji i da ima preko 10M TB...krenuo sa rosenbrgom ali me živcira raspored kola ono cijelo ljeto igram utakmice čudno mi je to...cilj mi je da sa tim klubom u 5 sezona osvojim ligu prvaka pa bi vas molio ako imate kakav prijedlog...znači osrednji klub sa 10+ TB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 (edited) Predlozite mi neki od jacih timova, po jedan iz Spanije, Engleske, Nemacke, naravno uz to objasnjenje Edited March 20, 2013 by Keot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 Atletico Madrid- Falcao, Arda, Adrian, Courtois,... Skini Reala i barcu. Budi najbolji klub u Španjolskoj.Liverpool, Arsenal, Everton- Prva dva su već zaboravili kako izgleda pehar prvaka premiershipa, a Everton ima dobru podlogu za nešto napravit.Bayern - Postani najjači klub na svitu. Imaj bar 17 reprezentativaca Njemačke. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cgbg11 Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 Odlucio sam da prvi put pocnem francusku ligu od kada igram menadzer koga da uzmem Saint-etienne ili Touluse? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 Auxerre, postavili smo opis do prije par dana,a zašto, pogledaj u temi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cgbg11 Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 Lijep opis i svakako veliki izazov ali sam se ipak odlucio za toulouse zato sto nikada u svojoj istoriji nisu osvojili Ligue 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts