SlobaGrobar Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Tako je Markinjo nadam se da ćeš opet nekad biti aktivan kao pre. Isto pozdrav za Wiza. Nekadašnji klanski. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 haha nema tako, sa vrha idemo svi skupa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Dobro veče svima!!! Šta mi radite momci (i cure)? Prvo da se zahvalim Skipperu na to što se javio i predložio mi ovu temu, u dahu sam pročitao deset strana i sjetio se svega... "uspomene, uspomene". Jest da sam bio "citator" (pozdrav za DJ Juanesa s FMBalkan-Radija), po raznim forumima i da nisam nekada izvršavao neke zadaće za koje sam bio zadužen, ipak se osjećam članom "stare garde" FMBa, vjerovatno me se mnogi ne sjećaju, ali nema veze.. Batalio sam i FM za kompove, sada samo "cepam" po CM-u i FMH 2013, iako to i nije baš to. Veliki pozdrav za vas sve 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crozzerinho Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Imal neko od vas kojih ste se vratili,da navija za tim iz boljeg dijela Manchestera(plavog) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 još fali playboy aka Marco Reus Njega cu ja da cimam sutra, ako vec neko nije.Pozz za ekipu koja me zna kao jhoni. sent from u20i using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 So stara gardo , da vam se evo ja predstavim football-freak ili ti ga skraceno FF Niko me ne poznaje od vas s obzirom da sam aktivan od nove godine ovdje Imam 19 godina obozavam FM i dane provodim ili uceci ( studriam farmaciju ) ili ovdje na forumu zabavljajut ci se Ocekujem extra druzenje i sa vama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 8, 2013 Author Share Posted June 8, 2013 Dobro veče svima!!! Šta mi radite momci (i cure)? Prvo da se zahvalim Skipperu na to što se javio i predložio mi ovu temu, u dahu sam pročitao deset strana i sjetio se svega... "uspomene, uspomene". Jest da sam bio "citator" (pozdrav za DJ Juanesa s FMBalkan-Radija), po raznim forumima i da nisam nekada izvršavao neke zadaće za koje sam bio zadužen, ipak se osjećam članom "stare garde" FMBa, vjerovatno me se mnogi ne sjećaju, ali nema veze.. Batalio sam i FM za kompove, sada samo "cepam" po CM-u i FMH 2013, iako to i nije baš to. Veliki pozdrav za vas sve E desi e 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Zola mogli bi da ponovimo nadmetanje u Plati Moramo opet da napravimo festu sa nekom pricom i tako to. To mi je uvek dobro islo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markinho Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 (edited) Dobro veče svima!!! Šta mi radite momci (i cure)? Prvo da se zahvalim Skipperu na to što se javio i predložio mi ovu temu, u dahu sam pročitao deset strana i sjetio se svega... "uspomene, uspomene". Jest da sam bio "citator" (pozdrav za DJ Juanesa s FMBalkan-Radija), po raznim forumima i da nisam nekada izvršavao neke zadaće za koje sam bio zadužen, ipak se osjećam članom "stare garde" FMBa, vjerovatno me se mnogi ne sjećaju, ali nema veze.. Batalio sam i FM za kompove, sada samo "cepam" po CM-u i FMH 2013, iako to i nije baš to. Veliki pozdrav za vas sve .Ne znam za ostale,ali ja te se secam,jos smo bili u klanu,neposredno pre nego sto sam otisao,ali ti si tek tad dolazio na forum Sve u svemu,dobrodosao nazad Pozz ff.I ja se nadam da cemo se lepo druziti,a zasto ne bismo?Svi smo ovde zbog druzenja i fm-a.. Sad jos ide letnji raspust pa cu imati vremena da se posvetim forumu kao nekad Edited June 8, 2013 by markinho 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markinho Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Pozz ff.I ja se nadam da cemo se lepo druziti,a zasto ne bismo?Svi smo ovde zbog druzenja i fm-a.. Sad jos ide letnji raspust pa cu imati vremena da se posvetim forumu kao nekad 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 ne znam je li itko vidio Dinov post, ali je li netko od vas iz stare garde igra FM13? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Pozdrav svima koji su se vratili. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 8, 2013 Author Share Posted June 8, 2013 ne znam je li itko vidio Dinov post, ali je li netko od vas iz stare garde igra FM13? Ma pusti sad FM13, cilj ovog okupljanja je zabava kao nekad što je bila 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Pozdrav svima koji su se vratili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 (edited) I pesma, za ona dobra dobra stara vremena... sent from u20i using Tapatalk 2 Edited June 8, 2013 by Dzoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Ma pusti sad FM13, cilj ovog okupljanja je zabava kao nekad što je bila Ma Skippi on hoce izgubiti od njih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Moramo opet da napravimo festu sa nekom pricom i tako to. To mi je uvek dobro islo Sad sam prelistao celu pricu, jes' bilo dobro Ne znam da l bi mogli da ponovimo tako nesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 8, 2013 Author Share Posted June 8, 2013 Sad sam prelistao celu pricu, jes' bilo dobro Ne znam da l bi mogli da ponovimo tako nesto Timski rad+priča nas stare garde bi bila odlična 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Sad sam prelistao celu pricu, jes' bilo dobro Ne znam da l bi mogli da ponovimo tako nesto Pa ne znam. Inace ja igram FM kao nekad samo sto ne igram online. Dobar sam kidam sa Arsenalom ozeo LS sa Rendzersom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 aj da i tebe vidim kako igraš FM i mogu umrijet na skippera mislim! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Markinjo pitaj skiipppiiija ko sam Sent from my PAP4500TDUO using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Igrao sam ja protiv njega jednom online, i riješio ga u prvom kolu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Pa ne znam. Inace ja igram FM kao nekad samo sto ne igram online. Dobar sam kidam sa Arsenalom ozeo LS sa Rendzersom Slabo ja igram ovaj fm, odigrao sam samo jedan sejv i to tri sezone sam stigao Nije los Skipijev predlog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 8, 2013 Author Share Posted June 8, 2013 aj da i tebe vidim kako igraš FM i mogu umrijet na skippera mislim! Igram ja redovno FM, obavezuje me na to ugovor beta testera. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Tiih ceo zivot mi je bio san da budem beta tester. Ajde taj timski rad da krenemo, ja sam uvek dobro pisao znaju ovi malo stariji za moje price ali sad ne znam koliko bih mogao da se naviknem na ono link na klik na sliku i tako to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts