Lord Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Jel bio neki Kranči ili tako neko na forumu? Poznato mi kad je ovaj levat spomenuo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Taj taj, Krunchie, fejlovo je i ime Kranjcara, prekrstio ga u Kruncara. E kakav je to tek pacijent... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 8, 2013 Author Share Posted June 8, 2013 ISUSE AHHAAHHAHAHAHAHHAHAHHHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHHAAHHAHAHAkakav je to idiot.Evo, našao sam razgovor. Da ne bude zabune za novije članove kobac se zove Miloš pa da ne pomislite da sam ja prosipao te gluposti Milos zar je LEGENDA foruma zasluzil BAN zbog toga sto je pitao za pomoc oko grafike? Svaka ti cast! 8:49pmЈа prvo nisi legenda foruma, drugo nisi dobio ban, trece trazio si da se reguje na fmm a ne pomoc oko grafike 8:50pmMilos nisam legenda ? svaka ti cast ovo ti nikad na fmm nebi dobio! ali ok nema veze 8:50pmЈа ja ti to nisam ni trazio sam si kriv za to a za legendu si malo uradio za forum 8:51pmMilos ok skipper ja sam OSNOVAO FMB a ti si mi pomogao... ali ipak mislim da sam zasluzio neko mjesto na tom forumu! i samo sam popaju poslao pm da se reguje i pomogne oko grafike... i pitao ga imali vremena a nisam mu naredio! 8:53pmЈа a sto to meni pricas kad ja nisam bio tad na forumu i nisam ti ja dao kaznu? 8:54pmMilos nego ko je? pa ti si admin da si ti bio na moje mjesto ti bi dobio najvecu poziciju na forumu a to je VIP! Ali ok! 8:54pmЈа ja sam jedan od trojice admina ako su te oni kaznili verovatno su imali razlog za to 8:55pmMilos dobro 8:56pm Ја najveca pozicija na forumu nije vip vec superadmin 8:56pmMilos za pocasnog clana koja je? i za osnivaca foruma? te nepostoji neli? 8:57pm Ја svako moze da plati 20 eura i da napravi forum. 8:58pmMilos dobro brate dbro e da mozes li mi objasniti kako stljas banere na forum koji je mod u pitanju? 8:59pmЈа Zar legenda foruma to ne zna? Imas mod ali neznam kako se tacnoi zove pretrazi onaj smf support forum samo moras rucno da ga ubacis 9:00pmMilos ok i mladji sam od tebe 10 god pa se nemo sprdat samnom 9:01pm Ја Ko kaze da se sprdam? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Zaš se ja njegovih gluposti nesjećam? Ko je ono reko da se u Jamajci govori jamajčanski ili tako nešto? Imo je ime frajera koji je igro u Partizanu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Evo, našao sam razgovor. Da ne bude zabune za novije članove kobac se zove Miloš pa da ne pomislite da sam ja prosipao te gluposti Milos zar je LEGENDA foruma zasluzil BAN zbog toga sto je pitao za pomoc oko grafike? Svaka ti cast! 8:49pmЈа prvo nisi legenda foruma, drugo nisi dobio ban, trece trazio si da se reguje na fmm a ne pomoc oko grafike 8:50pmMilos nisam legenda ? svaka ti cast ovo ti nikad na fmm nebi dobio! ali ok nema veze 8:50pmЈа ja ti to nisam ni trazio sam si kriv za to a za legendu si malo uradio za forum 8:51pmMilos ok skipper ja sam OSNOVAO FMB a ti si mi pomogao... ali ipak mislim da sam zasluzio neko mjesto na tom forumu! i samo sam popaju poslao pm da se reguje i pomogne oko grafike... i pitao ga imali vremena a nisam mu naredio! 8:53pmЈа a sto to meni pricas kad ja nisam bio tad na forumu i nisam ti ja dao kaznu? 8:54pmMilos nego ko je? pa ti si admin da si ti bio na moje mjesto ti bi dobio najvecu poziciju na forumu a to je VIP! Ali ok! 8:54pmЈа ja sam jedan od trojice admina ako su te oni kaznili verovatno su imali razlog za to 8:55pmMilos dobro 8:56pm Ја najveca pozicija na forumu nije vip vec superadmin 8:56pmMilos za pocasnog clana koja je? i za osnivaca foruma? te nepostoji neli? 8:57pm Ја svako moze da plati 20 eura i da napravi forum. 8:58pmMilos dobro brate dbro e da mozes li mi objasniti kako stljas banere na forum koji je mod u pitanju? 8:59pmЈа Zar legenda foruma to ne zna? Imas mod ali neznam kako se tacnoi zove pretrazi onaj smf support forum samo moras rucno da ga ubacis 9:00pmMilos ok i mladji sam od tebe 10 god pa se nemo sprdat samnom 9:01pm Ја Ko kaze da se sprdam? Šta je to danas bilo? o.O Kao da je takve gluposti prosipao još davno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 8, 2013 Author Share Posted June 8, 2013 Šta je to danas bilo? o.O Kao da je takve gluposti prosipao još davno.Ma ne danas, to bilo ko zna kad nego sam imao negde sačuvano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Ma to je pacijent. On odmah dao tebi i sparti globalca na onom free forumu. I kurca nije napravio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 8, 2013 Author Share Posted June 8, 2013 Pa ne verujem da bi i ovaj forum danas postojao da je on ostao da ga vodi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Zar nije on pokrenuo svoj drugi forum? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 8, 2013 Author Share Posted June 8, 2013 Nije koliko znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Hm...fmmontenegro? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Ako treba da se vrati milošizpisara (takođe jedan od legendi foruma), to vam ja mogu srediti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Ja mogu da kontaktiram Zolinhu,milosaizpisara, Slobodana Popovica (zaboravio sam nick),Pecu,Paula...E jeste bila dobra ekipa ranije 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Enivej... Naš dragi Joca studira neko sranje daleko od kuće.... http://i.imgur.com/W3izVZm.png 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 (edited) Hm...fmmontenegro? FMMontenegro je ako se ne varam stariji forum od ovog, ali nikada nije imao veliku aktivnost (još uvek postoji), verovatno je razlog malo Crnogoraca koji igraju FM, ali i realno loša organizacija. Sada su prešli na drugi domen. Inače taj forum vodi njegov brat, a ne on. Edited June 8, 2013 by SlobaGrobar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 FMMontenegro je ako se ne varam stariji forum od ovog, ali nikada nije imao veliku aktivnost (još uvek postoji), verovatno je razlog malo Crnogoraca koji igraju FM, ali i realno loša organizacija. Sada su prešli na drugi domen. Inače taj forum vodi njegov brat, a ne on. Kao da je bitno. Sranje forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Ja mogu da kontaktiram Zolinhu,milosaizpisara, Slobodana Popovica (zaboravio sam nick),Pecu,Paula...E jeste bila dobra ekipa ranije Pa taj Slobodan Popović je moj brat i nalazi se 10 metara od mene. A Miloš (Vujičić) je njegov školski drug, koji se inače prebacio u Beograd. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Sad će i smrad Joca doć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Kao da je bitno. Sranje forum. Realno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Pa taj Slobodan Popović je moj brat i nalazi se 10 metara od mene. A Miloš (Vujičić) je njegov školski drug, koji se inače prebacio u Beograd. U vili živiš ? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 hahahahhahahah slobodan popović aka Vrag legenda je, koliko sam ga puta sreo oko ponoći na steamu pa se javim, pitam nešto fleku, a on kaže:"ma fleka ti spava kao beba'' i onda se razvuče priča 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 8, 2013 Author Share Posted June 8, 2013 Ako treba da se vrati milošizpisara (takođe jedan od legendi foruma), to vam ja mogu srediti. Jel otišao u novinare? I zovi ga da dođe Sad će i smrad Joca doć. Juhuuuu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 U vili živiš ? Ne, nego u velikoj kući. hahahahhahahah slobodan popović aka Vrag legenda je, koliko sam ga puta sreo oko ponoći na steamu pa se javim, pitam nešto fleku, a on kaže:"ma fleka ti spava kao beba'' i onda se razvuče priča Pa da, on ostane po noći i onda kada ti tražiš mene (a ja nikad ne gasim steam) on se javi i počnete da pričate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Pa taj Slobodan Popović je moj brat i nalazi se 10 metara od mene. A Miloš (Vujičić) je njegov školski drug, koji se inače prebacio u Beograd. Daj ne zezaj, nisam znao Mnogo su dobri likovi njih dvojica 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Juhuuuu Klošar najveći. Ako Mariju nije dosad izjebo naljutit ću se na njega. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts