Messi™ Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Uzmi Monaco,druga liga,odlični igrači+sd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 evo uzeo sam Atl. Bilbao , nasao sam sebi izaoz , napraviti od ovog tima novu Barcu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piro Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 Ma kakav Real,Barsa,Dortmun,City,PSG,Chelsea i ostali mudzahedini BORAC CACAK bre ! , dosadno kad krenes sa jakim timom , ja krecem sa Odesom ( prva liga ukrajne ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 Vidim da si novi,možeš nam se i predstavit,a ovim putem dobrodošao Većina će početi sa jakim klubom da se malo uvuku u novi FM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 Nije ovaj FM kao prethodni, uverićeš se, ako već nisi. Treba krenuti sa malo jačim klubom, da vidiš kako sve to funkcioniše, jer je dosta težak za igranje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 dajte prijedlog nekog tima, lige petice, sa dobrim igračima..neznam, nekako mi se neda počinjati s dinamom jer i ligi ubijam a LP banana split..dajte neki dobar prijedlog i naravno obrazložite, možda krene i neka karijera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Hannover- ekipa podlijeljena na Njemce i strance,vrlo klasni Njemaci u rangu svoje repke-Stindl,Zieler,Schulz, i stranci koji su veoma kvalitetni,od onog Norvežanina,Dioufa,Konea.. Drugi prijedlog je ekipa Fiorentina,strašno pojačana,ekipa za vrh,uloženi su milioni braće vlasnika,i pretendiraju na vrh Serie A Treći prijedlog je Španjolski "Inker Zaprešić",tj Getafe,klub koji odgaja igrača Reala,i onda im to 5-struko naplati. Dovedi igrača sa TL i sastavi solidnu momčad za najjaču ligu svijeta. Što se tiče Engleske- QPR,nešto slično kao Viole, ali ipak moj prijedlog bi ti dio iz druge lige netko tipa Leicester,ili ti City druge lige,to dovoljno govori. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 mislim da cu krenuti sa getafeom, igraju li oni prve sezone europsku ligu mozda? mozda bude i neka karijera..svakako hvala na prijedlogu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 moj prijedlog saint etienne, vrati ih na vrh gdje su bili. imaš talentiranih mladića u ekipi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Wolfsburg je primamljiv. Liga je izjednačena, imaš para za razliku od ostatka ali imaš i dobar kostur momčadi. Benaglio, Kjaer, mali Švicarac, Diego, Vierinha, Olić, Dost,... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 (edited) huhu, sad ste me opet bacili na dvojbu..getafe ili wolfsburg..mozda cak i wolsburg, cini mi se da je nekako njemacka liga zanimljivija EDIT: ipak wolfsburg, primarni cilj mi je svakako biti na kraju sezone na mjestu koje vodi u europsku ligu najmanje ) Edited November 17, 2012 by bodybuilder Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nito24 Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 s kojim klubom zapocet imam ih vise juventus jer mi je najdrazi oduvijek obozavam ga dinamo volim jer ima dobre mlade igrace i mozes s njim bas gustat u igrici i uvijek bit u europi kanta za napucavanje od ovih malo jacih atletico bilbao porto benfica ajax bayern tako neki znaci ne top real barca man itd ima ko sta za preporucit najradje bi krenuo s nekim klubom iz spanjolske italie engleske. nekako athetic madrid ili bilbao su naizgledniji imate vi sta za preporucit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 Pa ako ti ne smeta da dovodis samo Baskijce, onda At. Bilbao, a u suprotnom Atletiko Madrid. Sa Atletikom mozda mozes i titulu da uzmes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 s kojim klubom zapocet imam ih vise juventus jer mi je najdrazi oduvijek obozavam ga dinamo volim jer ima dobre mlade igrace i mozes s njim bas gustat u igrici i uvijek bit u europi kanta za napucavanje od ovih malo jacih atletico bilbao porto benfica ajax bayern tako neki znaci ne top real barca man itd ima ko sta za preporucit najradje bi krenuo s nekim klubom iz spanjolske italie engleske. nekako athetic madrid ili bilbao su naizgledniji imate vi sta za preporucit uzmi Everton i do vrha, odličan izazov zbog slabih financija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nito24 Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 evo kupljena i instalirana igrica malo kasnie cu krenut sa igrom.no jos uvijek neznam s kojim cu timom krenut sad je dosao u obzir i munchenposto ima dobru momcad i to dosta mladih inace svugdje dovodim mladje igrace a volim igrat 4 3 1 2 s tim da su sva tri svi centre. ili moze i4 1 2 1 2nesto od to dvoje ce bit ovisi s kojim klubom krenem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 Zaknik,pročitaj prvi post u ovoj temi,molim te. Nito,kakav te klub zanima,liga,TB,igrači? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 da zaboravio sam objasniti zašto baš ta dva kluba...htio editira al ti si me preduhitrio....newcastle jer je po meni najkompletnija momčad i ima izrazito dobre igrače,a liverpool zbog vrlo mlade i talentirane ekipe.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nito24 Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 Pa ako ti ne smeta da dovodis samo Baskijce, onda At. Bilbao, a u suprotnom Atletiko Madrid. Sa Atletikom mozda mozes i titulu da uzmes. uzeo sam sad athletico al sta ja nemogu nikog dovest osim baskijaca? isao gledat neke igrace nemogu nista dovest ? sta se to kasnie makne ili molim pomoc ako je tako preci cu ja na napoli malaga tako nesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 Bilbao je upravo zato najposebniji klub na svijetu i to se nikada ne mjenja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 Ne možeš dovest nikoga tko nije baskijac,ali to je izazov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 ne možw ti se to maknut tako je pravilo athletica bilba-a uzmi neki drugi klub ako ti se to ne sviđa.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nito24 Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 (edited) ludilo maknut cu ga a tako mi se dobro svidjelo evo umam ukucane engleske lige italia spania sad napoli malaga betis neznam i imam pitanje sta pise to da mogu samo baskijci dolazit u klub trazio sam al nisa mogo nigdje nac moze neki klub preporucit evo da ne zahtijeva neku medijsku predikciju visoku znaci od 5 pa do nekog 7 8 i da je koliko tolko dobar da ima para sve sta sam htio nasao u bilbao al nemogu dovodit igrace Edited November 21, 2012 by nito24 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 šta ti slabo pratiš nogomet kad ne znaš da Bilbao dovodi samo Baskijce? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nito24 Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 u zadnje vrijme da .milim znao sam da preferijau njih al opet sam mislio na manageru da mozes dovest jos neke kuis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 u zadnje vrijme da .milim znao sam da preferijau njih al opet sam mislio na manageru da mozes dovest jos neke kuis shvaćam. fm je napravio isto kao što je i zapravo jer pokušavaju napraviti igru što realnijom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts