Flekica™ Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Ćao Juanes, sjećaš se kada si meni dao da radim one Brazilce za ulazak u TXT tim. Stvarno je lepo vidjeti sve vas na okupu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Dex je online. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 on je stalno online novim clanovima Ovaj topic moze ime promjeniti u chat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 9, 2013 Author Share Posted June 9, 2013 Može da promeni ime samo u Kako je sve počelo sent from alcatel ot990 using Tapatalk2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanes Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Ćao Juanes, sjećaš se kada si meni dao da radim one Brazilce za ulazak u TXT tim. Stvarno je lepo vidjeti sve vas na okupu. Kako neću. Nisam gledao imal' još onih tutorijala starih što smo pisali ? Da se prisjetim 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 9, 2013 Author Share Posted June 9, 2013 Sve je tu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 9, 2013 Author Share Posted June 9, 2013 Jel se seća neko člana julac1234 Opasan smarač bio 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Kako neću. Nisam gledao imal' još onih tutorijala starih što smo pisali ? Da se prisjetim Evo moga prvog rada na forumu. Clássico dos Milhões - Vasco da Gama vs Flamengo A ovde su i ostali dueli. Kao što reče Skipper, sve je tu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Jel se seća neko člana julac1234 Opasan smarač bio Ko ga se ne bi sjecao, 100 postova dnevno je pisao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Ko ga se ne bi sjecao, 100 postova dnevno je pisao. A sad je kao bolji 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Mikro jos je gori. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Naša sam moje predstavljanje lol lol Koliko se toga prominilo.Sad mrzim Messija, Mancinija i House, a od Sportinga mi je posta draži Porto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Ooo Boze Predstavljanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 (edited) Ne dirajte Nikolu (menadjerpartizan, almamimoreira).. Imam ga na fb, neće više da dolazi na forum, ali skroz ok dečko ovako. Ovo na forumu je bilo nešto sasvim drugo. Mnogo dobar čovek. Jeste stalno pravio provale, ali ko nije.. svi smo na počecima.. Edited June 9, 2013 by SlobaGrobar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Ja se jedino nisam na pocetku predstavio. Nego pravo u offtopic. Ustvari, prvi post je vezan za nesto zabranjeno, za sta sam bio opomenut samo. I onda je usledila pauza par meseci(nisam ulazio na forum). I onda se aktivirao. Secam se neko je imao ljubavne jade. Nekoga je devojka ostavila, pa sam se ja ubacio u pricu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanes Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Meni nema tog predstavljanje, odem u ono koje sam teme pokrenuo i nema ni jedne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Imaš u temi predstavite se. Mislim da sam i na tebe naiša Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Ali ste me vremenom upoznali u off-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Ja se jedino nisam na pocetku predstavio. Dzoni nisam se ni ja predstavio. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Ko nam jos fali, da probam da nadjem, mozda imam jos nekog na fejsu ali sam zaboravio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 je li andrey blanc spada u tu staru raju ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Pa i ne, on je jedan od novijih članova. Ali ako treba njega vratiti, imam ga na fb, mogu da ga cimam uvijek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 On je valjda došao sa FMBosnia kao i ja.. Ja sam tu isto dugo uglavnom ovde i nisam siguran koliko ali više od 3 godine valjda, ali sam do pre dve godine možda 2,5 bio aktivan na forumu koji više ne postoji - FMBosnia. I Andreyov brat isto. Imam ga ja mislim na fb.. nick mu je cr.. tako nešto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Jel se seća neko člana julac1234 Opasan smarač bio pa kakva je to budala bila a jbt jes mi nadimak bio čudan, još uvijek su mi mailovi i usernameovi sa tim Al nek se mene skippper sjetio, to je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Jel Marko Rojs jos na forumu ili da ga zovem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts