Dino151 Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Nek se "drug" registiira i sam pita idući put. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBigOneFCB Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Nek se "drug" registiira i sam pita idući put. Hteo, ali ga je mrzelo .A sto je drug pod navodnicima, jel treba da dokazujem nesto da to nisam ja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Moze prijedlog , samo da ima dobar budzet i dobar omladinski pogon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 barcelona, ajax... jos su tu i Rennais, saint-etienne, west ham ali nemaju lovf 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Zelio bih prijedlog kluba iz njemačke ili engleske lige...da je negdje iz sredine/dna tablice, ali ima dobre igrače s kojima bih mogao uz par pojačanja do europske lige...barem jedno 7-10 miliona za pojačanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Te pare nema nitko odmah.. Možda QPR ili čekaj da Site team izda priručnik za lige.. Njemačka,ključno ti je ne gledati drugi klub pri uzimanju kluba, koji god izabereš nećeš pogriješiti. Od HSV-a (Badelj,VnVaart, Adler,prošlost), BM (De Jong, Xhaka, Stegen, Hermann,+ nevelika očekivanja), Bremen (mlada ekipa jeftina bez zvijezda), Sttutgatt,najjača škola u Njemačkoj, ekipa totalno rasuta, počinješ ju graditi od Urlicha na golu i Vedada u napadu..Hoffeinheim, malo mjesto, solidna ekipa, mislim da su tu financije oke, i Firmino+Volland napad.Wolfburg,preko 70 igrača pod ugovorom, 35 u prvoj ekipi, dobre novce imaš mislim već na početku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Ipak bih bez para, tako je i bolji Razmišljam izmedu HSV-a i Evertona...neznam što je bolje, i koji je bolji izazov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 HSV ti na početku nije ništa posebno, nema nešto ono.. Pazi sa Njemačkim klubovima,skoro svi imaju veliki dug i kredit.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Kužim Ne znam, sad sam u dilemi izmedu evertona i HSV-a...koja liga je tebi zanimljivija, u engleskoj nema slabih tekmi, mozda bi bio i još veci izazov..i još imam jelavica,fellainia,pieenara... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Njemačka liga je svakako najzanimljivija. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
casaloca1987 Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Southampton ili Celtic?Par razloga žašto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Southampton - rezultat od jučer sve govori, Ramirez u ekipiCeltic - nemaš neku konkurenciju u ligi, ali fokus je tada na LP i EP da se osvojit, Hooper u napadu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 HSV me spuco, haha...ajde prijedlog nekog kluba iz barclays premier lige, i naravno zasto bas taj klub...mislio sam arsenal, imaju dobru ekipu, a i navijam za njih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Arsenal, jako zanimljiva ekipa, odličan budzet, prepuna mladih igrača, jednostavno rečeno, dobar i zadovoljavajući izbor. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 pogledajte film Damned United i sigurno ce te dobiti inspiraciju za igranje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 man.utd...mladi odlični igrači i velika odlučnost tima (determination) će ti pomoći u lovu na trofeje i odličnu igru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 HSV me spuco, haha...ajde prijedlog nekog kluba iz barclays premier lige, i naravno zasto bas taj klub...mislio sam arsenal, imaju dobru ekipu, a i navijam za njihAko si uzeo Arsenal,onda vjerujem da ne moramo se mučiti više?..Southampton ili Celtic?Par razloga žašto?Ovo prvo- puno poznatih mladih klinaca, Ward,Shaw,Chambers.. _Bez kredita,na sredini ćeš imati solidan budžet,Ramirez,nemaju nekog većeg uspjeha.. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLeen72 Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 Predložite neki tim sa kojim mogu u prvi sezoni osvojit Ligo šampiona a ne Real, United, City, PSG ... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borden Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 Sa Juventusom ako posložiš taktiku 3-5-2 sa razno raznim varijacijama možeš u prvoj sezoni osvojit sve bez beda. Imaš fantastične igrače koji su polivalentni i mogu pokrit 4-5 pozicija. Prejaka obrana i veza i odličan napad. I imaš dovoljno novaca da si dovedeš jednog brutalnog igrača. Pošto imaš puno igrača pod ugovorom a skoro svi su kvalitetni, možeš osvojit ligu bez većih problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 Barcelona, Chelsea, Atletico Madrid, Juventus...Tu si 5 tisuća godina i još nisi skužio da ovdje nema pisanja samo imena klubova,promjena i postavi razloge inače stižu kazne. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Bayern München ili Arsenal? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borden Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Pošto je save sa Laziom otišao u PM , da probam opet sa Laziom ili BVB-om? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Borden nemoj zezat Žao mi radi karijere, ja ne bih osobno u BvB jer su premočni ove godine, izazov je veći kod Lazija Bayern München ili Arsenal? Prije Arsenal zbog izazova, mladih igrača i trofeja kojeg dugo nisu uzeli 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borden Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 (edited) A znam ali probao sam danas opet sa Lazijom i u prva 4. kola izgubio sve 4 utakmice bez zabijenog gola. To me malo razočaralo, ako bi opet kretao morao bi cijeli onaj report okrenut... Budem BVB ipak. Edited February 23, 2013 by Borden 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millwall_boY Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Molim da mi predlozite neki klub o kojem cu pisati svoju karjeru. -da ima dobru omladinsku sk (nije obavezno al ono)-da ima jednog il dva dobra napadaca u timu-neka klub bude iz engleske,taljanske il njemacke I. ili II. lige- i da im financije nisu totalno u banani ..i molim da se objasni zasto taj klub .. kratko jasno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts