staridedo Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 Ne valja, imaš 4 para istih rola. DM na DLP(s), MC jedan na AP(a), a drugi na BWM(s), bekovi CWB obojica, a krila na W(s).I eto ti Bayern-Barca kombinacije.Napadač može na AF mada bih ja radije P, DLF ili F9. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 Instrukcije su jos i neke prihvatljive.Ja bih role sve mjenjao.Krila su IF, šteta je Robbena i Riberya koristit kao W, i jos ako su bekovi ofanzivni ne isplati ih se koristit kao W(s). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cindra20 Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 Puno hvala na pomoći a što se tiče team instructions tu je sve dobro ili bi mogao nekaj dodati ili izbaciti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 izbaci exploit the midle, po meni ako je obrana ovako visoko onda mozes dodati i offside trap. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cindra20 Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 Ovo bi onda bilo idealno u fm 2014 kada bi prekopirao ovo iz 2013? Osim što me muči dali da stavim Ribery-u i Robbenu W(a) ili da im ipak prebacim IF( s ili a ). E sad ja mislim bolje da stavim IF jer tako ulaze u sredinu i otvaraju Alabi i Rafinhi prostor preko bokova... Dok bi sa W samo sebi smetali... Tako da ima ko kakvu ideju. http://i58.tinypic.com/2eciyon.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted July 8, 2014 Share Posted July 8, 2014 Kad ti slože kontru sa dugim pasovima iza tvoje visoke odbrane koja uz to izbija lopte i igra ofsajd zamku Dobra je postavka, ali ne liči na Barcu osim instrukcija. Skini ovo much higher defensive line i offside trap. Play narrower nema smisla u Bayernu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cindra20 Posted July 8, 2014 Share Posted July 8, 2014 Imaš onda nešto konkretno predložiti. Koje da instrukcije ostavim a koje da maknem i tako role igračima? Možeš poslati i u inbox da ne kvarimo temu. Hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts