alex10 Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 pozdrav f.managerimaevo igram dugo vremena fm još od championship managera 2003/2004 jedanput kad sam instalirao igru život mi se promjenio. znate već najdraži klub kao šta tema kaže Juventus najveći talijanski klub, najdraža liga serie A, simpatiziram još i premiership radi konkurencije i kompetitivnosti koju imaju. cirkus iz španjolske i njemačke oni su nebitni. aa, omiljeni igrač, od sadašnjih to su buffon, chiellini i ibrahimović, pirlo, modrić. del piero je već jednom nogom u mirovini on spada već u legendu, od takvih uz del piera naj su mi zidane, nedved i tako. muzika, neću da pišem puno je toga za pisati. forum, lijepo izgleda, ima vas puno pa evo odlučio sam se registrirati i podjeliti s vama moju karijeru/karijere i uspijehe. 25godina, nezaposlen, bez poroka, psihički kažu zdrav. jel se može odmah pisati karijera ili treba skupljati kakve bodove/postove prije otvaranja karijere?već imam započetu pa bi otvorio temu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 i tebi sinko jedan pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Dobrodošao Trebalo bi 50 postova za karijeru ali uvjeren sam da će Dino progledati kroz prste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Dobrodošao na forum, pročitaj pravila i uživaj. Što se tiče karijere, ovde se nalazi sve što treba da znaš. Kao što vidiš minimalan broj postova za otvaranje karijere je 30.Ali o tome porazgovaraj sa članom Dino151. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Dobrodosao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Dobro nam došao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Dobrodosao Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Dobrodosao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Dobrodosao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Dobrodosao.Dobrodosao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex10 Posted June 17, 2013 Author Share Posted June 17, 2013 hvala na dobrodošlici, i za link o pravilima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero92 Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Pozz raji i ljubeteljima Fudbala.....Ja sam Pero Lukic zvani joker dobio ga tako igrajuci fudbal za jednu seosku ligu Poceo ponovo da igram manager pomalo pa vas pronasao trazeci grbove za nase lige A sto se tice igre,igram je vec i predugo ,pomislim i da sam prevaziso al jednostavno obozavam fudbal kako ovde na kompu tak i u realnom sam jedna ne srecna stvar mi se desi sjebem koljeno i kraj sa mojom karijerom , Najaci klub za mene ce bit i ostat naravno AC Milan Najaci trener svih vremena sto je za mene bio je sir Alex Ferguson ,al i ovaj Jurgen Klopp nije los svidja mi se njegov stil vodjenja,a sto se tice igraca Francesco Totti , Maldini i Gattuso ... Muzika vec i svega pomalo slusam Forum mi je idealan ekipa za druzenje i dobro mi dodje pomoc oko trazenja nekih stvari Sto se tice posla radim trenutno privatno struje i bijelu tehniku imam 21 god Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Rajkane pozdrav i tebi Sent from my HTC One V using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Dobro nam došao, Pero Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaneCiro™ Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Bienvenuti Juventino i pozdrav Jokeru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts