Madridista Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 ali nisi shvatio, oko ponoći, a ti već spavaš kao beba 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Sad će da vam Joca Amsterdam jebe majku. Jer falsifikujete povijest foruma. Ko Dinamo Zagreb ste. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 8, 2013 Author Share Posted June 8, 2013 Klošar najveći. Ako Mariju nije dosad izjebo naljutit ću se na njega.Jel nju muva već 15 godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Ne spavam nego gledam TV, ali me on potjera sa kompjutera. Jel otišao u novinare? I zovi ga da dođe Ma nije valjda, otišao u Beograd u srednju a dvije godine je išao sa mojim bratom u Gimnaziju. Daj ne zezaj, nisam znao Mnogo su dobri likovi njih dvojica Ozbiljno, sada znaš. Brat (Vrag) mi je i rekao za ovaj forum.Ma odlični. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Jel nju muva već 15 godina Muva se on sa svojom desankom a ne sa njom. Popio kurac 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 8, 2013 Author Share Posted June 8, 2013 Još Zeku kad bi mogli da nađemo i bilo bi vrh.A da, juanesa smo zaboravili. Njega ću da cimam na fb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Ovaj Paul duže piše ovaj post nego šta muva Mariju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Pozdravite mi Vraga 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 8, 2013 Author Share Posted June 8, 2013 Ovaj Paul duže piše ovaj post nego šta muva Mariju.Možda mu otrnula desna ruka...hm? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Dođu li svi ovi što ste nabrojali i svrate li do chata malo, ja mislim da neće biti sretnijeg čovjeka od Dzonija 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Možda mu otrnula desna ruka...hm?'Čita' temu. Kao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Možda momak ćita sve postove. A ima ih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 8, 2013 Author Share Posted June 8, 2013 Dođu li svi ovi što ste nabrojali i svrate li do chata malo, ja mislim da neće biti sretnijeg čovjeka od Dzonija A da mu prebacim sve ove postove tamo 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 E skipper imam jedan zadatak za tebe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 hahahahha negdje je nestao, maloprije je nešto pisao, samo čekam da vidi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Sad će se Paul naljutit na mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Neće sada, nek pročita sve a ima toga, ne boj se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Pročitao je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Cao drugari Evo da potvrdim, vratio sam se. Drago mi je sto smo opet svi zajedno na okupu.Sto se tice okupljanja "stare ekipe" vec sam poslao Huanesu poziv, i Milosu iz Pisara, i imam na fejsu Plejboja i Spartakusa, ako su i oni u medjuvremenu otisli s foruma, zvacu i njih.Deksa da mi nadjete obavezno @ Sloba: s ljudima sa fmc se druzim privatno, i taj forum je realno zavrsio karijeru. Nase medjusobne diskusije i nesporazume mozemo zaboraviti bar dok smo ovde, ako se slazes I da, igram FM pomalo, tako da necu samo spamovati u oftopiku 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 8, 2013 Author Share Posted June 8, 2013 Ma roske uspe da upropasti i ono što ne može. Zajebao je i Ventusa. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 8, 2013 Author Share Posted June 8, 2013 Cao drugari Evo da potvrdim, vratio sam se. Drago mi je sto smo opet svi zajedno na okupu.Sto se tice okupljanja "stare ekipe" vec sam poslao Huanesu poziv, i Milosu iz Pisara, i imam na fejsu Plejboja i Spartakusa, ako su i oni u medjuvremenu otisli s foruma, zvacu i njih.Deksa da mi nadjete obavezno @ Sloba: s ljudima sa fmc se druzim privatno, i taj forum je realno zavrsio karijeru. Nase medjusobne diskusije i nesporazume mozemo zaboraviti bar dok smo ovde, ako se slazes I da, igram FM pomalo, tako da necu samo spamovati u oftopiku E desi e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Cao drugari Evo da potvrdim, vratio sam se. Welcome back Inače, de skini taj sig, nije realno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 @ Sloba: Nase medjusobne diskusije i nesporazume mozemo zaboraviti bar dok smo ovde, ako se slazes Pu jbt. Mišn impasibl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 8, 2013 Author Share Posted June 8, 2013 Ko je Ivan Tomaš? Imam ga na fejsu a siguran sam da je lik sa foruma.Takođe sam cimao rufa. Jes da je imao milion foruma o fm-u ali je ipak dugo bio kod nas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Ivan Tomaš ti je Wiz, i ja ga imam na fejsu. Ja ću pokušati nagovoriti brata, a ako on dođe, Milošizpisara je osiguran isto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts