Bole™ Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 (edited) Posle 7 sezona u Ajaxu napravio sam pauzu i sad pokusavam da odaberem neki klub. Pokusavao i sa Evertonom,L'poolom,Svonsijem i prekidao posle 2,3 dana. Vec par dana razmisljam koga bih mogao da uzmem i nekako sam izdvojio 3 kluba. 2 ekipe koje imaju dobre timove ali ne mogu da uzmu titulu u prvenstvima (Leverkusen i Arsenal) i Celtic. Pomozite mi malo, a naravno i drugi klubovi dolaze u obzir Lyon-jer je zadnjih godina pao u sjenu Psg ali i ostalih timova pa vrati mu slavu a kad god igram s nekim timom u lyonu se razviju extra regeni a imaju odlicnu omladinsku skolu....Jest da su prvi trenutno ali nije to to,bez Lp ove sezone vise niko ne spominje Lyon kao prije par sezona kad je cinio cuda a mislim da na forumu niko nije poceo save s njima.... Edited January 23, 2013 by Bole89 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinki KŠ Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Celtic definitivno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Celtic definitivno Kada navodis klubove, obavezno navedi i razlog zasto je taj klub zanimljiv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBigOneFCB Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Treba mi neki tim, sa budzetom oko 10M, prva liga, tim za sredinu/dno tabele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Fulham, Reading, Swansea, Dynamo Kyiv i Dnipro također imaju love,a i AS Monaco,ali oni su druga liga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Wigan, daju ti 7.5m, ali mozes to da sredis na adjust budget, plus prodas napadace, koji nisu ni za sta. I dovedes jeftinije, bolje...Bore se za opstanak. Imaju smotanog golmana, poluprazan stadion. Eto ti izazova. Ja sam evo druga sezona, i na sestom sam mestu, a dve utakmice manje od Celzija koji je treci, i ako bi dobio te dve tekme, izbio bi na trece mesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinki KŠ Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Ja bih ti preporučio Reading, prvo na početku imaš 14M možeš solidnu ekipicu da napraviš sa tim novcem, a i nekako su mi zanimljivi zbog Pogrebnjaka, onog golmana Federičija i ostale kompanije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBigOneFCB Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 (edited) Vise ne znam sta da uzmem, sve prekinem nakon par dana.Reding je zanimljiv, mozda njih, ali onda moram da cackam po editoru nesto Edited January 24, 2013 by TheBigOneFCB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Ajmo momci jedan predlog , u pitanju je italijanska liga: 1. Inter2. Milan3. Roma 4. Napoli Ne mogu da se odlucim koji da uzmem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Inter nemoj, uzmi ili Romu ili Napoli,zanimljivi su jako..u oba tima imaš nekoliko odličnih igrača,a nemaš puno para Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Izabrao Napoli 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 odlican izbor , forza napoli 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinki KŠ Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Odličan je Napoli izbor. Imaju dosta dobru ekipu, i po meni već u prvoj sezoni možeš da konkurišeš za titulu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nito24 Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 (edited) I ja bi preporučio u talijanskoj ligi napoli pocetku imas 5m ako si dobar klub ti za manje od dva mjeseca da novih 20m imas fantasticnog cavania hamsika tu su jos i intler uglavnom veza napad su jako dobri obrana nesto losije i meni zanimjlivo sta media prediction ti je 7 mjesto a mozes konkurirat u sam vrh tablice Edited January 26, 2013 by nito24 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Crko save sa Romom,poludio sam,tolika domacija i kvalitetno igranje,i ode sve... Što predlažete? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Nemoj italijane , jer i meni je sa Napolijem isto otiso Save i ne mogu igrace da registrujem , izgleda da je Italijanska Liga ubagovana. Moj predlog ti je Lyon, ili Marsele jer su to klubovi koji su nekad razvaljivali francuskom, a i hteo bi da vidim kako ces da razbijes PSG jer me strasno nerviraju , imas odlicne igrace u ova dva tima Ayew i ostali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Lyon je svakako jedan od opcija.. Uz Derby,Genk i Karpate.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Derby je zanimljiv, imat ćeš love u drugoj sezonu podosta pogotovo ulaskom u Premier League.. A da probaš sa Auxerreom, Yaya Sanogo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Lyon je svakako jedan od opcija.. Uz Derby,Genk i Karpate.. Pazi ovo - Nunberg. Bogata povjest, čak 9 naslova prvaka bundeslige, najviše nakon Bayerna! Danas su daleko od vrha, odlčina liga, velika konkurencija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Igrao sa njima prošlu godinu/serijal i pokorio sve u Njemačkoj.. Auxere je zanimljiv,ali u Francuskoj ipak Lyon i Etienne imaju prednost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 (edited) nekog iz turske lige naprimjer ovaj bogati fenerbache Edited February 2, 2013 by ZakNik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Lyon je buduća destinacija.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borden Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Dino jesi probao sve da spasis sejv? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Problem je što je nestao,da tako moram reći, promjenim naziv sejva,moram kopirati na prijenosni hard disc,i piše da ga nema.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBigOneFCB Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 (edited) Moj drug ima FM13 i trazi pomoc pri odabiru kluba.Razmislja izmedju Atalante, Kaljarija, Palerma i Bolonje. Edit:Uzeo je Kaljari Edited February 7, 2013 by TheBigOneFCB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts