Dino151 Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Prvo da te obavijestim da za karijeru treba imati 50 postova, pa onda se može otvoriti i pisati. Što se tiče klubova, uzmi Weder (Pedersen,Elia u napadu), Njemačka prva liga, Financije mislim da su oke. Mlada ekipa,bez zvijezda, može se puno napraviti ako se igra kako treba. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millwall_boY Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Prvo da te obavijestim da za karijeru treba imati 50 postova, pa onda se može otvoriti i pisati. Što se tiče klubova, uzmi Weder (Pedersen,Elia u napadu), Njemačka prva liga, Financije mislim da su oke. Mlada ekipa,bez zvijezda, može se puno napraviti ako se igra kako treba. fino.. onda idem na drugi account Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Mislim da će ti se zacrnit oba accounta ako nemaš neko pravilno objašnjenje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millwall_boY Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Mislim da će ti se zacrnit oba accounta ako nemaš neko pravilno objašnjenje.. IMAM!prvi acount Dino Jalek (bio sam aktivan)ne koristim ga vise jer sam ga napravio putem facebook profila, a taj faceebok je deaktivirani.. mhm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Javi se adminima (Lingu ili Ventusu), pa nek oni odluče.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 (edited) Pozdrav..Evo mene opet na forumu..Može li mi netko reći gdje da se predstavim, nekim novim članovima i novom administracijom.. Dok sam tu, zamolio bih vas neka mi netko pomognete u mojem izboru klubova. Vjerojatno je netko igrao s barem jednim od ovih timova pa mi može u par rečenica svojih par savjeta za kupovinu i iskustva s tim klubom.. Swansea(Engleska-Wales), Southampton(Engleska), Tottenham(Engleska), Wolfsburg(Njemačka), Vitesse(Nizozemska), Roma(Italija), Genoa(Italija), Stuttgart(Njemačka)? Nadam se da će mi netko izaći u susret, i pomoći u ovom odabiru i odgovoriti gdje se se mogu predstaviti "novim članovima". HVALA Edited March 4, 2013 by pepsi10 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Wolfsburg je nakon updatea dobar tim, i imaju nešto love...Genoa mi se sviđa, imaju par individualaca dobrih, konkurencija u ligi je jaka pa probaj nešto izboritSwansea, za ovaj klub je sve jasno, pogledaj koji su u RL na tablici, probaj to napraviti u prvoj sezoni, imaš MichuaTottenham uzmi ako voliš puno love i brze igrače.. P.S. Dobro je da sam sebi nisi predložio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 http://www.fm-balkan.com/forum/forum/49-predstavite-se/ imaš jednu priču o karijeri koju igra jedan administrator na forumu sa southamptonom pa ako tre zanima možeš pogledati. da sam na tvom mjestu izabrao bih neki on engleski klubova jer je ipak to najzanimljivija liga svijeta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Nema potrebe da se ponovo predstavljaš.. Luka, kako si se tog sjetio. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 http://www.fm-balkan...predstavite-se/ imaš jednu priču o karijeri koju igra jedan administrator na forumu sa southamptonom pa ako tre zanima možeš pogledati. da sam na tvom mjestu izabrao bih neki on engleski klubova jer je ipak to najzanimljivija liga svijeta Gledao sam i čitao sam, uskoro ću nabaciti koji komentar Sjajno mu ide, i engleska me liga najviše vuce od svih, najviše Swansea(Michu) i Tottenham(zbog Bale-a), dok Southampton zbog Ramireza i Lamberta, Dino jel ti Lambert igra još uvijek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Piše ti u priči.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Nema potrebe da se ponovo predstavljaš.. Luka, kako si se tog sjetio. To se ne može zaboraviti Sampton je odličan, imaš i kod Dina priču, ali igrao sam sa njima polusezonu...odlična mlada ekipa sa Ramirezom na čelu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 E, nesto pored Lyona, malo da odmorim pa da nastaivm. Molim i da obrazlozite zasto Real MadridDortmundPArtizanMilanChelsea 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Real Madrid, dovedi Balea, stavi Ronalda u špicu i prodaj Benza ili Pipitu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 (edited) E, nesto pored Lyona, malo da odmorim pa da nastaivm. Molim i da obrazlozite zasto Real MadridDortmundPArtizanMilanChelsea Partizan jer ipak mislim da sa ovim velikim ekipama vrlo brzo i lagano dolazis do trofeja te vec nakon par sezona dode do zasicenja. Ovako sa partizanom ako nista uvijek se trudis sto vise dogurati u Ligi Prvaka dizes ugled kluba i lige i svake godine ce se nesto novo desavati ukoliko budes dobar , dolazit ce sve kvalitetniji i kvalitetniji igrači Edited March 7, 2013 by football-freak 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 partizan- samo jedan klub samo jedan grad probaj sve sa partizanom osvojiti 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Mozda Milan, ima prilcino zanimljivu ekipu sa poslednjim pecom. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Ja kao Interist ću vjerovatno uzeti Milana nekada, pa nek ti to bude dovoljan razlog.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Uhhh Hvala na predlozima, Dvoumi sam se i ja izmedju partizana i Milana, ali milan u ovom novom pecu su upropastili jer El Sharawy-a stavili kao AMR ali on uglavnom igra ST na utakmicama, tako da cu vrv uzeti Partizan , jos malo cu da razmislim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Nebi se složio da igra čistog napadača, više krilnog, nekada lijevo,nekada desno.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 el shaarawy igra aml , gledam svaku utakmicu milana nikad nije igro st Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 AML na IF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millwall_boY Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 (edited) Kog da uzmem?Lech PoznanLegia WarszawaHSVAston Villa Edited March 7, 2013 by Millwall_boY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IBM Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Ljudi pomozite imam i previse inspiracije, zelje i vremena za igru al jednostavno nemam ideju sa kim da krenem. Sacuvan mi je pocetni meni i 2 dana ne mogu da se odlucim koga da izaberem. Dajte sto vise predloga nadam se da mozete da mi pomognete . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 (edited) Ljudi pomozite imam i previse inspiracije, zelje i vremena za igru al jednostavno nemam ideju sa kim da krenem. Sacuvan mi je pocetni meni i 2 dana ne mogu da se odlucim koga da izaberem. Dajte sto vise predloga nadam se da mozete da mi pomognete . Evo jedan prijedlog, prelistaj ovu temu i naići će sigurno na neke klubove koji će ti se svidjeti, a uz to imaš i razloge zašto baš taj klub EDIT:Celta - odlična ekipa,dobar izazov i imaju nekoliko odličnih igračaCatania - nešto slično kao i Celta samo talijanska liga,čak su možda i mrvicu jači po kvaliteti igračaLazio - zanimljiva ekipa,u RLu su odlično,probaj isto i u FMu napravit,imaš Klosea,Hernanesa,Mauria...FC Metz - zanimljiv niželigaški klub,probaj ih vratiti u prvu liguWest Ham - proizvedi novog Colea, Ferninanda, Lamparda, Carricka, Johnsona i ekipu,jako dobar klub,a navijači najjačiOffenbach Kickers - evo i prijedlog LLMa,zanimljiv klub i vrlo interesantne povijestiPortsmouth - Propada klub iz godine u godinu,probaj ih vratiti u sami vrh gdje pripadajuAS Monaco - Imaš love,osvoji ligu prvaka,jednom su bili blizuRubin - također imaš loše,imaš i dobar tim sa Bocchetiem u obraniMetalist ili Dnipro - Skini Shakhtara sa vrha,bit će zanimljivo jer imaju love oboje,a i Shakhtar isto Edited March 9, 2013 by Madridista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts