Debeli Ronaldo Posted June 9, 2013 Author Share Posted June 9, 2013 Ko nam jos fali, da probam da nadjem, mozda imam jos nekog na fejsu ali sam zaboravio. Hm...ti što fale teško ćemo ih pronaći. Bobo, Zeka. je li andrey blanc spada u tu staru raju ? Nije stara garda ali zovni ga ako hoće da se pridruži.Od originalne postave tu smo samo roske, Paul, Pera Milanović i ja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 9, 2013 Author Share Posted June 9, 2013 Jel Marko Rojs jos na forumu ili da ga zovem?Zovi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 (edited) je li andrey blanc spada u tu staru raju ? Naravno da spada.Ja sam njega i Housa dovuka sa sobom kad sam se amo pribacija Edit: nisu od početka ode, ali su igrali prvi onlajn turnir(koji sam ja osvoija ) i sl. Edited June 9, 2013 by Mikrofonija™ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Seća li se neko menadjerapartizana, kasnije promenio nadimak u Almami Moreira. Njega kad bi doveli zbog provala bilo bi super Njega se jedino sjecam jer je rekao da se u Jamajci prica jamajcanski jezik. Ili tako nesto. Sent from my PAP4500TDUO using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Fali Adi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Neka netko napravi popis clanova koji su tu i koje treba vratit jos. Sent from my PAP4500TDUO using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Koga bese Garfild iznervirao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Naravno da spada.Ja sam njega i Housa dovuka sa sobom kad sam se amo pribacija Edit: nisu od početka ode, ali su igrali prvi onlajn turnir(koji sam ja osvoija ) i sl.onda i ja spadam u staru raju, jer sam prije njega dosao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 onda i ja spadam u staru raju, jer sam prije njega dosao Ja kad sam doša bilo je vrlo malo aktivnih. Sad neznam za prije mene ko je sve bija i zašto je oša. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Ja sam se prikljucio 27.11.2011. to je negde zlatna sredina ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 9, 2013 Author Share Posted June 9, 2013 Naravno da spada. Ja sam njega i Housa dovuka sa sobom kad sam se amo pribacija Edit: nisu od početka ode, ali su igrali prvi onlajn turnir(koji sam ja osvoija ) i sl. Ah da, doktora sam zaboravio. Jedini uz mene pratio Supernatural Fali Adi. Uh, ko beše on? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Bolje pitanje koga nije Sjecam se od onog turnira kada sam ga isprasio sa 5-0 vise nikada nije bio isti Dobar je to momak, startovo me na MSNu jer imam zensko ime.Mene je Ivan doveo na forum, Ivan992, stari drug dok sam igrao Erep i glumio neku facu. Auu, ima 4-5 godina od toga. Doveo me prije dvije godine sa FM Basea, taman kada sam tamo poceo graditi 'karijeru'. Nakon toga, smijeh, opet smijeh i jos malo smijeha od raznoranih pacijenata na forumu, ali njih necu da pamtim. Pamticu one ostale, jer: Ova zemlja ne trpiPlanere, vizionare i arhitektePredvidit' namjestit',Ni'ko ovdje nema tu pametŠofer, stan' der ovdjeHaj' vodim vas na ćevape! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Adi ti je bio glavni graficar jedno vrijeme, Adi, pa neki broj kraj nicka. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 A Rufus ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 A jel se seca neko Terze? t3rza ovako nesto bese. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Ma bre Dzoni Padinjak ... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 A gde je Popaj? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Ruf se javio juce. Terze se sjecam, ali mislim da je on dosta mladji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 9, 2013 Author Share Posted June 9, 2013 Adi ti je bio glavni graficar jedno vrijeme, Adi, pa neki broj kraj nicka. A da sećam se sad. Dobar momak, vredan prilično. A Rufus ? Rufus ili ruf? A jel se seca neko Terze? t3rza ovako nesto bese.Sećam se ja. Imao je neku pticu za avatar, neka patka ili tako nešto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Popaj je do prije par mjeseci bio u grafickom timu, ali je imao nekih obaveza pa je otisao, opet. Vratice se i on nekada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 9, 2013 Author Share Posted June 9, 2013 Ma bre Dzoni Padinjak ... :D Ajoj, Padinjak. Što bi rekao madri a nemo'š mi to raditi A gde je Popaj? Njega nema odavno. On je valjda bio tu sa početkom foruma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Da, da, da .. Ruf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 9, 2013 Author Share Posted June 9, 2013 Da, da, da .. Ruf Javio se juče, zvao ga ja preko fejsa.Sad sam cimao i Saleta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Saleta vrati. Izbaci dinu, madrija sa globalaca i vrati mene, Jocu i Saleta. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Saleta vrati. Izbaci dinu, madrija sa globalaca i vrati mene, Jocu i Saleta. hahaha kako samo samouvjereno ovo kaže Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts