Debeli Ronaldo Posted June 12, 2013 Share Posted June 12, 2013 Poštovani članovi foruma, Sa zadovoljstvom vam predstavljamo novi servis koji vam je na raspolaganju, FM Balkan Screenshoots. Pošto je stari image portal imao određenih problema rešili smo da napravimo novi, bolji i lepši.Novi portal se nalazi na novoj adresi http://ss.fm-balkan.com/Nadam se da će vam biti lagan za korišćenje a može vam u bližoj budućnosti i doneti određene pogodnosti na forumu.Jedna napomena: Sve slike koje su do sada okačene na stari image portal i dalje su aktivne i linkovi su ispravni. FM Balkan administracija. 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted June 12, 2013 Share Posted June 12, 2013 Ima li kakve sanse da se omoguci vise slika od jednom da se uploaduje. Da budem precizniji, da se odabere vise slika, a ne jedna po jedna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 12, 2013 Author Share Posted June 12, 2013 Trenutno možeš da dodaješ 5 slika istovremeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted June 12, 2013 Share Posted June 12, 2013 Ok to, ali kada biramo slike, onda mozemo samo jednu po jednu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 12, 2013 Author Share Posted June 12, 2013 Kada postavljaš na forum mora pojedinačno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted June 12, 2013 Share Posted June 12, 2013 odličan posao svaka čast skippi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 13, 2013 Author Share Posted June 13, 2013 Videću da nekako namestim i poseban bbc kod u paleti kodova tako da postavljenje slika bude još lakše. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Ti si bas programer ili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 13, 2013 Author Share Posted June 13, 2013 Ma kakvi. Učim po potrebi 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Dobro ucis onda morat cu i ja da pocnem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 13, 2013 Author Share Posted June 13, 2013 E samo da znaš koliko sam imao neuspeha dok ne napravim da nešto valja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 (edited) Zavrsio ja racunalnog tehnicara i u c++ smo programirali ali ja bi payton ili web prograniranje taj c++ ne valja nista...zna vec nesto samo si moram prosiriti znanje</p> Edited June 13, 2013 by ZakNik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 13, 2013 Author Share Posted June 13, 2013 Google is your frend Sve što te zanima naćićeš tu, a pomoćiću ti i ja koliko znam/umem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Ma youtube i google te nauce kako natociti vodu u casu ako ne znas imao sam web stranicu za muziku i slusanje iste ali su mi je ugasili jer sam lazirao prava ili ti nisam kupio domenu a i zbog pirastva mozda... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 Zanima me jedna stvar, na ovo se stavljaju samo slike koje su iz football managera pošto vidim da su neki stavljali slike koje nemaju veze sa FMom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 Ja stavio neke igrače za karijeru jer sam morao promijeniti ekstenziju u jpg i još neko stavljao statistiku engleske PL. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 14, 2013 Author Share Posted June 14, 2013 Možete da kačite i slike vezane za karijere sent from alcatel ot990 using Tapatalk2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 http://www.dodaj.rs/f/3s/5J/2l9ltKh/untitled.jpgOvdje sam mislio da se moze oznaciti vise slika, a ne samo jedna po jedna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 14, 2013 Author Share Posted June 14, 2013 Sorry, za sad mora ovako. Ali pokušaću da unapredim skriptu prema vašim zahtevima, mada ništa ne obećavam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts