Pobeda Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 Znam da mogu da nastavim,nije to problem,ali nisam znao da se vide popravci bugova.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Youri Djorkaeff Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Sta mislite: Arsenal,Atletico,Roma,Olympiakos ili neko 5 ? Ja krećem sa Romom, ali sve stvar ukusa. Nije loše probati ni Atletico. Vjerovatno ću se probati i u Južnoj Americi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Samo da pitam cisto ovako , sta mislite da je pametno da krenem sa nekim manjim klubom tipa partizan , ili nekim osrednjim tipa totenham, everton ...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Youri Djorkaeff Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 ja praktikujem da dok se ne upoznam sa novim FM-om krećem sa jačom ekipom, baš tipa Tottenhem, Everton, Fiore, Roma, Atletico, Valencia.. I onda kad mi dosadi krenem sa Zvezdom ili u tvom slučaju sa Partizanom. Jer kapiram da ti je najvažniji sejv na menadzeru sa Partizanom. Zato se prije tog sejva dobro upoznaš sa novim menadzerom, skineš sve dodatke (skinove, face, logos..), vidiš koji su igrači slobodni, sastavljaš uporedo transfer listu potencijalnih pojačanja i onda kreneš dobar sejv sa Partizanom. Ja tako radim nekoliko zadnjih godina. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 ae molim dok cekam da mi stigne Key da skinem fm , neka mi neko prelozi neki tim iz Engleske ili Nemacke sa kojim da krenem i zasto. A onda kad udjem malo u manager cepa se partizan bas kao sto je rekao Youri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ibra11 Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Probaj sa Fiorentinom ili Laziom..Fiorentina ima dosta solidne igrače i dovedi još par i imačeš dobru ekipu,a u Laziu imaš Klosea,Hernanesa i Lulića uz još koji transfer bili bi dobri.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Rekao sam ako si procitao Nemacku ili Englesku , Ne volim italijane , samo Napoli tamo gotivim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Evo napravio sam uzi izbor. Totenham, Newcastle,Bayer leverkusen, Athletic B. ili Malaga i molim vas obrazlozite zasto ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Ja bi probao Bayer Leverkusena...Imaju dosta jaku ekipu i može se konkurirati Bayernu u derbiju i Borrusii Dormund 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted November 3, 2012 Share Posted November 3, 2012 evo jedan moj prijedlog za klub, s kojim sam i osobno krenuo..Rangers, svi znate kako su oni zarvsili zbog bankrota, igraju 4 škotsku ligu, te ih probajte vratite na dane stare slave ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luckystrike Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Jel može tko predstavit NK RIJEKU...da vidimo malo financije,sastav,uvjete i mogucu kupnju Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bŁast€r Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Koja ekipica od navedenih bi bila najbolja za upoznavanje sa ovim FMom? Juventus, Napoli, BVB, Everton, Ajax, Hajduk ili nešto od južnoamerikanaca (River, Boca, Santos)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Ja bi uzeo Everton zbog Jelavića i Fellainia,ali opet,Juve gotivim jer imaju nekoliko fantastičnih mladih igrača i već dobro izbalansiranu momčad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramsey Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Evo da i ja predložim klub I ne znam po koji put već, preložio bi Hoffenheim Ekipa im baš i nije nešto jaka, ali to je skup mladih igrača, koji bi uz dobre treninge sigurno mogli postati odlični igrači. Eh sad ne znam kakva je situacija na FM13, nisam ga još počeo igrati. Iza svega stoji multimilijarder Dietmar Hopp, kojem par miliona ne predstavlja problem Kad nabavim igru, prvi save sigurno ide Hoffenheim ili Partizan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 Chelsea - najdraži klubMonaco - Poslije ChelseaFeyenoord - Najomiljeniji u nizozemskoj i imaju dobre talentePorto - S njima uvijek igram i imaju najjače skauteDinamo - Moj klub, prije Chelsea zbog toga što sam ipak hrvat BVB - Najomiljeniji u njemackoj i imaju dobre talenteMalaga - ni barca ni real nego oni i to od ove sezoneJuventus - sjajni igrači a i dragi su miSpartak - nisu mi najdraži u rusiji al imaju zanimljive igračeMetalist - ne volim ni šahtar ni kyev E sad pitanje je koji klub da odaberem za početak? sigurno je da cu u godinu dana sa svima igat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 To je to ...s njima bih možda mogao i karijeru napisat ...da se vrati ona generacija Prše, rothena, Giulya, morientes, evre, cissea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 Definitivno Monaco. Imaš Barazitea, Ocamposa, Subašića i još k tome Sugar Daddya. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Youri Djorkaeff Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 Šta mislite o Dnipru? Meni su oni dobri a i imaju fin uspjeh u Ligi Evrope. 3 pobjede i poraz. Igrački kadar skroz solidan. Konopljanka je trenutno možda i najbolji ukrajinski fudbaler. Na golu Lastuvka, golman koji je branio u Engleskoj (Fulham), Bohumu, Šahtjoru.. Ima 30 godina i bolji vam golman ne treba. Tu je kapiten Rotan, dobar vezni igrač. U odbrani Strinić, Inkoom, Odibe.. U vezi brazilac Guliano, Boateng, Aliev.. U napadu Kalinić, Zozulin, Seleznev... Jaka ekipa, možda konačno da probiju taj dvojac u Ukrajini: Šahtjor-Dinamo Kijev. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 pocni sa njima. sto kazes imaju dobru ekipu (rotan, konopljanka,inkoom,.....) pa nemoras dovoditi puno igraca na pocetku. probaj sa njima osvojiti el Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maroje Božić Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 može netko predstavit HNK Hajduk Split da vidimo kakve su financije( s obzirom kakva je situacija u stvarnosti) i sve ostalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 (edited) Ajmo predlozi sa kojim klubom da krenem jer kad mi malo dosadi sa partizanm da igram neku drugu karijeru. -Dortmund-Atl. Bilbao- Napoli-Everton- Totenham Edited November 13, 2012 by Keot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 (edited) najkompletniji klub ovog menađera je po mom mišljenju newcastle prvo zbog dvije lude špice ba i cisse,dobru obranu imaju uz taylora i coolochinia a ni sredina nije loša ako se dovede dva dobra igrača može i pod loan prvu sezonu tako da je to moj prijedlog za sve koji počinju fm2013 Edited November 13, 2012 by ZakNik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Probao sam Newcastle , ali mi je mnogo tesko , doveo sam igrace i mnogo je zeznuto , ali mislim da je to zbog toga asto sam stavio na Sunday league player. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 uzmi PSG i izdominiraj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 a nije mi to fora , fora je malo mucenje , ja da sam hteo uzeo bi Chelsea i cepao sve redom , fora je ovako da nadjes adekvatan klub i da cepas sa njim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts